Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• süper birşey
    umarım resimi yüklemeyi becerdim!

Adamlar logo yerine yazdıkları süper:

''Nürnberg şehri, sakinleri ve kulübü ve adına oynamak.
    Umarım bunu herzaman koruyabiliriz ve Nürnbergimiz hiç batmaz''

bunun gibi birşey
    En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 01:21.
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu nasil bir Forma tanitimi Allah´im yarabbim, eminimki sirf bu tanidim sayesinde daha fazla forma satip, tanitima harcadiklari paranin 2 katini cikaracaktirlar. MARKETING bu iste..
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• psgnin forma tanıtımları kulüp tarafından değil sponsor firma tarafından yani nike tarafından yapılıyor...ayrıca nike tüm avrupada adı bilinen kulüpler için aynı uygulamayı yapmakta...
        seneye avrupa ligindeki başarımızla doğru orantıda daha başarılı çalışmalar ve de ürünler trabzonspor taraftarının olacaktır...yeterki bu sezon kulüübe hem maddi hem de manevi katkıyı boş geçmeyelim...başkan forma alın diyorsa alıcaz çünkü adam trabzonspor için çabalıyor...trabzonsporumuzun içini boşaltmak için değil!!!
        kombineyse kombine formaysa forma...ben istanbulda oturmama rağmen eğer 1tane kombine alıyorsam bunu maçlar için değil trabzonsporumun geleceği için yapıyorum...
        eskilerin dediğine ben de katılıyorum!!!taraftar almaz verir!!!

Yorum

• Gelecekte olacak insallah. Ilk basta sportif basari ve istikrar lazim. Sonra gerisi gelir.

Yorum

• ağzımızın suyu akan nike formaları hep başka takımların
            kaç sayfadır bordo-mavi forma yok,
            psg-juve-barca-herta-manu vs.vs.
            tamam nike ın kalitesini zaten tartışmıyoruz da banane başkasının çok güzel nike larından
            milletin isyanının cevabı bu sayfalarda bizim değilde genelde başkalarının formasının olmasında gizli galiba...
            En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 09:53.
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Inter Milan Nike 2009/10 iç saha ve deplasman formaları

Aylardır beklediğimiz satış sitesi nihayet yüzünü gösterdi. Eskisinden çok güzel fakat hala yetersiz. Ürünlerin fotoğraf çekimleri çok kötü. Beyaz ürünlerin beyaz olmaması konu mankenleri çok yetersiz kalmış. Çekimlerdeki özensizlik sitenin sistemli yeni yapısını gölgede bırakmış.

Michael Owen

Eleştiriyi seviyoruz. Şu formalar bizimkinden daha kötü bence. Ama bu formalar onlara yapıldığı için iyi gibi algılıyoruz. Artı Üçkızkardeş taraftarlarından bazılarının Nike kullanmamızı kıskandıklarının da farkındayım. Brakın bu eleştirileri farklı olmanın tadını çıkarın.
              Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eleştiriyi seviyoruz. Şu formalar bizimkinden daha kötü bence. Ama bu formalar onlara yapıldığı için iyi gibi algılıyoruz. Artı Üçkızkardeş taraftarlarından bazılarının Nike kullanmamızı kıskandıklarının da farkındayım. Brakın bu eleştirileri farklı olmanın tadını çıkarın.
                Bizim Mehmet Fırat arkadaşımızda Geçen sezon giydiği Manchester U. Formasını görmek nasip oldu. O kadar güzel forma ki bizim kiler yanında formaya benzemiyor.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

• bu toplar ne böyle uzay mekiği gibi
                      tzercin61

Yorum

• Juventusun formalarini ben nedense hic begenemiyorum... cok kaba, cok sade oluyor hep... buda galiba renklerden bana öyle geliyor,

vede,
                        Bu Paris Saint-German Takiminin Formalarina ve Forma Tanitimlarina her zaman bayilmisimdir bu sene´de cok güzel bir Tanitim sergilemisler
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• TS'de 61 numara değişti
                          09 Temmuz 2009 / 19:21
                          Trabzonspor'da 61 nolu formayı giyen Barış yeni sezonda 11 giyecek.

Trabzonspor'da 61 nolu formayı giyen Barış yeni sezonda 11 giyecek.61 numaralı forma ise Yattara'nın

kaynak:haber61
                          -----
                          Kulüp bunu iyi degerlendirmesi lazim.
                          61 Yattara yazili bol bol ürün cikmasi lazim.

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Steaua Bükreş

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

• psg nin formalarini şambrelden yapmışlar sanki. o ne iğrenç öyle ya naylon gibi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X