Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tabi ki canım bu tam katalog forması işte.
    O beyaz formanin olmadigi bir katalog göster bana. Gösterebilirmisin? Günlük t-shirlerin yüzde 70inde ayni desenler var. Bu adamlar yillardir bu sekil giyiyolar, ama cit cikarmiyolar. Yok genemi aynisiymista, bize gecen senenin formalarini kakaliyomuslarda, cok pahaliymislarda, aman kulüp zaten zengin benim cebimdeki paraya ihtiyaclari yok vs. triplerine girmiyolar. Adamlar isin bu kisimlarinda degil. Tek dertleri gönül verdikleri takima bagliliklarini göstermek. "Trabzonda bordo-maviden baska forma görmek istemiyorum" derken iyi is forma almaya gelince yok katalog ürünlerine para vermem oluyo öylemi?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• http://www.facebook.com/nikefootballturkiye Niye bizim forma tanıtım haberine yer vermiyor arkadaşlar haberlerimi yok acaba yoksa bizi sıradan takımmı görüyolar

Yorum

• Katalog katalog diye kasmaya gerek yok bence. Sonuçta formanın tasarımı bize özel yapılsa bile kataloga koyulacak ve diğer kulüplere de satılacak.

Bordo ve altın renkli formalar hoşuma gitti. Sanırım bordo bir forma alacağım kendime. Antrenman ürünleri de fena durmuyor. İkinci bir forma yerine birkaç antrenman ürünü alabilirim.

Benim temennim, bu yıl maçlardaki forma seçimine bir standart getirmemiz. İç saha forması belirlenmeli. Gerçi belirlenecek bir şey yok, iç saha forması çubukludur. Avni Aker'deki tüm maçlarda çubuklu forma giyilmeli. Deplasmanda ise forma rakibe göre ayarlanmalı. Türkiye hariç dünyanın her yerinde böyledir bu.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nerde?........
          Meydandaki iki Ts Club şubesinde de vardı formalar...
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1. kalite derken kumaş olarak mı yoksa formanın görünüş olarak mı birde bu işler talep meselesi
            Kumaş kaliesinden tut da, dikişlere kadar her şey çok ama çok farklı.Elinize bir bu formadan alın bir de bizimkinden kalite farkının ne kadar çok olduğunu göreceksiniz.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              25- 30 bin formayı zor alan taraftardan kendisine özel forma beklemesi saflıktır. ticari firmalar ürün satışına bakarlar. ne kadar çok forma sattırabiliyorsan o kadar özel muamele görürüsün.
              Akillik budur.Nevzat Bey'in formalarla ilgili twitterdaki açıklamasını paylaşan arkadaşa da teşekkürler bu arada.O açıklamadan sonra biraz özeleştiri beklerdim açıkcası,yanlış anlaşılmasın beğenip beğenmeme konusunda değil,ama yukarı da alıntıladığım ve benzeri iki veya üç mesajdan fazla bunu dile getiren üye görmediğim için garibime gitti bu durum,bir de kabullenmeme huyumuz yok mu,ilginç..Nike dünya çapında bir markadır,tüzel bir kişidir ve bir takıma özel forma yapmamak için önünüze duvar vs gibi şeyleri örecek kadar duygusal davranmaz.

Formalara gelince,favorim ''v for victory'',çok hoş,sade ve asil duruyor.Diğerleri de ''golden''renkli forma hariç gayet hoş,katalogda başka bir kalıp vardı,ona uyarlansaydı daha bi hoş dururdu sanki ama tercihleri bu olmuş,çürük elma olarak o görünüyor bana şuanda sadece.
              ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Real Madrid'in yıllardır formaları aynı sadece bu sezon yakalarda altın sarısı falan var ama adamlar yüzbinlerce forma satıyor gerçek taraftarlık bu...
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• ..............................
                  En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 22:17.

Yorum

• Arsenal 2008 home kit

Buda bir sonraki sezon

Yorum sizlerin...
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• ibrahim bu adamlar senelerdir aynı şekil giyiniyorlar ama çıtlarını bile çıkarmıyorlar dedin ya sana cevap vermeye bile gerek duymuyorum ben.Tamam kardeşim o da katalog forması.

Yorum

• Özel forma yapılsa emin olun gene bir sorun çıkacaktı
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Real Madridle bir mi tutuyoruz şimdi de kendimizi vay be
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Biz ne diyorduk demiyeyim de ben diyordum ki normal bir bez parçası üzerine o arma olsun yeter onu bile satın alırım. Şimdi bunlardan birini alıp giyeceğiz.
                            Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Real Madrid'in yıllardır formaları aynı sadece bu sezon yakalarda altın sarısı falan var ama adamlar yüzbinlerce forma satıyor gerçek taraftarlık bu...
                              Adamlar dünyanin en büyük takimlarinda biri. Tabi ki satacaklar. Onlar yerine biz olsaydik, biz de bu kadar satardik..
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• galatasaray işi yine sidik yarışına çevirmeye çalışıyor, zaten tek başarılı oldukları alan bu

bu gs lilerin yanına fb lileri koyacan birbirlerinin kupalarını saysın dursunlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X