Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen numaralari verdin onlarda parayi kestiler kontodan, dorgu mu anladim?
    aynen öyle olucak insallah , gerci benim Kredi Kartimda Lastschriftverfahren aktif bazilarinde eve hesap (überweisung) geliyor.

buarada tsclub'den kredikartiyla almanyaya ilk defa siparis verdim, fazla bilgim yok malesef, umarim formam sorunsuz bir sekilde ulasir bana

Yorum

• Formalar en azından görsellık olarak ıyı duruyorlar.
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok hocam sezon başında verilen listede vardı zaten o. Sadece istisnai durumlarda, federasyon daha önceden bildirilmemiş olmasına karşılık siyah formayla çıkılmasına izin veriyor. Onun dışında sezon içerisinde yeni forma çıkarma imkanı yok. Ha çıkarmasına çıkarırsınız ancak sadece taraftar giyer...

http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...spor_toto1.pdf
        O zaman bu seneki listeyi bekleyelim belki sürpriz olur

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En güzel çubuklu forma gerçekten harika Enerji favorim diğer Victory (Zafer) forması muhteşem gold forma ve şortların çuval gibi olması dışında herşey güzel ve göz kamaştırıcıydı
          armanin etrafi beyaz olsa daha güzel olacak. armamiz pek belli olmuyor

Yorum

• XXL beden mi? Formaların S bedenleri zaten L beden gibi.İnsaf yahu...

Yorum

• Arma yapışmamış şekilde "TS CLUB" dan alınabilir mi bu ürün?
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Uzun kollu çıkarsalar bu yaz gününde bile satış patlaması yaşanacağından haberleri yok ki!..

Yorum

• Victory forma sitede satışa girmiş ancak kimin formasını alıcağım konusunda düşünceliyim ah Park gelicek tiki hemen kapıcaktım

Yorum

• İnternetten alınacak formalarda yeni font kullanılacak arkasına isim ve numara yazılması halinde...
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Seneye armaları koltuk altına takacaklar.Yürekten inanıyorum.
                      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                      #Ziya Doğan

Yorum

• formalar kalıp olarak dar. benim boyum 182, kilo 78, göbek falan yok. L aldım biraz dar oldu. bel kısmı iyi ama omuzlar az bir sıkıyor.

Yorum

• Gecen sene Forma üstüme yapismasin terleyince vs.. diye L yerine XL aldim, biraz bol olsun diye.. Gri formayi.. Internet'den... Etek gibi giyorum su an..

2. Forma cubuklu L tam istedigim gibi...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formalar kalıp olarak dar. benim boyum 182, kilo 78, göbek falan yok. L aldım biraz dar oldu. bel kısmı iyi ama omuzlar az bir sıkıyor.
                            bende göbek var boy 169 cm, kilo 80 bakalım M beden olacak mı?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende göbek var boy 169 cm, kilo 80 bakalım M beden olacak mı?
                              M'den şaşma o zaman. tam sana göre.

Yorum

• birileri bir an önce şu rezilliğin önüne geçsin, milete madara olmamıza çok az kaldı
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X