Ben beğendim.Beyaz forma hariç diğerlerini alırım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike bizi adam yerine koymuyor, 4 seneden bu yana katalog formasından başka ne gördük bu adamlan.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManu ne zaman katalog ürünü giydi söyleyebilirsin misin acaba ?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen beğendim.Beyaz forma hariç diğerlerini alırım
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu V forması Trabzon'da bile satışa çıkmamış, diğer formalar 79 ve 89 liradan satıştaymış.
Yorum
-
kritere bakar mısınız, özel forma istiyorsak yok şu kadar satmamız lazımmış, yok avrupa da söz sahibi olmamız lazımmış...
yahu bunları nike bize özel forma yapacak diye mi gerçekleştirmemiz lazım yoksa varlığımızın gereği olduğu için mi?
amma da kastılar yahu, nike özel forma yapacak diye önümüze duvarı ördüler de ördüler.
yapmıyor mu sana özel forma, o zaman bitirisin anlaşmanı başkasıyla anlaşırsın kendi şartlarınla çok mu zor?
nike da bizi beğenmiyorsa ben senden kar etmiyorum arkadaş desin ayrılsın arkadaş. zorlamasın kendini.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye katalogdan forma yapiliyor diyenler bunu okusun.
Cok saol hamucera abi
Armanin yerine kizanlar: Nike KitBuilder ile yapilan formalardada arma "kollarin altinda". Belki iyi gözüküyor
Bir de işin garip tarafı ne biliyor musun Nevzat Aydın'a soruluyor gri forma hakkında ne düşünüyorsunuz diye o da tarihimizdeki en kötü forma diyor, sonra da aynı modelde gold diye saçma sapan Ofspor'un geçen sene giydiği formayı yok bilmem sarısı yaşadığımız başarıları siyah da haksızlıkları temsil ediyor diye önümüze sunuyor.
Beyaz forma ise tam bir skandal bana göre, geçen seneki formadan ne farkı var, hadi bu renkte yapabiliyordunuz formaları bu sene neden yapmadınız kardeşim.
Her sene aynı masalı dinliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGold formayı nasıl hazmediyosun ? Bildiğin geçen seneki gri formanın gold-siyahı bu.Ben forma konusunda eleştiremiyorum ya duygusal bakıyorum olaya
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManu ne zaman katalog ürünü giydi söyleyebilirsin misin acaba ?
Yorum
-
79 liralık formanın ne kadarı Trabzonspor'a kalıyor?
Armaları formanın üzerine iyi koymuyorlar. Yapıştırma. Nike yaptığı çok kolaycılık.
Trabzonspor, takımlar üzerinden para kazanıyorlar. İşlerini iyi yapmıyorlar.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu birakta Real Madrid her sene ne formasi giyiyor acaba?
Tabi ki canım bu tam katalog forması işte.
Yorum
Yorum