diyarbekirin lesconu barca modeli forma yaptımı komik ve kötü,
bizim nike efendi yaptımı padişahım çok yaşa.
hep ankaraspor-antalya-eses formalarının aynısı diye isyan ettiğim nike larımız
keşke bu sene ankarasporun aynısı olsaydı,kalın çubuklusu ve parçalı formasının reklam-font dizaynı bizden çok çok iyi.
kabahat nike damı bizim yönetimde mi bilmiyorum ama Türk telekom yazısı bir çerçeveye alınsa ''Türkcell' de olduğu gibi,armalar yapıştırma olmasa,parçalının yakalar insani olsa,çubuklu az bişi farklı olsa,turuncu hiç olmasa,beyaz bizden bir renkle desteklense,aston villa modeli klasik formamızda ısrar edilse kötümü olur
diye sormadan edemiyorum.
kim ne derse desin bu forma seçeneklerimiz bu sene istenilen satışa ve ilgiye ulaşamaz
Emrah abi almayan konuşmasın demiş çok haklı
ben nike forma almadım ama formanın değerinin 2 katı TS clup ürünü aldım,konuşabileceğimi zannediyorum çünkü her ne kadar eleştirsekte bir şekilde kulübe destek olmamız lazım kuru lafla olmaz
ben desteğimi nike ile yapmadım-yapmam da(en azında bu sene için)
ama diğer ürünlerden param oldukça alırım...(seneye Allah kerim)
bilgi sahibi olmadan yine fikir belirttim,elimde değil.
lanet olsun içimdeki fikirsizliğe
bizim nike efendi yaptımı padişahım çok yaşa.
hep ankaraspor-antalya-eses formalarının aynısı diye isyan ettiğim nike larımız
keşke bu sene ankarasporun aynısı olsaydı,kalın çubuklusu ve parçalı formasının reklam-font dizaynı bizden çok çok iyi.
kabahat nike damı bizim yönetimde mi bilmiyorum ama Türk telekom yazısı bir çerçeveye alınsa ''Türkcell' de olduğu gibi,armalar yapıştırma olmasa,parçalının yakalar insani olsa,çubuklu az bişi farklı olsa,turuncu hiç olmasa,beyaz bizden bir renkle desteklense,aston villa modeli klasik formamızda ısrar edilse kötümü olur
diye sormadan edemiyorum.
kim ne derse desin bu forma seçeneklerimiz bu sene istenilen satışa ve ilgiye ulaşamaz
Emrah abi almayan konuşmasın demiş çok haklı
ben nike forma almadım ama formanın değerinin 2 katı TS clup ürünü aldım,konuşabileceğimi zannediyorum çünkü her ne kadar eleştirsekte bir şekilde kulübe destek olmamız lazım kuru lafla olmaz
ben desteğimi nike ile yapmadım-yapmam da(en azında bu sene için)
ama diğer ürünlerden param oldukça alırım...(seneye Allah kerim)
bilgi sahibi olmadan yine fikir belirttim,elimde değil.
lanet olsun içimdeki fikirsizliğe

Yorum