İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
-
http://www.facebook.com/nikefootballturkiye Niye bizim forma tanıtım haberine yer vermiyor arkadaşlar haberlerimi yok acaba yoksa bizi sıradan takımmı görüyolar
Yorum
-
Katalog katalog diye kasmaya gerek yok bence. Sonuçta formanın tasarımı bize özel yapılsa bile kataloga koyulacak ve diğer kulüplere de satılacak.
Bordo ve altın renkli formalar hoşuma gitti. Sanırım bordo bir forma alacağım kendime. Antrenman ürünleri de fena durmuyor. İkinci bir forma yerine birkaç antrenman ürünü alabilirim.
Benim temennim, bu yıl maçlardaki forma seçimine bir standart getirmemiz. İç saha forması belirlenmeli. Gerçi belirlenecek bir şey yok, iç saha forması çubukludur. Avni Aker'deki tüm maçlarda çubuklu forma giyilmeli. Deplasmanda ise forma rakibe göre ayarlanmalı. Türkiye hariç dünyanın her yerinde böyledir bu.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerde?........"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. kalite derken kumaş olarak mı yoksa formanın görünüş olarak mı birde bu işler talep meselesi
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25- 30 bin formayı zor alan taraftardan kendisine özel forma beklemesi saflıktır. ticari firmalar ürün satışına bakarlar. ne kadar çok forma sattırabiliyorsan o kadar özel muamele görürüsün.
Formalara gelince,favorim ''v for victory'',çok hoş,sade ve asil duruyor.Diğerleri de ''golden''renkli forma hariç gayet hoş,katalogda başka bir kalıp vardı,ona uyarlansaydı daha bi hoş dururdu sanki ama tercihleri bu olmuş,çürük elma olarak o görünüyor bana şuanda sadece.''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
Biz ne diyorduk demiyeyim de ben diyordum ki normal bir bez parçası üzerine o arma olsun yeter onu bile satın alırım. Şimdi bunlardan birini alıp giyeceğiz.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid'in yıllardır formaları aynı sadece bu sezon yakalarda altın sarısı falan var ama adamlar yüzbinlerce forma satıyor gerçek taraftarlık bu...#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
Yorum