Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mamelodi Sundowns

Ali Fuat abi bildiğim kadarıyla bu tip takımlar yani Eskişehir gibi sadece forma giyenler kendileri seçiyor formayı. Yani nike bizim gibi sponspor parası + forma şeklinde bir anlaşma değil de. Formayı veriyor reklam parası vermiyor gibi biliyorum. Yanlış mı ?
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Rezillik. Hiç beğenmedim...

Sarı ve lacivert daha önceki sezonlarda da vardı sanırım. Biri 03-04 sezonu.

Yorum

• Fb nin formaları bence kötü

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu formalari gördükten sonra söyliyecek tek sözüm var; ALLAH'IM SANA SÜKÜRLER OLSUN!
          .

Yorum

• Bu formalar fb tarihinin ve ligin en kötü formalarıdır.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Vallahi yaa. Çuvala arma dikip giysin fenerliler hepimiz arma sevdalısıyız nasılsa
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bildiğin Nur Yerlitaş kreasyonu forması giyiyorlar =)) Ne renk bulmuşlarsa kullanmışlar.Cidden Allah'ıma şükürler olsun yine en iyisi bizimkiler
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• 95 TL

95 TL

95 TL

95 TL

Bu formalar adidas'ın en kötü tasarımları... Altın Zırh (!) dedikleri forma da bizim altın rengi formamıza bir gönderme mi acaba
                    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 15:51.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Kardeşim Bu emre denilen arkadaşın fotoğraflarını neden buraya koyuyorsunuz.. Ben sövmek istemiyorum ama ya

Yorum

• Numara fontları rengini şorta göre giysek.

Shortdaki beyaz font güzel bordo çevirmeside harika

Sırtdaki font mavi olsa daha güzel olmaz mı

Yorum

• Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları, fotoğraf çekimleri, çekim için seçtikleri futbolcular çok kötü durmuş. Adidascılar bu formalara ne yorum yapacak merak ediyorum.

Formalarımızın güzelliği ve kalitesi diğer takımların formaları ortaya çıkınca daha net belli olacak demiştim.

95 TL kumaşları kimbilir nasıldır.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formaları hakkaten çok kötü ancak online satış siteleri bizimkinden çok daha iyi gibi duruyor inşallah biran önce bizim şu siteyi güzelleştirirler...

Yorum

• Ben böyle rezalet görmedim. Tek kelimeyle iğrenç. Çubuklu biraz da sarı kurtarıyor. Geçen gün koymuştum arjantin formasına benzeyeni. Rezalet ya.

Yorum

• fenerbahçe formalarını görünce bizim nike'ler göze daha bir hoş geldi. sanırım adidas'ın mahmutpaşa şubesine yaptırmışlar formaları.
                                En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 18:43.

Yorum

Yükleniyor...
                                X