İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper şunu ısrarla yazıp durma sen korsan forma alacaksan git al.Her yerde korsana hayır diyoruz lisanslı forma alsın insanlar klüp kazansın diye ugraşıyoruz. Senin bu dediğin ayıptır yahu.
Orijinal formalarin yanlarindaki cizgiler o kadar kalin degil, üstelik beyaz da degil."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce kimse yazdımı bilmiyorum ama yeni çıkan 3'lü bileklikte "ihtilal" yerine "ihtila" yazıyor ;
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar,
07.02.09 tarihinde Trabzon'da Stadyumun altındaki TS Club'tan forma aldım. Ertesi gün halı sahada maç yaptık ve yıkanması için makinaya attık. Bu sabah baktığımda Nike logosunun yanında Trabzonspor ableminin yırtıldığını gördüm.. Aldığım ürünü TS Club'a geri götüreceğim. Acaba garant, kapsamında mıdır? Sonuçta amblem yapıştırma ve yıkama koşullarına göre yıkandı. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..
Yorum
-
www.trabzonspor.com.tr adresinden alabilirsin.
Valla parçalı forma aldım hafta sonu bence şahane herkese tavsiye ederim.."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanyaya benim icin de alabilen yokmu. o bütün almanyadakilere siparis eder ona parayi veririz oda bize gönderir."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePosta büyük olunca vergi'de alınıyormuş galiba bir arkadaş öyle söylemişti
Gümrük vergisi cok degil,sade bir forma alirsaniz belki hic vergi bile ödemezsiniz, toplu halde birsey alirsaniz yani koli biraz büyükse 10-20€ vergisi var sade oda birsey degil yani
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesınlıkle katılıyorum hatta hamsılı ne varsa ıptal edılsın hamsi gunlerıde dahıl biz hamsi değiliz kardesım hamsidende nefret ederımİnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamsiyi sevmiyorsan bu senin sorunundur..hamsii trabzonla özdeşleşmiş bişedir bundan utanç duyuyorsan bu gene senin sorunundur..ayrıca hamsili forma diye bir şey de yok.sadece renk olarak benziyecek..öyle hamsi resmi falan olmayacak..
hamsiden utanc duymuyoruz. bende hamsili formaya karsiyim.
ama hamsi günlerini destekliyorum, cokta güzel oluyor
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegögus reklamı olmayan forma... keske yine o kadar zengin olabilsek.. yada hayrına ünicef yazıdırabilsek
Yorum
-
-
Dün İzmir'de bir mağaza vitrininde TS forması gördüm, arabayla gittiğim için inceleme fırsatım olmadı ama çok büyük ihtimalle lisanssız bir üründü.
Bugün gidip bakacağım ve mümkünse fotoğrafını çekeceğim, kulübe bildireceğim.
Belki bir sonuç çıkar...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
Yorum