Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç yakıştıramadık Halit Abi..
    Biz formayı bir bakıma kulüp kazansın diye alıyoruz..
    Kulübe saygın yoksa, diğer taraftarlara saygın olmalı.
    Forma almayın, T-Shirt alın demektir bu..
    Yakışmamış Halit Abim..
    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Formasını almış zaten , sadece halı sahada giymek için aldığını söylüyor.Başka bir art niyeti yok gördüğüm kadarıyla. Benim söylediklerim işin makarası.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Size katılmıyorum. Orada orjinal amblemlisine de sahip olduğumu söyledim. Kulübe saygım da var. Beni bilen bilir burda kulübü ne kadar çok savunduğumu. Burda çoğu kişi formalara tepki, yönetime tepki gösterirken ben burda onları savundum. Açın eski mesajlarımı bu başlıktaki.

Dediğim gibi sadece amblemlerin uçmasından korktuğum için aldım. Size de gidin alın demiyorum. Çok almak isteyen varsa arasın bulsun madem.

Not: Ne olursa olsun her sezon mutlaka 1-2 forma + lisanslı ürünlerden alıyorum. Yönetime herhangi bir tepkim de yok. Sadece halısahada üzerinde bordo-mavi renkleri taşıyan, yıkanınca amblemlerin sökülmesinden korkmayacağım bir forma aldım o kadar. Bu formanın amblemlisine de sahibim.
        En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 00:32.

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Size katılmıyorum. Orada orjinal amblemlisine de sahip olduğumu söyledim. Kulübe saygım da var. Beni bilen bilir burda kulübü ne kadar çok savunduğumu. Burda çoğu kişi formalara tepki, yönetime tepki gösterirken ben burda onları savundum. Açın eski mesajlarımı bu başlıktaki.

Dediğim gibi sadece amblemlerin uçmasından korktuğum için aldım. Size de gidin alın demiyorum. Çok almak isteyen varsa arasın bulsun madem.

Not: Ne olursa olsun her sezon mutlaka 1-2 forma + lisanslı ürünlerden alıyorum. Yönetime herhangi bir tepkim de yok. Sadece halısahada üzerinde bordo-mavi renkleri taşıyan, yıkanınca amblemlerin sökülmesinden korkmayacağım bir forma aldım o kadar. Bu formanın amblemlisine de sahibim.

Ben forma aldığın konusunda bişey demedim zaten Halit.Yanlış anladın söylediğimi.Başka kişiler açısından demiştim.Neyse geri aldım söylediklerimin hepsini.
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Sen de haklısın. Adres vermemeliydim. Mesajımı düzenledim. Uyarın için sağol. Ama bazı arkadaşlar kulübe, taraftara saygın olsun falan derse ayıp eder. Bu aralar moda olan, her gün bu ortamda birbirimizin taraftarlılığını, Trabzonsporluluğunu sorgulamak, tartışmak hiç hoş değil. Lafım size değil. Onlar kendini biliyor.

Yorum

• Gri forma kalite bakımından iyiymiş.. Öyle deniliyor.. Sağdan soldan duyumlar..

Gri alacağım bende.

Karar kesindir.

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?
                Sana bir kolaylik saglayayim TS Club Samsun'da yok..

Samsun'da Ciftlik'de ve Yesilyurt AVM'de Nike var.. Ikiside ayni kisiye ayit..

Forma seciminde zorlanmazsin Zaten 3 adet var.. Cubuklu, Gri, Beyaz

Ben ikisine'de gittim.. Ilk Ciftlikdekine gittim.. Saticiya sinir oldum cikdim.. Sana tavsiyem yanliz git Yanimdaki arkadas BJKli.. Beyaz forma güzel onu al diyor. Ben hayir ya gri ya cubuklu diyom.. Satici'da yok yok arkadas hakli sen beyaz al dedi... Yanindaki ne diyorsa onu kakaliyorlar...

Ciftlik'de 2 Magza ileride birde Fenerium'un önünden gecmisdim, gecmemis olsaydim.. Formalari görünce birde bizimkileri gördüm.. Hic bir detay yok bizde.. Fener'de islemer.. Yakada Fenerbahce yazisi vs vs.. Zaten kafam bozulmusdu..

Sonra birgün Yesilyurt AVM'deyken Babamlan.. Babam gel bugün Bursa maci var forma alalim sana dedi.. Girdik.. Babam gri dedi.. Bayan satici hemen evet gri cok güzel bunu alin felan dedi.. Bayan'in güzelligine dayanamayip senimi kiracam diyip griyi aldim..

Sen Yesilyurt AVM'den al Orda güzel bir Trabzonspor'lu bayan satici var

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?
                  Aynı kararsızlık bende de var evet tamamen aynı.

Arma sorunu , Parçalı formanın takıma şansının küskün olması falan dikkate aldığım etkenler.

Bu sezonun Özel Forması olduğu için Gri forma alacağım bende büyük ihtimal.

Sanada tavsiye ederim abi.

Yorum

• Gri alın gri. Çok güzel duruyor.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ya şu formadaki Türk Telekom yazısının fontunu bilen var mı ? Bi türlü bulamadım ..

Yorum

Nike Mağazası'ndan bugün alttaki ürünü aldım. Reklamsız, amblemsiz, geçen seneki çubuklu formamız. 19,90 TL

2-3 yıkamadan sonra sökülecek diye amblemli halini giyemiyorum. Bunu görünce hemen aldım. Halı sahada falan bunu giyeceğim artık

Aaa nasıl olur hani bu forma bizim için özel üretilmişti
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arma yapıştırıyorlar ya, alsana özel forma

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen seneki çubukluların bize özel olduğunu kim söyledi ?
                            Açıklar mısın ?
                            Nerde, ne zaman yapıldı böyle bir açıklama ?
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen seneki çubukluların bize özel olduğunu kim söyledi ?
                              Açıklar mısın ?
                              Nerde, ne zaman yapıldı böyle bir açıklama ?
                              İroni yaptık biraz

Ancak benzer şeyler bu sayfada söylenmişti.Bordo mavi renkleri kimse kullanmadığı için bize özel sıfırdan üretildi gibi şeyler söylenildiğini hatırlıyorum.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Nike Mağazası'ndan bugün alttaki ürünü aldım. Reklamsız, amblemsiz, geçen seneki çubuklu formamız. 19,90 TL

2-3 yıkamadan sonra sökülecek diye amblemli halini giyemiyorum. Bunu görünce hemen aldım. Halı sahada falan bunu giyeceğim artık

Abi sen buna birde kendin güzel bir Trabzonspor amblemi diktirdinmi, al sana mis gibi forma valla
                                efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

Yükleniyor...
                                X