sanırım Mehmet Beyin görevi bırakması lazım koskoca nike anlaştık ürün bulamıyoruz adam gibi mağazamız yok fener 61 tane mağaza açmıştı yarın 2 tane daha açıyolar istanbula başkan futbolcu katılıyor bizde nerdee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu iş giderek can sıkıcı bir hal aldı. Mehmet Bey Ts Club'muş cornermiş felan gibi şeylere harcadığı zamanın birazınıda sezonun yarısının bitmesine rağmen hala alamdığımız formalarımız için harcasa hiç fena olmayacak. Ts Club açacaksın da içine ne koyacaksın. Forma yok, polar yok, ürün yok, çeşit yok... Hikaye...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Sponsorlar insanların takımların aolan sevgilerini kullanıp soygun yapıyorlar.
3 kuruşluk donu 10 kuruşa satıyorlar.Çünkü biliyorlar çuvalı boyasan o renge taraftar yine alacak.
Bu haksızlığın önüne geçilmesi lazım.Taraftar ürünleri normal fiyatlarının en az 1/5 oranında altında olması lazım.
Yorum
-
-
Ali Kemal Bey;
Yazmayayım, konuşmayayım diyorum ama şu "Resmi Sponsor Nike" başlığını ne zaman açsam sinirlerime hakim olamıyorum. Neden Nike'ın gezici reklam panosu gibi davrandığınızı anlamakta güçlük çekiyorum. Nike yöneticileriyle bir takım irtibatlar içinde olduğunuzu bu forumdaki herkes gibi ben de biliyorum. Bunu Trabzonspor için yaptığınızı söylediğinize de daha önce tanık olduk. Ama maalesef görüyorum ki siz; Nike firmasının içine sızan bir Trabzonspor ajanı gibi değil, Trabzonspor camiasının içine sızan bir Nike ajanı gibi davranıyorsunuz.
Başka takımlardan devşirme formaların üstüne Trabzonspor amblemi basıp önümüze attılar, "zamanları yoktu, olur böyle şeyler" dediniz. O kopya formalarını bile bulmak için bin dereden su getirdik, mağazalarına aylarca sorduk, resmi internet sitemizde bile sadece iki çeşidinin (onların da çoğu zaman XXL bedenleri) satılabildiğini görünce şok geçirdik, "Sabredin" dediniz.
İlk yapılan formalar içinde efsane çubuklu formalarımızı göremeyen taraftarı yatıştırdınız. "Devre arasında çıkacakmış" dediniz. Devre arasında çıkmayınca bir hamsili forma efsanesi ortaya attılar milleti oyalamak için "Oh ne güzel" dediniz.
Şu yaptığınız polar meselesine gelince. O poların tasarımının kendinize ait olmadığını biliyorsunuz. Ben de biliyorum. Nike'ın çizgilerini ve tasarımını kopyalamanıza bir şey demiyorum. Onu çıkış noktası olarak almış olabilirsiniz. Ancak sizin gibi başkaları da aynı Nike çizgilerini kullanınca sizden mi çalmış oluyor. Lütfen beni güldürmeyin. Ortada bir hırsızlık varsa malı çalınan kişi siz değil, Nike markasıdır.
Bir de şu son koyduğunuz Nike resmine bakıyorum şu an. Vİetnam'a sponsor olmuş ya Nike. Resimde ve yazıda Trabzonsporla ilgili bir detay arıyorum. Bulamıyorum. Aksine ekranda gördüğüm tek şey kocaman bir Nike amblemi. Ve üstelik bunu ilk kez yapmıyorsunuz. Daha önce de çaktırmadan eften püften resim ve haberlerle bu gizli reklamı yaptınız, tahmin ediyorum ki yine yapacaksınız. Uzakdoğu ve Afrika'da çocuk işçileri, insanlık dışı ortamlarda, sosyal güvenceleri olmadan günde 12 saat çalıştıran bir firmanın Vietnam gibi geri kalmış bir ülkenin sponsoru olması da ancak bu kadar dokunaklı işlenebilirdi. O bakımdan da sizi tebrik ediyorum.
Neden hiç Nike firmasını eleştirmiyorsunuz Ali Kemal Bey? Neden rezalet uygulamalara -daha doğrusu uygulayamamalara- imza attıklarında ortalığı toz pembe göstermeye çalışıyorsunuz. Neden hep onlar haklı oluyor da biz "sabırsız taraftar" haksız oluyoruz? Neden bu satırlardan Nike firmasına okkalı bir eleştiri giydirmiyorsunuz. En azından samimi bir "Yazıklar olsun" diyemiyorsunuz. Verdikleri sözleri tutmadıklarında bile neden şu meşhur "marka değeri"nde eksilme olmuyor Nike'ın.
Nike yetkilileriyle gizli oturumlarda ne konuştuğunuzu, maillerinizde onlara neden bahsettiğinizi, onların sizden ne gibi ricaları olduğunu ben bilemem. Onlarla konuşurken ne gibi beklentiler içinde olduğunuzu veya nasıl bir manevi tatmin yaşadığınızı da. Ama Ali Kemal Bey; size bu hengame ve keşmekeş içinde belki de unuttuğunuz bir şeyi hatırlatmak isterim ki siz bir TRABZONSPOR'lusunuz ve sırf bu seçiminiz bile size asaletlerin en büyüğünü verir. Ve unutmayın ki Trabzonspor Nike'a değil; Nike Trabzonspor'a muhtaçtır. Lütfen aksiymiş gibi davranıp asaletinizi zedelemeyin. Zira siz de diğer Trabzonsporlular gibi 3 Haraminin kokuşmuş saltanatını yıkan bir ailenin üyesisiniz. Adaletsiz bir karanlığın içinde parıldayan bir alevin. Farkımız karanlığa sövmemizdir. Ona alkış tutmamız değil...
Saygılar.İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Yorum
-
Sanırım bana yazılmış,
Öncelikli olarak ismin Ali Kemal değil, Ali Fuat.
Marka reklamı yaptığım falan yok. Derdimin marka değil ,Trabzonspor olduğunu defalarca söyledim. Ben de herkes gibi Trabzonspor üyesi sade bir taraftarım, neden herkes kadar benim kendi fikirlerimi söylememden rahatsız oluyorsunuz ki. Bu benim demokratik hakkım, katılırsınız veya katılmazsınız.
Formalarla ilgili sorunların, muhatabı da ben değilim, sorumlusu da. Ne söylecekseniz buyurun yönetim orada onlara söyleyin.
Ben sırf eleştiri yapmak değil, çözüm önerisi sunmak adına fikirlerimi, tasarımlarımı sizlerle ve yönetimle paylaştım. Bu suç mu? Şunlar yanlış, doğrusu şu olmalıydı dedim. İnsanız hata yapabiliriz, olaya diğer yönden bakıp, sebeplerini düşünüp insaflı davranmak kabahat mi?
Yönetimin bana söylediği şeyleri sizinle paylaşmam kötü mü oldu. Sponsorumuz başka bir marka olsaydı, benim tavrım yine değişmeyecekti.
Benim yaptığım asıl tasarımları hiç görmediniz bile. Ben Trabzonspor güzellikleri ile aslında neler yapılabileceğini basitce göstermek istedim. Bunu yaparken de Nike'ın var olan kolleksiyonlarından çizgileri kullandım. Nike Adidas gibi markalar kendi çizgilerinin dışına çıkmazlar. Doğru renk ve tasarımlarla güzel ürünler yapılabilir dedim sadece.
Polar tasarımını yaptığımda Trabzonspor için öyle bir ürün yoktu piyasada. Emek verip hazırladığım bir işi üstelik imzamı kullanarak birilerinin haksız kazanç sağlamasına, üstelik kulübümü zarara uğratmasına tepki gösterdim. Bu mu suç? Hamsili formayı görmeden yorum yapmam dedim, oh ne güzel falan demedim yazdıklarımın hepsi kayıtlı.
Nike'a ve yönetime bu durumları düzeltmeleri için attığım mailleri hiç görmediniz.
Bu platformda herkes kadar fikirlerimi söyleme hakkım olduğuna inanıyorum. Artı bilmeden tanımadan insanları zan altında bırakmak hiç hoş değil.
Nike'tan kimseyi tanımıyorum, görüşmedim. Yıllar önce aldığım bordo Nike şortumdan başka Nike ürünüm bile yok. Nike'ın dünyada yaptığı işleri bizim de böyle ürünlerimiz olabilir, değerlendirmemiz lazım diyerek paylaşmanın neresi kötü?
Beni hiç anlamamışsınız. Bu yazılanlardan çok üzüldüğümü söylemek istiyorum. Fikirlerine katılmadığınız insanları böyle kırar mısınız hep?
Üstelik ajan suçlaması da çok ağır ve ayıp bir yakıştırma.
Yorum
-
NIKE çubuklu formayı çıakrmadığı sürece bu yıl trabzonspor forması almayacağım,şuanda kullandığımız formalarda takımımızın ruhunu yansıtan hiçbir detay yok,NIKE bütün takımlara yaptığı formaların aynısını bizde yapmış,herkes aynı formayı giyor renkler farklı,halbuki NIKE formaları çıakrmadan önce aklı selim biri gidip NIKE yöneticilerine trabzonsporun ruhunu çubuklu forma yansıtır herkes o formayı bekler o formalardanda çıkaralım desyedi NIKE özel olarak çubuklu forma çıakrtırdı.bu yılı boşe geçirttiler yazık vallahine mutlu türküm diyene
Yorum
-
O zaman Ali Fuat Bey lütfen bir saniyeliğine gözlerinizi kapatıp "Nike'ın Trabzonspor'a ve taraftarına sunduğu hizmet beni tatmin ediyor mu?" diye sorun.
Sonra bu başlığa yazdığınız yazıları teker teker okuyun. Ortada bir çelişki yoksa size hak vereceğim. Niyetim de sizi kırmak değil. Sadece gerçeklerin örtbas edilmesine ve bu tepkisizliğe dayanamıyorum hepsi bu.İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Yorum
-
Yazdıklarımı tekrar tekrar okumadan, yanıtı gönder tuşuna basmıyorum, bütün yazdıklarımın arkasındayım.
Nike'ın Trabzonspor'a sunduğu hizmetlerden ve ürünlerden dört dörtlük memnunum diye bir yazı yazmışmıyım ki tekrar kendimi ifade edeyim?
Asıl siz bana yazdığınız ağır ithamlara insaflı bir gözle bakmayı deneyin lütfen.
Sponsorla ilgili sorunların sorumlusu da ben değilim, muhatabı da.
Yorum
Yorum