Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma konusunda açıklama

Bu habere 16 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 4 !

Takımımızın Antalyaspor’la oynadığı karşılaşmada iki oyuncumuzun formaları üzerinde Trabzonspor ambleminin bulunmaması konusunda bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, Antalyaspor’un turkuaz forma giymesi nedeniyle takımımızın planlanmayan şekilde beyaz formalarla sahaya çıkmak zorunda kaldığı vurgulanırken yaşanan eksiklik nedeniyle ilgililerin dikkati çekilerek uyarıldığı ve bu konunun tekrarlanmaması için gerekli özenin gösterileceği seslendirildi.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımımızın Antalyaspor’la oynadığı karşılaşmada iki oyuncumuzun formaları üzerinde Trabzonspor ambleminin bulunmaması konusunda bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, Antalyaspor’un turkuaz forma giymesi nedeniyle takımımızın planlanmayan şekilde beyaz formalarla sahaya çıkmak zorunda kaldığı vurgulanırken yaşanan eksiklik nedeniyle ilgililerin dikkati çekilerek uyarıldığı ve bu konunun tekrarlanmaması için gerekli özenin gösterileceği seslendirildi.
      burayı takip ediyor heralde yönetim de

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulüpten geldi.Seneye hamsiyi temsilen gümüş renli formalar olacak
        aslında gri değil de siyah çok daha güzel olur bizim renklerimize...siyah mavi ve bordo çok farklı durud...koyu yonlar formlarda daha güzel duruyor daha güçlü bir duruşu oluyor...

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aslında gri değil de siyah çok daha güzel olur bizim renklerimize...siyah mavi ve bordo çok farklı durud...koyu yonlar formlarda daha güzel duruyor daha güçlü bir duruşu oluyor...
          öbür sene de siyah olur inşallah ben de çok istiyorum onu

Yorum

• Yanlış olunca kızdığımız kadar, doğru yapılınca teşekkür etmeyi de bilmemiz lazım.

Eskiden bu tür hataların üstüne yatılır, taraftarın isteklerine kulak asılmazdı. Hatta belki hata olarak bile görülmezdi. Bizi takip ettiklerini görüşlerimizi dikkate aldıklarını defalarca söylemiştim.

Kırmızı beyaz giyen Antalyaspor'un, -ligin tek mavi renk taşıyan takımına- Trabzonspor'a karşı mavi forma ile çıkması, bizimkilerin hazırlıksız yakalanmasına neden olmuş. Umarım bu durumdan ders çıkarılır ve bundan sonra her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olunur.

Fenerbahçe maçına da parçalı forma ile çıkma isteğimiz, maçın hakeminden onay alamamış ve maça mavi formalarla çıkmıştık.

Bu konudaki hassasiyetlerini bu tür konuların çözümünde de göreceğimiz ümidini taşıyorum.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 02.03.2009, 17:26.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• duyarlılığından dolayı kulübümüze teşekkür ediyorum

Yorum

• terlikler yeni geldi. 1 hafta bile olmadı. ama bunlar yetmez. benim beklediğim terlik çeşitleri, istanbul takımlarına yapılan terlik çeşitlerinden. bunlar sade.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu forma 3 sezon once giydigimiz TS Club formasinin aynisi.
                  alakası bile yok

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    terlikler yeni geldi. 1 hafta bile olmadı. ama bunlar yetmez. benim beklediğim terlik çeşitleri, istanbul takımlarına yapılan terlik çeşitlerinden. bunlar sade.
                    Cok sagol aydinattigin icin acaba yatak yüzü filanda yenilendimi cünkü online shop daki kaldirildida???

Yorum

• Terlikler 15 lira.Dün Forumdaki Twigy mağazasında gördüm.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu forma 3 sezon once giydigimiz TS Club formasinin aynisi.
                        Evet beyaz bölgeleri bordo yapınca o bizim eski TS Club forması oluyor..

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Terlikler 15 lira.Dün Forumdaki Twigy mağazasında gördüm.
                          Sene kaçtı hatırlamıyorum ama daha evvel yapılan twigy terlikler 19 tl idi. oda indirimli fiyatı idi sanırsam. bu fiyat onun yanında bayağı uygun gibi...

Yorum

• Bu arma işine ne olursa olsun mutlaka daha dikkat etmeleri gerekir.Böyle bir şeyin mazereti olamaz. yedek forma ile gitmenin nedeni zaten bu tip durumlar.

Bu maçta sizede oldu mu bir iki pozisyonda ben takımları bşr an için karıştırdım. hatta yattara ileri atlan bir topu kontrol ettiğinde bir an için antalya topu kaptı zannettim.

renkerli kırmızı beyaz olan takım kendi sahasında rakibinin (ki ligte mavi giyen kaç klup var ki) forması renginde forma ile çıkıyor. rakipte tam olmasada buna karşılık evsahibi takımın formasını andıran renklerle çıkmaz zorunda kalıyor.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Forma TS Club, şortlar, çoraplar, yazılar Nike.

Karadenizspor için çok güzel, fakat Trabzonspor için daha fazla düşünürüm ve asla böyle bir marka kombinasyonu yapmazdım.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X