Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bırak la Onur'u.
    Yakışıyolar la öyle deme
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• tahmin edildiği gibi en çok beğenilen çubuklu ve victory forma oldu.

bu yıl nike ile son yılımız. belki sonrasında adidas düşünülebilir. adidas kataloğundan Trabzonspor formaları:

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bırak la Onur'u.
        Bence de ççç ççç

Yorum

• Beyler caps verin de Burcu Esmersoy'u banttan izleyelim
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Karadeniz Fırtınası
            Gerçekten mi ? resimde bir sorun yok yani
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• temmenim yagmurlu bir ingiliz aksaminda armalarin saha ortasina lap diye dusmemesi. ozel tasarim istemez en azindan armalari yalap sap yapistirmayin su formalar kafi.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu taraftar elestiri icin dünyaya gelmistir... bunu anladim artik
                Paramın karşılığını alamıyorum 30 liralık formaya 100 lira veriyorum.
                4 seneden beri özel formanız olacak deniliyor, özel kelimesini farklı algılıyoruz sanırım.
                Bazı rendaşlarım yazmış 4-5 tane özel forma bekleyenler var diye. Gösterin bakalım kim bekliyor. Sadece 1 tane istiyoruz isterse 2 senede bir çıksın ama çıksın.

Yorum

• Yeter arkadaş YETERRRRRRRRRRRRR

Formalar ile ilgili neden çıkıp çıkıp NİKE öyle NİKE böyle diye saçma sapana yazılar yazıyorsunuz
                  delirtmeyin adamı, NİKE yönetimin sçtiği formaları ham şekilde gönderiyor, büyün uygulamalarını bizimkiler yapıyor,

FORMA MODELLERİNİ NİKE DEĞİL KULÜP SEÇİYOR

Artık bunları görün yeter arkadaş yeter 3 sene oldu ya, neden okuyup öğrenmek yerine bilmeden sallıyorsunuz burada
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Ts armasının ve Bordo-Mavi olna herşeyi severim ama traz çizim kesim iyi değil

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tahmin edildiği gibi en çok beğenilen çubuklu ve victory forma oldu.

bu yıl nike ile son yılımız. belki sonrasında adidas düşünülebilir. adidas kataloğundan Trabzonspor formaları:

Karar değiştirebiliyormuyuz ya bunların hepsi süper !?

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biri daha ofspor yazarsa valla ekrana kusacam
                        Malesef yazacağım

Kaleciye Dikkat

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Antreman formaları daha güzel arkadaş.
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Gayet güzelmiş antreman malzemeleri.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• neyse olumlu tarafından bakalım geçen seneki konçlardan kurtulduk
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formaların skandal olduğunu düşünen biri olarak armalara fazla taktığınızı düşünüyorum.

liverpool maçındaki yaşanın savunulacak bir yanı yok ama yıl boyunca buna benzer ikinci bir olay yaşandığına hiç şahit olmadım. baskı usulü arma dünyada da yaygınca kullanılıyor. ancak aceleye getirir veya ürünün kalitesizinden kullanılırsa sorun yukardaki gibi olur.

kullanılan en son armalar ise gayet kaliteliler. geçen sene aldığım çubuklu forma her hafta sonu makine görmesine rağmen en ufak hasar söz konusu değil.

Yorum

Yükleniyor...
                                X