Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence öyle değil

Parçalı ve Aston villa stil formalarını dün aldım!! ve ikiside harika
    Zevktir , görüştür değişir tabi ki.

Hepsinden önemisi , " BİTTİ " , " GELMEYECEK " laflarını duymak son derece sinirlerimi bozuyor.
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Kaleciyi sayma kalan 10 oyuncumuzun yakalara bir bakın(üşenmeyin tek tek bakın)
      Tayfun ve Cale hariç nasıl duruyor diğer 8 inin formalarının yakaları
      gerçekten bariz bir sallamasyon var ama nedenini bilemiyorum
      bu kadar da ciddiyetsizlik olmaması lazım koskoca nike da,
      birde çubukluyu bekleyelim bakalım.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ben bu formalari cok begendim. sort ile corap secimi de gayet güzel olmus. gercekten begendim. sadece reklamlar, ts armasi ve yakasini begenmedim. ts armasi ile logo her an Trabzonspor yönetimi tarafindan cözülebilinir bu formada fakat yaka isi degistirilemez onun icin yönetimden arma ile reklamlari degistirsinler yakayla idare ederiz.

Yorum

• Acaba rica etsem parçalı formayı yakasız yapabilecek bir arkadaş varmıdır ?
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Acaba rica etsem parçalı formayı yakasız yapabilecek bir arkadaş varmıdır ?
            var bir kactane. afs abi en büyük örnek. cani isterse yapar

Yorum

• pumanın yakalı formasında yaka sert kumaştan yapılıyodu herhalde böyle problemler olmuyodu
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Önemli olan benim ya da başkasının yakasız çalışması değil.
                Nike'ın bu sezonki parçalı forma modeli yakalı yapılmış, bu bizim formada olduğu gibi tüm dünyadaki parçalı Nike formaları böyle.

Matematik formül gibi bu formayı sipariş ederseniz, karşınıza bu forma çıkar. Modelde renk dışında müdahele şansınız yok. Yakayı başka kumaştan yapamazlar model böyle. Yapsalar niye yapmış derdik eminim. Kendi parçalı formamın önünü kapatınca ( dikmeyi bile düşünüyorum ) hiçbir sorun olmuyor. Kumaşı da çok güzel.

Futbolcuların içleri farklı renk içlik giymeleri, yakaların kimisinde düzgün dururken bağzısında eğri büğrü durması Nike'ın kabahati mi sizce?

Kulüp bu formayı sipariş ederken, geçen sene de parçalı forma giydiğimizi ve yeni çıkacak formanın bu anlamda yeni duygusu uyandırmayacağını hesap etmesi lazımdı.

Barcelona'nın bu sene giydiği forma modelini giyen başka takım yok. Olsaydı yaklaşık böyle bir şey olacaktı:

Seneye istediğimiz model ve tasarımlarda formalarımız olur mu derseniz, neden olmasın?
                En son a f s tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 17:53.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  pumanın yakalı formasında yaka sert kumaştan yapılıyodu herhalde böyle problemler olmuyodu
                  Evet aynen öyle . Adidas da yakaları sert yapıyor ve maç içinde şekilden şekle girmiyor bu sayede .

Yorum

• Nike and trabzon

TRABZONSPORUMUZUN rengı tartısılmaz en güzel reng TÜRKİYEDE ama nıkelı formalarımız super oldu
                    BEN CANSIZLAR OLARAK BAŞKANIMIZ SADRI SENERI YUREKTEN KUTLAR BIZE BÖYLE BIR GURUR YASATTIGI İÇİN ONA TESEKKÜR EDERİZ

Yorum

• Daha önce kimse yazdımı bilmiyorum ama yeni çıkan 3'lü bileklikte "ihtilal" yerine "ihtila" yazıyor ;

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• hamsili forma cikmasin! rezil oluruz..

Yorum

bilenler yardımcı olursa sevinirim turuncu formayla parçalı forma arsında kalite farkı varmı dikkat ettim kesimleri falan aynı gibi
                          yokmu bilgisi olan
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Nike tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır.Allah aşkına parçalı formaların yakası ne öyle.

Beyaz formanın yakaları gibi yapamadılar sanki.
                            Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boşuna para vermeyin şu üstteki şeylere.Aynısının orijinali şortla beraber 35 lira.
                              Alper şunu ısrarla yazıp durma sen korsan forma alacaksan git al.Her yerde korsana hayır diyoruz lisanslı forma alsın insanlar klüp kazansın diye ugraşıyoruz. Senin bu dediğin ayıptır yahu.
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

yokmu bilgisi olan
                                Parçalı daha güzeldir.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Yükleniyor...
                                X