Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• afs yi Nike'ın bir rürünü zannediyorlar kekolar. Nike Fit gibi bir şey Nike afs.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Ali Fuat abi, nagmin tüm Türkiye'yi sardi masaAllah

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ççç gülermisin ağlarmısın?...
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3-1 yenilmiştik.
          Şaşırmadım bu kadroyla

İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ççç gülermisin ağlarmısın?...
          Rezillik Acınacak halimiz var valla

Ali Fuat abi marka olma yolunda ilerliyor. ççç
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• afs Taraftar Derneği

ççç
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Adamların yaptığı amblem bizim yapıştırma amblemlerden güzel görünüyor .

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamların yaptığı amblem bizim yapıştırma amblemlerden güzel görünüyor .
                Hadi ordan Yıldızı bile yok
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• Koptum valla ya, bu nike'in modeli falan da degil. Bildigimiz normal sueter'e trabzonspor logosu yapistirmislar. Nike'in modelini taklit etse, ya da AFS abinin tasarimlarindan olsa bisey demicem ama oyle bir durum yok. O zaman afs yazisini oraya koymanin ne geregi var?

Yorum

• Ali Fuat Abi, sen bu ürünlerini sat.Bari sen kazan.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Fuat Abi, sen bu ürünlerini sat.Bari sen kazan.
                      Ozaman Trabzonspor kazanamaz
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ortaya çıkan şu ürünlerden sonra bu başlığın adının resmi sponsor nike'tan "yok artık lebron "a dönüştürülmesini taleb ediyorum.
                        Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                        Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ozaman Trabzonspor kazanamaz
                          Trabzonspor'un da yapıcağı yok.

Yorum

• Güler misin Ağlar mısın

İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla bunu görmen lazım Ali Fuat abi...

Sahteciliğin de böyle orjinaline pek rastlanmaz açıkçası...

afs taraftar derneği ürünüymüş.. puahahahahaaa

Kamuoyuna duyuru: Trabzonspor ile ilgili yaptığım ve kenarına imzam olarak ismimin baş harflerini koyduğum ürünlerin tasarımlarının korsanları yapılmaktadır. Bu ürünlerin benimle veya Trabzonspor kulübü ile bir ilgisi yoktur. Hele afs Taraftarlar Derneği diye birşey hiç yoktur. Lütfen belki Trabzonspor'u bile tutmayan insanların başkalarının emeği ve Trabzonspor sevgisi üzerinden haksız kazanç sağlamasına izin vermeyin.

Benim göstermeye çalıştığım şey Trabzonspor'un güzellikleriyel yol göstermek. Lütfen bu konuda insanları uyaralım. BMN'yi takip eden duyarlı insanlar zaten orada afs imzasını görünce sadece gülümsüyor ve bizim böyle birşey yapmayacağımızı biliyordur.

İleride Trabzonspor kulübü Galatasaray'ın yaptığı gibi gelir özel bir kolleksiyon tasarlamamı isterse seve seve yapmaya hazırım. Ki o zaman hepinizin bundan haberi olur zaten. Burada hiç görmediğiniz tişört tasarımlarından USB flsah diske kadar onlarca değişik ürün ve kategoride tasarımlarımı kulüple paylaştım zaten bundan sonrasını ben bilemem. Ben iyiliğimi yaptım denize attım.

Taraftar ve kulübün bir üyesi olarak korsan ürünler konusundaki hassasiyetlerimi biliyorsunuz. Bu haberi paylaştığınız için teşekkür ederim. İlgili linki ve fotoğrafı kulüp ve kulübün hukuk danışmanı ile paylaştım. Sizden ricam bu tür ürünlere ve kötü taklitlere itibar etmemeniz ve kulübe haber vermeniz. Resmi ürünlerimizin her yanını eleştiriyoruz bu kötü taklitlerin kötü mallarına haksız yere değerinden fazla para kaptırmanın gereği yok.

Bu konuda hassasum.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Afs taraftar derneği çok orjinal olmuş ama.

Ali Fuat abi valla bizim ürünlerin başına sen geçmelisin.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BMN'yi takip eden duyarlı insanlar zaten orada afs imzasını görünce sadece gülümsüyor ve bizim böyle birşey yapmayacağımızı biliyordur.
                                Kesinlikle biliyoruz Ali Fuat Abi ve dediğin gibi gülüp geçiyoruz.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu konuda hassasum.
                                Oğa göre !
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X