Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray'ın yeni çıkan formalarını inceleme fırsatı buldum bugün.Yeni formaların fiyatları 89 lira.Gerçekten de özel olduğunu hissettiriyor formalar.Üstelik Galatasaray'da Fenerbahçe'de olduğu gibi replica uygulaması var yani taraftar forması.Taraftar formaları 52 lira.İsteyen 89 lira verip orjinal maç forması alıyor isteyen de 52 Lira verip taraftar forması veriyor.Ve onların taraftar formaları da bizim 59 liralık formalardan çok daha güzel.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Galatasaray'ın yeni çıkan formalarını inceleme fırsatı buldum bugün.Yeni formaların fiyatları 89 lira.Gerçekten de özel olduğunu hissettiriyor formalar.Üstelik Galatasaray'da Fenerbahçe'de olduğu gibi replica uygulaması var yani taraftar forması.Taraftar formaları 52 lira.İsteyen 89 lira verip orjinal maç forması alıyor isteyen de 52 Lira verip taraftar forması veriyor.Ve onların taraftar formaları da bizim 59 liralık formalardan çok daha güzel.

alakası yok formalar rezaletti ... turuncu formalar olsa tamam onlar güzel.. ama diğerlerinden hiç bişe olmaz... mor formayı yıllar önce real madrid uyguladı güzel durduğu söylenemez o dönemki forma satışlarıyla şimdikini karşılaştırınca....

bizim ihtiyacımız olan şey yenilik... tamam bordomavi çubuklumuz her zaman olsun ama bunun yanında alternatif renkleri kullanmayı bilmeliyiz ...turuncu çok hoş tamam peki ya yeşil... metalik bi yeşil formalarda çok hoş duruyor bu renkleri de real madrid barcelona gibi tkaımlar uyguluyor ve göze daha dinamik bi takım geliyor.....

siyah ve fosforlu yeşil denenmeli

Yorum

• SiyahYeşil gerçekten daha iyi gözükecek pesde yaptığım formalarda var bi kaçtane

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alakası yok formalar rezaletti ... turuncu formalar olsa tamam onlar güzel.. ama diğerlerinden hiç bişe olmaz... mor formayı yıllar önce real madrid uyguladı güzel durduğu söylenemez o dönemki forma satışlarıyla şimdikini karşılaştırınca....

bizim ihtiyacımız olan şey yenilik... tamam bordomavi çubuklumuz her zaman olsun ama bunun yanında alternatif renkleri kullanmayı bilmeliyiz ...turuncu çok hoş tamam peki ya yeşil... metalik bi yeşil formalarda çok hoş duruyor bu renkleri de real madrid barcelona gibi tkaımlar uyguluyor ve göze daha dinamik bi takım geliyor.....

siyah ve fosforlu yeşil denenmeli
          Sen Pes'te iki üç tane yeşil siyah forma yapmışsın burda da bilip bilmeden konuşuyorsun.Ben gittim gözümle gördüm inceledim diyorum sana.Kalite olarak bizden yukardalar.Sen ise alakası yok diyorsun.

Yorum

• Taraftar forması, maç forması.

Farkları ne acaba, biraz açarmısınız?
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftar forması, maç forması.

Farkları ne acaba, biraz açarmısınız?
              İkisinde kullanılan kumaş farklı.Ama bunu uzaktan anlayamıyorsunuz.Ancak yakından incelediğiniz zaman farkı anlayabiliyorsunuz.

Yorum

Sen Pes'te iki üç tane yeşil siyah forma yapmışsın burda da bilip bilmeden konuşuyordun.Ben gittim gözümle gördüm inceledim diyorum sana.Kalite olarak bizden yukardalar.Sen ise alakası yok diyorsun.

ya hacı bırak bu işleri yok 2-3 forma bilmem ne ..... çok biliyorsun formaları zaten hayırdır adolf senin bi akraban filan mı ... formalarının bizden kaliteli olmasının tek sebebi adidas dır kalite renkle ölçülecek bişey değildir ... renkler her kişiye göre farklıdır sen o mor u beğenmişsin ben siyahı farklı görüş... ama formalaranın renklerinin mor yada pembe olması hiç bir formadan kaliteli olduğunu göstermez .. ordusporunkide mor .... kaldı ki onların fomalarını adidas yapıyor ... adidas benim gözümde her zaman 1 adım önde ama bizim formalardan üstün olduklarını söyleyemem fiziksel olarak .... teknik olarak sa onu sende anlayamazsın .. teknisyen değilsin .. eline rahat gelmiş olabilir

Yorum

Kolbastı oynarken dış saha forması

Korner kullandıktan sonra mı kolbastı oynuyorlar Ayrıca Yeşil'in bizimle ne ilgisi var.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Korner kullandıktan sonra mı kolbastı oynuyorlar Ayrıca Yeşil'in bizimle ne ilgisi var.

alakası yok zaaten bahsettiğim fosforlu yeşilin de barcelonayla alakası yok turuncunun da ama deniyorlar ....biz bordomavinin yanına yeni renkler de katmalıyız hamsiyle palamutla olacak iş değil bu ne hamsi giyerek çıkarsak o formalardan 1 tane satılmaz... ne hamsisi ...trübünlerde oluşacak tezahuratları şimdiden duyabiliyorum... burası leş gibi hamsi kokuyor... yeni renklerde katmalıyız .... siyah olur turuncu olur yeşil olur kırmızı olur ama mor olmaz ... kolbastı olayı ise korner atışında print screen yaptım sadece benzerlik kurdum ama kaldıki böyle bi figür yok kolbastıda

Yorum

ya hacı bırak bu işleri yok 2-3 forma bilmem ne ..... çok biliyorsun formaları zaten hayırdır adolf senin bi akraban filan mı ... formalarının bizden kaliteli olmasının tek sebebi adidas dır kalite renkle ölçülecek bişey değildir ... renkler her kişiye göre farklıdır sen o mor u beğenmişsin ben siyahı farklı görüş... ama formalaranın renklerinin mor yada pembe olması hiç bir formadan kaliteli olduğunu göstermez .. ordusporunkide mor .... kaldı ki onların fomalarını adidas yapıyor ... adidas benim gözümde her zaman 1 adım önde ama bizim formalardan üstün olduklarını söyleyemem fiziksel olarak .... teknik olarak sa onu sende anlayamazsın .. teknisyen değilsin .. eline rahat gelmiş olabilir
                      İlk önce hacı macı demeyi kesmeni öneriyorum sana.Yaşının kaç olduğunu falan bilmiyorum ama konuşma tarzından benden ufak yaşta olduğunu çıkarıyorum.Sen lafı nasıl anlıyorsun gerçekten de çok merak ediyorum.Ben burda renkleri çok beğendim gibi birşey söyledim mi.Sen bunu nerden çıkardın gerçekten de merak ediyorum.Formalarının bizden daha kaliteli olmasının sebebi Adidas demişsin, peki ben daha farklı bişey mi dedim.Formayı forma yapan renkler mi dedim.Formalar kalite olarak da bizim üstümüzde.Yakından inceledim.Bunun için teknisyen falan olmaya hiç gerek yok.

Yorum

İlk önce hacı macı demeyi kesmeni öneriyorum sana.Yaşının kaç olduğunu falan bilmiyorum ama konuşma tarzından benden ufak yaşta olduğunu çıkarıyorum.Sen lafı nasıl anlıyorsun gerçekten de çok merak ediyorum.Ben burda renkleri çok beğendim gibi birşey söyledim mi.Sen bunu nerden çıkardın gerçekten de merak ediyorum.Formalarının bizden daha kaliteli olmasının sebebi Adidas demişsin, peki ben daha farklı bişey mi dedim.Formayı forma yapan renkler mi dedim.Formalar kalite olarak da bizim üstümüzde.Yakından inceledim.Bunun için teknisyen falan olmaya hiç gerek yok.

nerden anladın daha kaliteli olduğunu örnek verebilirsin... ayrıca kaliteli olmasının tek sebebi marka farkıdır diyorum zaten .. sıradan bi insanda zaten atar tutar bu daha iyi şu daha iyi ....

Yorum

• Bizim formalar aşırı naylon hissi veriyor.Özellikle turuncu ve mavi formamız.Ama Galatasaray'ın maç formaları öyle değil.Taraftar formaları bile bizim maç formalarından daha güzel.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynı forma bendede var , yanlız yaşayan bi öğrenciyim. hem zorunluluktan hemde kıyamamaktan formamı elde yıkıyorum. ama elde yıkamama rağmen formamın reklam ve arma kısımlarında köşelerden köşelerden , formadan ayrılma durumları başladı. ben 20 kez bile yıkamamışımdır o kadar da dikkat ediyorum özen gösteriyorum ama. puma 40.yıl özel çubuklusu adıyla çıkan formamın arması ve reklamı çok daha iyi duruyor. lakin o formaların da kumaşı boya olduğu için zamanla yıpranmalar meydana gelebiliyor. nike'ın kumaşı güzel ama şu arma ve reklam işine çare bulunmalı. kadifemsi bi baskı yöntemi var , baskı yapılacaksa bile bari iyisi yapılsın.
                            inan hepsinde de makinede yıkandı, ama formam delik delik

tabi deliklerin sebebi kumaştan değil gs maçı öncesi havaalanına gittik istanbul da meşaleyi tam arkamda yaktılar 2 si büyük 5-6 tanesi küçük delikler var
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Bizim formalar aşırı naylon hissi veriyor.Özellikle turuncu ve mavi formamız.Ama Galatasaray'ın maç formaları öyle değil.Taraftar formaları bile bizim maç formalarından daha güzel.
                              sen takmışsın formalar önce bana aline eline aldın mı çubukluyu dedin evet dedim sonra başka şeyler dedin, bende iddia ediyorum ki çubuklu ve beyaz formaların kumaşları çok güzel
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Bizim formalar aşırı naylon hissi veriyor.Özellikle turuncu ve mavi formamız.Ama Galatasaray'ın maç formaları öyle değil.Taraftar formaları bile bizim maç formalarından daha güzel.

Size bir gs formasi almanizi öneririm.

Yorum

Yükleniyor...
                                X