Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    '' Uzun kollu forma çıkacak mı satışa '' diye soracağım ama hiç sanmıyorum.. Her zamanki gibi yine çıkarmazlar ve benim gibi binlerce kişiden gelecek kazancı kaybederler..

eminim ki V formayı hemen getiremiyecekler.kışın ortasında kısa kollularını getirip satarlar.geçmiş yıllarda nasıl olduysa aynısı olacaktır.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• O armalari koltuk altina yapistirani bir bulim var ya!!!

2 senedir gögüsümüzde armasiz veya koltuk altinda geziyoruz!!

Yorum

• ben tanıtımı canlı izleyemeyenlerdenim. gündüz forumu takip etmiş, merak etmiştim.
        tanıtımı şimdi izlemek isteyenler için;

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=n...ime=28-06-2011 14:23
        En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:32.
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mavi'nin üzerinde zaten beyaz NIKE logosu. Nike bütün V modellerinde logosu BEYAZ! V şekli beyaz olduğunda SİYAH. Nike logosunun rengini bu modelde siyah veya beyaz olarak kullanıyor.

işte ben de diyorum ki siyahın üzerinde daha güzel duruyor beyaz logo! mavinin üzerinde beyaz logo hiç güzel durmuyor! ama niketa haklı...katalog ürünü sonuçta.
          manu'nun siyah formasını örnek vermişisiniz ama orada da güzel durmuyor...mavinin üzerine byeaz gitmyor yani.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala NIKE'a sövenler var. Nike zorla sunmadı bunları. Enerji ve V-Bordo forma gayet başarılı. Bunu seçen yönetimi kutluyorum ama diğer iki seçim özellikle altın rengi forma tasarımını seçmek hatalı.

Son olarak:

Sevgili arkadaşlar bu işler NIKE ile ilgili değil. Bu formaları seçen, sunan YÖNETİMDİR.
            hiç uğraşma çünkü burada yazanlar yazılanı okumuyor sadece kendi bildiğini yazıyor,

Kappa daha iyiymiş, evet daha iyi barça ya benziyordu renkler, mesela lacivert bordo, bir ara puma lacivert kırmızı yapmıştı bize,

çok iyi hatırlıyorum Özkan Sümer o zamanlar puma uzun zamandır bizimle çalışmak istiyordu onun için puma ile anlaştık dediğinde aha puma ile anlaştık demiştim,
            arkadaşın cevabı valla mı puma çok iyi kaleci ççç ççç (diyen gs liydi) ne alakaysa

sonuç olarak formalarda herkesi aynı anda memnun etmek imkansızdır, burada taraftarın yaptığından çok daha kaliteli tasarımları çizgileri nike stilistleri de yapar bu zor değil onlar için. Ama burada kar olayı var ve bu karı belirleyen kulüptür.

Ben bu konuda son kez yazıyorum, zaten nike ile hiç bir bağım yok savunma telaşımda yok, ama bilip bilmeden yazılan yorumlar gerçekten acı veridi. kulüp seçiyor ve nike gönderiyor.

Geçen sene gri forma özeldi ama renkleri özeldi, çünkü o renklerde kullanan hiç kimse yoktu ve sadece bizim için yapıldı. kulüp yeteri kadar satış olmadığı için (benim tahminim) böyle bir olay içine girmedi. Ofspor' giyiyor diye sürekli buraya alıntı yapanların amacını da anlamış değilim. Bugün Ofspor gider interin giydiği formayı alır giyer, veya İspanya 3. ligde mücadele eden bir takım ile Barça aynı formayı giyebilir,

bugün 75 tl 85 tl bize pahalı geliyor, ama özel denilen formalarda maliyet daha da artacak. olsun ben 100 lira verir alırım demesin hiç kimse o kadar basit değil o işler, sonuçta kulüp bir sipariş verecek ve satılmaması kulübe dez avantaj.

çok merak ediyorum sürekli eleştirenler acaba biliyorlar mı ki kulüp biz bu formayı isteriz, bize özel forma tasarımı yapın kimsenin giymediği dedi de nike kabul mü etmedi, var mı böyle bir şey.

adidas olayını da unutmayalım, bize en ciddi teklifi nike vermişti ve adidas teklif bile vermemişti, bunu zaten o dönemleri iyi takip edenler bilirler. Bu başlığı takip ediyorum, özel forma olayında özel bir beklentim yoktu zaten, Barça yılda minimum 150.000 forma satarken biz 50.000 rakamını yakalayamıyoruz. Almanya 2. ligindeki takıma özel forma varda bize neden yok sorusu da çok komik, senin kaç taraftarın nike forma alıyor, o takımın taraftarı ne kadar orjinal forma alıyor.

kulüp halen bazı şeylerin önüne geçememiş, maçlarda stad etrafında çakma formalar satılırken, taraftarlar aynısı zaten neden ona o kadar para vereyim diyerek çakma forma alırken satış rakamları yükselemezken özel forma falan beklemesin hiç kimse.

birisi de çıkmış pijama diyor, eh ne diyelim, birisi gidiyor armanın yerine takılıyor, diğeri nike logosunun duruşunun yanlış olduğunu söylerken oyuncunun üzerinde o şekilde durduğunu görmek istemiyor, en iyi yaptığımız şey eleştiri, peki destek, zaten dünde yazmıştım, ilk çubuklu çıkmadan önce tasarım olarak gösterildiğinde bu çıksın 2 tane alırım diyenler forma çıkınca bu ne laa buna para vermem almıyorum demişlerdir. Hatırlatınca da rezil mi etmek istiyorsun gibi basit bir cümle kurup geçiştirmek istemiştir. Daha iyi olabilirdi tabi ki. Herkesin görüşü farklı bazıları lansmanı çok beğendi bende geçen seneki daha güzeldi diyorum

Hep Destek Tam Destek
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• victory formasını beğendim kesinlikle alıyorum.
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Armaları doğru yerinde düşünürsek en güzel çizgili forma. Belliki tanıtımda özen gösterilmemiş ama düzeltilecektir. Geçen seneki gibi etrafı beyazla kaplansa çok daha güzel olur.

Giray'ın giydiği kombinasyon güzel olmuş.

Benim merak ettiğim şey Burak'ın bi resmi vardı yeni formayla soyunma odasında paylaşıldı burda. Orda gördükki font değişmiş. Acaba nasıl yeni fontumuz ?
                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:37.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz büyük beklentiler icine sokulduk.. Trabzonspor tarihinin en güzel formalari, Trabzonspor'a cok özel formalari, vs.
                  Sonunda hepsi katalog ürünü cikti yine, o tamam, zaten özel forma beklmiyordum ben. Ama Gri formanin rengini degistirip, yeni gold forma olarak tanitmak, beyaz forma'da Türk bayragini cekip, yeni beyaz formamiz demek. Karlsruher SC, Dundee United gibi takimlarin giydigi formayi giyiyoruz.
                  Bu resimleri 3-4 hafta önce burada paylasmistik, hic kimse begenmemisti. Cubuklu müthis ama yine arma yanlis yerde. Nisan ayinda 1 ay markette calistim, 400€ aldim. 300€ o günden beri Trabzonsporumuzun formalarini ve shortlarini almak icin bir köseye koydum. Simdi hangisini alacagimi sasirdim. Keske Nike biraz daha özenerek yapsaydi bu formalari..

beyaz formamizin mavisi bu sene bizim mavimiz, gecen senelerde lacivert idi dikkat ederseniz. bu seneki beyaz forma mavi sortuyla daha uyumlu. gecen sene de mavi sortu beyaz formayla giyiyorduk fakat lacivert serit uyumlu durmuyordu

Yorum

• bu sene bize parçalı forma yapmadıkların göre bu tip formayı katalogtan gs ye göndereceklerdir büyük ihtimal.
                    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ManU'nun bile katolog ürünü kullandığı bir ortamda siz ne bekliyordunuz da ortalığı kattınız birbirine ?

İsterse 5 sene önceki modeli kullansınlar. Güzel arkadaş bu formalar.
                        Manu ne zaman katalog ürünü giydi söyleyebilirsin misin acaba ?

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          forma fiyatları nasıl olur acaba
                          Yanılmıyorsam sarı forma 79 liraydı çubuklu 89 liraydı. Diğer formalar henüz gelmemiş fiyatlarını bilemiyorum..
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hiç uğraşma çünkü burada yazanlar yazılanı okumuyor sadece kendi bildiğini yazıyor,

Kappa daha iyiymiş, evet daha iyi barça ya benziyordu renkler, mesela lacivert bordo, bir ara puma lacivert kırmızı yapmıştı bize,

çok iyi hatırlıyorum Özkan Sümer o zamanlar puma uzun zamandır bizimle çalışmak istiyordu onun için puma ile anlaştık dediğinde aha puma ile anlaştık demiştim,
                            arkadaşın cevabı valla mı puma çok iyi kaleci ççç ççç (diyen gs liydi) ne alakaysa

sonuç olarak formalarda herkesi aynı anda memnun etmek imkansızdır, burada taraftarın yaptığından çok daha kaliteli tasarımları çizgileri nike stilistleri de yapar bu zor değil onlar için. Ama burada kar olayı var ve bu karı belirleyen kulüptür.

Ben bu konuda son kez yazıyorum, zaten nike ile hiç bir bağım yok savunma telaşımda yok, ama bilip bilmeden yazılan yorumlar gerçekten acı veridi. kulüp seçiyor ve nike gönderiyor.

Geçen sene gri forma özeldi ama renkleri özeldi, çünkü o renklerde kullanan hiç kimse yoktu ve sadece bizim için yapıldı. kulüp yeteri kadar satış olmadığı için (benim tahminim) böyle bir olay içine girmedi. Ofspor' giyiyor diye sürekli buraya alıntı yapanların amacını da anlamış değilim. Bugün Ofspor gider interin giydiği formayı alır giyer, veya İspanya 3. ligde mücadele eden bir takım ile Barça aynı formayı giyebilir,

bugün 75 tl 85 tl bize pahalı geliyor, ama özel denilen formalarda maliyet daha da artacak. olsun ben 100 lira verir alırım demesin hiç kimse o kadar basit değil o işler, sonuçta kulüp bir sipariş verecek ve satılmaması kulübe dez avantaj.

çok merak ediyorum sürekli eleştirenler acaba biliyorlar mı ki kulüp biz bu formayı isteriz, bize özel forma tasarımı yapın kimsenin giymediği dedi de nike kabul mü etmedi, var mı böyle bir şey.

adidas olayını da unutmayalım, bize en ciddi teklifi nike vermişti ve adidas teklif bile vermemişti, bunu zaten o dönemleri iyi takip edenler bilirler. Bu başlığı takip ediyorum, özel forma olayında özel bir beklentim yoktu zaten, Barça yılda minimum 150.000 forma satarken biz 50.000 rakamını yakalayamıyoruz. Almanya 2. ligindeki takıma özel forma varda bize neden yok sorusu da çok komik, senin kaç taraftarın nike forma alıyor, o takımın taraftarı ne kadar orjinal forma alıyor.

kulüp halen bazı şeylerin önüne geçememiş, maçlarda stad etrafında çakma formalar satılırken, taraftarlar aynısı zaten neden ona o kadar para vereyim diyerek çakma forma alırken satış rakamları yükselemezken özel forma falan beklemesin hiç kimse.

birisi de çıkmış pijama diyor, eh ne diyelim, birisi gidiyor armanın yerine takılıyor, diğeri nike logosunun duruşunun yanlış olduğunu söylerken oyuncunun üzerinde o şekilde durduğunu görmek istemiyor, en iyi yaptığımız şey eleştiri, peki destek, zaten dünde yazmıştım, ilk çubuklu çıkmadan önce tasarım olarak gösterildiğinde bu çıksın 2 tane alırım diyenler forma çıkınca bu ne laa buna para vermem almıyorum demişlerdir. Hatırlatınca da rezil mi etmek istiyorsun gibi basit bir cümle kurup geçiştirmek istemiştir. Daha iyi olabilirdi tabi ki. Herkesin görüşü farklı bazıları lansmanı çok beğendi bende geçen seneki daha güzeldi diyorum

Hep Destek Tam Destek
                            Bu yazıda katılmadığım tek nokta; Barca yılda 150 bin değil 2 milyon forma satıyor. Yani daha kırk fırın ekmek yememiz lazım.

Özel forma istiyorsak;
                            1- Yılda 50 bin değil 500 bin forma satmalıyız
                            2- 500 bin forma satamayacağımıza göre bir an önce özellikle Avrupa'da başarılı olmalı adımızı duyurmalıyız.

2. ihtimal gerçekleştikten sonra zaten forma satışıda alır yürür.
                            En son tigin tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:47.
                            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hep Destek Tam Destek
                              Niye katalogdan forma yapiliyor diyenler bunu okusun.
                              Cok saol hamucera abi

Armanin yerine kizanlar: Nike KitBuilder ile yapilan formalardada arma "kollarin altinda". Belki iyi gözüküyor

Yorum

• Gören de bizim formaları harbiden ucuz zannedecek, yahu geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray'ın formaları birinci kalşteydi ve 89 liraydı, bizimkilerde katalog forması olmalarına rağmen fiyatları 79 liraydı.Aradaki 10 lira farkı versekydik de bari adam gibi bir şey yapsalardı.Ya da gitseydik Lescon'a 50 liraya bize özgü forma yaptırsalardı, hem de böylece kulüp daha fazla kazanırdı.Nike bizi adam yerine koymuyor, 4 seneden bu yana katalog formasından başka ne gördük bu adamlan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X