Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet Hürgün, Parçalı formada güzele benziyor.. Ne yapacağımı şaşırdım..
    bence gri al cubuklu parcali falan hep cikiyor gri özel
    #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Ben de gri diyorum aldım ve çok güzel ama sen aralarından seçceğin için parçalı dedim...
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Çubuklu gayet güzel... Şahsi görüşüm, çubuklu ve parçalı hariç diğerleri bir tshirt havasında hissettiriyor kendisini... Çubuklu başlı başına forma adını hakediyor...
        t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence gri al cubuklu parcali falan hep cikiyor gri özel
          İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de gri diyorum aldım ve çok güzel ama sen aralarından seçceğin için parçalı dedim...
          Gride olabilir listesine dahil oluyor o zaman.. Aslında benim formalardan yana bi sıkıntım yok yani formalarımızın hepsi güzel bu sene beğeniyorum.

Tek çekincem şu armaların, diğer yazıların falan sökülmesi..

Yorum

• Efsane forma al bence

Yorum

• sonuna kadar cubuklu forma...!!!

aldim, pisman degilim, yine olsa yine yaparim...!!!

Yorum

• Haftaya Trabzon'a gidip forma alasım geldi, arkaya ilk defa birşey yazdıracağım, Ünal Karaman 61...
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Bordo al derim.
                  Més Que Un Club

Yorum

• arkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?
                      Samsunamı uçuyosun ? İyi kalın giyin
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?
                        gri forma bidaha olmayabilir cubuklu,bordo,parçalı her sezon çıkabilir,çeşitlilik açısından bence grı al

Yorum

• Nike Mağazası'ndan bugün alttaki ürünü aldım. Reklamsız, amblemsiz, geçen seneki çubuklu formamız. 19,90 TL

2-3 yıkamadan sonra sökülecek diye amblemli halini giyemiyorum. Bunu görünce hemen aldım. Halı sahada falan bunu giyeceğim artık

En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 00:28.

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nike Mağazası'ndan bugün alttaki ürünü aldım. Reklamsız, amblemsiz, geçen seneki çubuklu formamız. 19,90 TL

2-3 yıkamadan sonra sökülecek diye amblemli halini giyemiyorum. Bunu görünce hemen aldım. Halı sahada falan bunu giyeceğim artık

Süper Tekstilciler TrabzonSpor amblemini bulabilir Kolayca da dikişli şekilde dikebilirler.Dene bence
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike Mağazası'ndan bugün alttaki ürünü aldım. Reklamsız, amblemsiz, geçen seneki çubuklu formamız. 19,90 TL

Kusura bakma Halit klüp yanlış işler yapabilir ama bunu yapman hiç hoş değil.Bu formayı alman değil ama burda bunu bu şekilde gösterip adres verip baka insanlarıda buna teşvik etmek.Belki lisanslı forma almaya niyetli birkaç kişide bunu almayı tercih edecek şimdi.
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Yükleniyor...
                              X