Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• diyarbekirin lesconu barca modeli forma yaptımı komik ve kötü,
    bizim nike efendi yaptımı padişahım çok yaşa.

hep ankaraspor-antalya-eses formalarının aynısı diye isyan ettiğim nike larımız
    keşke bu sene ankarasporun aynısı olsaydı,kalın çubuklusu ve parçalı formasının reklam-font dizaynı bizden çok çok iyi.

kabahat nike damı bizim yönetimde mi bilmiyorum ama Türk telekom yazısı bir çerçeveye alınsa ''Türkcell' de olduğu gibi,armalar yapıştırma olmasa,parçalının yakalar insani olsa,çubuklu az bişi farklı olsa,turuncu hiç olmasa,beyaz bizden bir renkle desteklense,aston villa modeli klasik formamızda ısrar edilse kötümü olur
    diye sormadan edemiyorum.

kim ne derse desin bu forma seçeneklerimiz bu sene istenilen satışa ve ilgiye ulaşamaz

Emrah abi almayan konuşmasın demiş çok haklı
    ben nike forma almadım ama formanın değerinin 2 katı TS clup ürünü aldım,konuşabileceğimi zannediyorum çünkü her ne kadar eleştirsekte bir şekilde kulübe destek olmamız lazım kuru lafla olmaz
    ben desteğimi nike ile yapmadım-yapmam da(en azında bu sene için)
    ama diğer ürünlerden param oldukça alırım...(seneye Allah kerim)

bilgi sahibi olmadan yine fikir belirttim,elimde değil.
    lanet olsun içimdeki fikirsizliğe
    En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 08:39.
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şöle barça nın forması gibi orjinal hoş birşeyler yapsın artık nıke. formalarımız bence çok dandik duruyor.idmanda giydikleri formalar daha hoş. hele birde telekom yazısından sonra iyice berbat oldu.
      doğru söze ne denir. şanpiyonlukla beraber artık forma beklentimizi de hep seneye diyoruz.
      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Yazılarımda kurumsal kimlikten, marka değerinden, pazarlama estetiğinden sürekli bahsettim. Çokça duyduğunuz "aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar" sözü slogan değil, içinde bulunduğumuz durumu özetleyen bir cümle.

Kendi gerçeklerimizi ıskalayarak değerlendirmelerde bulunursak yanılgılara düşebiliriz.

Nike'ın futbol endüstrisindeki performansı ve marka değeri ortada. Aynı performansı Trabzonspor'da da göstermesini beklemek en doğal hakkımız.

Formaları sanki biz seçmişiz de, adamlar bize başka bir şey yollamış gibi davranıyoruz. Yönetim böyle istedi böyle oldu. Niye böyle oldu derseniz hala Trabzonspor üzerinden para kazananlar ve sponsorluk sürecini kulağı tersten göstermek gibi yapanlar cevaplamalı. Burada açıklayamayacağım fakat camiamızın içinde maalesef bulunan bazı kimseler yüzünden boş yere eziyet çekmişiz bunca zaman. TS Club yönetimi ve Yönetim kurulu iyi niyetiyle çalışıyor bu sorunların aşılması için.

Her şeyi eleştirmeye kilitlenince güzel olan şeyler bile gözümüze batıyor. Nike'ın antreman için yaptığı svitşortu gören biri ne bu kardeşim bunu kesin bizimkilerin işgüzarlığıdır olmaz böyle bir şey diye eleştiriyor. Satış sitesindeki sunumun kötülüğü böyle bir algıya neden olabiliyor. Benim için Türk Telekom yazı fontu çok güzel. O harfleri ifade edebilecekleri estetik font kullanmışlar, ona bile kusur buluyoruz. Güzel sanatlar eğitimi almış bir grafik tasarımcı olarak yorumum bu. Yeni olan şeyleri kabul etmek zor olabilir, sezon sonunda aynı fontlar gözünüze daha sevimli görünecek. Adamların kurum kimliğine logosuna da karışmayalım artık. ( Emrah alınmak yok )

Diyarbakırspor daha doğrusu Lescon, Barcelona'nın renkleri ve tasarımının aynısını renkleri ile hiç ilgisi bulunmayan bir takıma yapar, font renklerini bile birebir kopyalarsa yaptığı taklit yüzünden komik duruma düşmesi normal değil mi? Kendine ait yaptığı tasarımlarla belli bir çizgi yakalamışken, biraz Adidas'tan biraz Nike'tan tam bir şark kurnazlığı olsa gerek.

Trabzonspor formalarının kumaş kaliteleri gayet güzel. Çok daha güzel olamaz mıydı? Elbette olabilirdi. Nasıl formalar istediğimi biliyorsunuz. Beyaz forma ve diğer modeller konusundaki neler düşünüdğümü biliyorsunuz.

Değerlendirmelerimi yaparken mevcut şartları göz önüne alarak değerlendirme yapıyorum. Edindiğim bilgilerden çıkardığım sonuç bu şartlarda sonucun güzel olduğu. Bu durum benim estetik ve kalite olarak daha iyilerini beklememi engellemiyor.

Şimdi sıkı durun asıl haberler bu paragraftan sonra.

İyisiyle kötüsüyle bu sezon formalarımız çıktı, sezonu bu formalar ve ürünlerle tamamlayacağız. TS Club ve Yönetim taraftarın nabzını tutuyor ve isteklerine değer veriyor. İçinde bulunduğumuz durumun fazlasıyla farkındalar. Ve taraftarı memnun edecek projeler için çalışıyorlar ve bu projeler bizim isteklerimiz, zevklerimiz doğrultusunda ilerliyor.

Sonbahar ile ilgili sürpriz ürünler yolda. Yeni kolleksiyonlar ve konseptler hazırlanıyor. Taraftar Projesinde yer alan düşünce ve tasarımlar yavaş yavaş hayata geçmeye başlıyor.

Ve asıl bomba: Dün Trabzonspor Kulübünden aldığım telefon görüşmesinin detayları:

Yeni sezon ile ilgili forma modelleri tamamen bize özgü olacak, bu konu ile ilgili taraftarın beklentileri ve zekleri doğrultusunda bir çalışma yapmam istendi. Forma modelleri taraftar beğenilerine göre ve tarihimizdeki çizgilere göre şekillenecek. Armalarımız Manceshter United, Barcelona gibi kulüplerin armalarında kullanılan teknik ve teknoloji ile hazırlanacak. Kumaş kaliteleri ve kesimler taraftarın zevkine göre şekillenecek. Tamamen bize özel fontlarımız olacak. Turuncunun dışında yedek renk arayışları var. TS Club ürünleri marka çizgisi olan, estetik çizgilerde ve yeni tasarımlardan oluşacak. Ürün yelpazesi genişliyor. Forma ile ilgili çalışmalar netleştirilip Nike'a sunulacak ve o doğrultuda hazırlanması istenecek.

Yakın tarihte Nike ile görüşme yapılıp yeni sezon planlaması yapılacak.

Yönetim, taraftarın gelecek sezonda da böyle ürünler olursa, aynı ilgiyi göstermeyeceğinin farkında. Çok daha kaliteli ve estetik ürünlerle taraftarın gönlünü alma peşinde.

Bizimde istediğimiz şeyler bunlar değil mi?
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs bey eğer sizin dediğiniz gibi bir şeyler değişecekse daha şimdiden mutlu oldum diyebilirim. çünkü bu sezonun formalarını en azında özensiz bulan biriyim. eğer tepkimiz bazı şeyleri değiştirecekse memnuniyetimiz haklı çıkmak değil, daha güzel, özel ve özenli formalara sahip olmakla ilgilidir! çabalarınız için size ayrıca teşekkür borçtur bizim için! ufuk sahibi bir üye olarak bizim de ufkumuzu açtınız...
          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
          my name is onur....
          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gri forma ile ilgili Nike bir çalışma yapıyor.
            benim görüşüme göre çizgili forma güzel olmuş artı bu formayı beyaz şort ile takım kullandığı zaman gözümüz alışacak ve çok daha bir güzel görünecektir. öte yandan gri formaya gelince eğer böyle bir çalışma varsa inşallah güzel bir taasarım olur ve herkes beğenerek alır turuncu gibi nefret duran birşey olmaz.

Yorum

• Ali Fuat abi...Allah razı olsun.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• abi haberler çok iyi...beklediğimiz buydu...formalardaki küçük ayrıntılar unutulmaz inşallah...bide barcelona gibi takımlar armlarını kendilerimi basıor yoksa nike tamamlayıp mı gönderiyor klübe...ayrıca armamız daha büyük olmalı ve nike işaretide ona göre büyük olmalı...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Şimdi sıkı durun asıl haberler bu paragraftan sonra.

İyisiyle kötüsüyle bu sezon formalarımız çıktı, sezonu bu formalar ve ürünlerle tamamlayacağız. TS Club ve Yönetim taraftarın nabzını tutuyor ve isteklerine değer veriyor. İçinde bulunduğumuz durumun fazlasıyla farkındalar. Ve taraftarı memnun edecek projeler için çalışıyorlar ve bu projeler bizim isteklerimiz, zevklerimiz doğrultusunda ilerliyor.

Sonbahar ile ilgili sürpriz ürünler yolda. Yeni kolleksiyonlar ve konseptler hazırlanıyor. Taraftar Projesinde yer alan düşünce ve tasarımlar yavaş yavaş hayata geçmeye başlıyor.

Ve asıl bomba: Dün Trabzonspor Kulübünden aldığım telefon görüşmesinin detayları:

Yeni sezon ile ilgili forma modelleri tamamen bize özgü olacak, bu konu ile ilgili taraftarın beklentileri ve zekleri doğrultusunda bir çalışma yapmam istendi. Forma modelleri taraftar beğenilerine göre ve tarihimizdeki çizgilere göre şekillenecek. Armalarımız Manceshter United, Barcelona gibi kulüplerin armalarında kullanılan teknik ve teknoloji ile hazırlanacak. Kumaş kaliteleri ve kesimler taraftarın zevkine göre şekillenecek. Tamamen bize özel fontlarımız olacak. Turuncunun dışında yedek renk arayışları var. TS Club ürünleri marka çizgisi olan, estetik çizgilerde ve yeni tasarımlardan oluşacak. Ürün yelpazesi genişliyor. Forma ile ilgili çalışmalar netleştirilip Nike'a sunulacak ve o doğrultuda hazırlanması istenecek.

Yakın tarihte Nike ile görüşme yapılıp yeni sezon planlaması yapılacak.

Yönetim, taraftarın gelecek sezonda da böyle ürünler olursa, aynı ilgiyi göstermeyeceğinin farkında. Çok daha kaliteli ve estetik ürünlerle taraftarın gönlünü alma peşinde.

Bizimde istediğimiz şeyler bunlar değil mi?
                  ali fuat abi
                  6 parağrafı dolduracak müjde;şu anki sıkıntılarında işareti değilmi,
                  demekki bir sürü yanlış varmış ki sağolun müjdeyle düzeltme yoluna ve bu coşkulu taraftardan da kulübe maddi kazanç elde etme yoluna gitmişler

inşallah dedikleriniz bir an önce gerçekleşir
                  font-yapıştırmalar-bize özgü tasarımlar
                  sayenizde olacak inşallah ve çok fazla bir şey istemiyor bu taraftar
                  sizin gibi profosyenel kişiler yok kulüpte ondan bu sıkıntılar yaşanıyor ben buna inanıyorum.
                  tekrar teşekkürler güzel haberler için...
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ali Fuat abi teşekkürler haberler için.

Peki bu tasarımları burada yayınlayıp, taraftarın oylaması ile mi kulübe gönderilecek?
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bazı şeylerin mahrem kalması gerekiyor. Tasarımlar, kumaştaki baskı detayları, kumaş kalitesi, forma içine ve dışına yazılacak özel yazılar, fontlar ve diğer detaylar hepsi beklentilerimizi karşılayacak güzellikte olacak emin olun. Burada gördüğünüz tasarımların çok daha güzelleri olacağına söz verebilirim.

Forma tasarımı bir proje ve bir çok detayı var. Modellerden en az birini taraftarın seçmesi konusunda öneride bulunacağım.

Üzerime yüklenen sorumluluğun fazlasıyla farkındayım. Umarım hepimiz için en güzel ürünler çıkarılması konusunda pozitif bir katkı sağlayabilirim.

Gördüğünüz güzellikler Trabzonsporumuzun güzellikleri ve doğru yaklaşımlar sergilenirse ortaya çok güzel ve keyifli ürünler çıkarılabileceğine olan inancım hiç eksilmedi. Bu renklere gönül verenleri mutlu edecek güzel tasarımlar yapmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

Çözümün parçası olmaya devam. Hep beraber.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Veeee diyarbakırspor'un barça forması !!! Eminim forumda ki bir çok kişi bunu bile kıskanır Böyle taklit olmasından kat kat iyidir bizim formalar.

Ben kesinlikle kıskandım evet. Taklitmiş, neyin taklidi... Bir forma tasarımı yaparken kaç bin alternatifiniz olabilir ki zaten. Mutlaka esinlenme vardır ve bu bütün markaların tasarımlarına etki edebilir. Ancak şu formaya taklit olmakla eleştirip, NIKE'ın bize forma diye yedirmeye çalıştığı bordo mavi kumaşlar için ''daha iyi'' diyebilmek nasıl bir anlayıştır... Taklit olmasından korkuyorsak, puantiyeli ya da minik kalpli filan formalar yaptıralım bari. Bir de hamsi desenli gri forma hikayesi var ki, bir kulüp bu kadar düşürülür... Ayıptır ya, hamsi desenli forma... Bu taraftar bunu da yerse pes artık...

Lescon ile istediğiniz kadar dalga geçin, NIKE denen şarlatana on basar... Siz aşağılanmayı ve sıradanlığı kabul ediyor olabilirsiniz, ben kendi adıma isyan ediyorum... Yazıklar olsun... 71 yaşındaki babamı bile çubuklu formamızın pazar malı olmadığı, orijinal olduğunu konusunda ikna edemedim. O kadar dalga geçtiğimiz PUMA'yı bile arar olduk...

Yorum

Forma budur. Bu kalite ve tasarımı bize yapsınlar, NIKE için söylediğim her şeyi yutacağım. Şu bordonun güzelliğine, mavinin tonuna bakın... Kollar bizimkiler gibi havalandırma borusu değil... Forma gibi forma... Özellikle mavi şortlu olunca süper...
                          En son Misafir tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 12:28.

Yorum

• Esinlenme, etkilenme olabilir fakat gidip başka bir markanın tasarımının aynı renklerini kullanınca benim gözümde etik ve estetik durmuyor bu tavır. İlk kez yaptığı için bu tasarımın Barça ve Nike ile anılması da normal benim beğenmediğim kısım forma değil bu etik olmayan tavır.

Puma'nın renkleri ve kumaş kalitesi hariç tasarımları güzeldi zaten. Fakat Nike tasarım ve kalite olarak giydiğimiz Puma formalardan çok üstün.

Çubuklu forma taraftarın beklediği düzeyde değil, daha iyisini yapmak için tarihte ilk kez taraftara soruluyor ve görüşleri önerileri değerlendiriliyor.

Kendi gerçeklerimizi ıskalayarak sürekli üzülmek mi, yoksa daha iyisini mi istiyoruz?

İstediğimiz kalite ve tasarımda şekillenecek formalarımız daha ne olsun?
                            Merak etmeyin, Aston Villa tarzı diye bilinen forma da klasik formalarımız içerisinde yerini alacak.

Yorum

• sadece formaya bakıyoruz ama tozluk ve şortlarımız da değişmeli ve daha iyi olmalı...

abi devre arası forma çıkacak mı peki var mı bi bilgin...
                              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Üstadım, aynı renkler tutturulamazsa bir anlamı yok... Bizim bordo, bordo filan değil... Yukarıdakiler hakikaten süper. TV'de de izlemiştim bu kupa törenini ve iç geçirmiştim... Buradan söz veriyorum, bu kalitede ve görsellikte forma olsun, seneye 10 adet alıp 8 tanesini durumu iyi olmayan taraftar kardeşlerime hediye edeceğim. Laf olsun diye söylemiyorum, bu sayfalarda isteyen takipçisi olabilir. Çünkü bu forumdaki üyelere hediye edeceğim...

Yorum

Yükleniyor...
                                X