Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Juventus 2009/2010 nİke formaları

özellikle gri formaya dikkat onlarda bu sene gri renk kullanıyorlar.
    Özel yapilan formalar aciklanmaya basladi simdiden. Bize özel formalar seneye de olmucaktir diye düsünüyorum

Yorum

• juventusun ortadaki formasindan bize de olur, gri forma ve bordo mavi cizgi

Yorum

• yakalar rezalet bu ne ya afrika takımları muamelesi yapılır gibi

Yorum

• Bize özel üretim formalar olmasa da güzel tevaffuklar içeren formalar.
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Nike takımımızı,taraftarımızı izliyor mu acaba?
            Merak ettim de...
            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Bence renkler iyi ama formalar rukus olmus. O yakalar ne oyle cidden yaa.Bize ozel bir tasarım olsun artık nike' den
              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç beğenmedim.
                Bol.
                Folloş yaka.
                İçe giyilen fanilalara bir standart getirilmeli.
                Zevksizmisiniz ey topçular.

Geçen hafta Gökhan gri giymişti,bu hafta Hüseyin siyah giymiş.
                Bu tip şeyler estetiği bozmamalı.
                Görüntü kalitesi çok mühim.

Hiç beğenmedim,sunumda da sorun olabilir tabi.
                Beğenmedim.
                Biz dertsiz yapamıyoruz.
                keyif adamı ..

Yorum

• Formaları çok beğendim yaka kısmı dışında . Maç içerisinde şekilden şekle girip yamulması kötüydü ama genel olarak güzel ve büyük ihtimal bu formayı alacağım ancak uzun kollularının çıkmasını bekliyorum . Ankara'daki Trabzon Etkinlikleri'nde olur umarım uzun kollusu .

Yorum

• şuanki formalarda en güzel olanı bu maçta giydiğimiz..renkler çok güzel tutturulmuş ama yakalar felaket...

Yorum

• seneye böyle bir formamız olsa nasıl olur türkiyede pek kullanılmayan bi tarz kısa sürede bzimle özdeşeşen bi model olur
                      bu olmasa bile bordo gövde mavi kol tarzıyla devam etmemiz lazım diye düşünüyorum
                      eski fotoğraflara bakıyorm bizimle özdeşleşecek bir forma stili göremiyorm hersene farklı şeyler denenmiş
                      çubuklu formanın çubukları bi kalın bi ince bi satndart yakalanamamış
                      fener deyince çubuklu galatasaray deynce parçalı forma gelio insanın aklına ama trabzonspor deyince baskın bi model yok
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• böyle de olabilir zamanında yapmışız tekrar yapabiliriz güzel olmaz mı

gri hamsi desenli forma olcak diyolar mesela böyle bişey de hoş olur

en iyisi başlandığı gibi devam edilmesi herhalde inşallah seneye de bordo gövde mavi kol devam eder

forma modelinde ve renginde bi standart tutturamamış olsak da her modelde ve her tonda bordomavi çok güzel
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• TRABZONSPOR BORDO MAÇ FORMASI
                          100% ORJİNAL S BEDEN

%100 ORJİNAL NIKE
                          ORJİNAL MAÇ FORMASI
                          TS LİSANSLI ÜRÜNÜDÜR.
                          MAĞAZA SATIŞ FİYATI 72 TL
                          ASGARİSİZ 1 LİRA

TRABZONSPOR BORDO MAÇ FORMASI
                          10-12 YAŞ TAKIM (FORMA-SHORT)

%100 ORJİNAL NIKE
                          ORJİNAL MAÇ FORMASI
                          TS LİSANSLI ÜRÜNÜDÜR.
                          MAĞAZA SATIŞ FİYATI 94 TL
                          ASGARİSİZ 1 LİRA

Arkadaşlar bir alışveriş sitesinde gezinirken üstteki formalar gözüme ilişti.Sakın satıcı olduğumu reklam yaptığımı düşünmeyin.

Yıllardır merdivenaltı üretip köşe bucaklarda kulübümüzün renklerini ve logolarını kullanıp yapılan forma vb.ürünlerin satışına şahit olduk.

Kulübümüz her fırsatta korsana geçip vermeyeceğini ısrarla söylüyor.

Bordo mavi renklere gönül vermiş biri olarak kulübümüz ürünlerinin taklit edilip kulübümüz üzerinden birilerinin nemalanması ve yaptıkları korsan formaları böylesine aleni bir şekilde satmaları zoruma gidiyor.
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 03:05.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yeni formaları da beğenmedim.

İdmanda giyilen hiçbir forma da gelmeyecekmiş.

Nike bu sene resmen çuvallamıştır.
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• bence öyle değil

Parçalı ve Aston villa stil formalarını dün aldım!! ve ikiside harika
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Boşuna para vermeyin şu üstteki şeylere.Aynısının orijinali şortla beraber 35 lira.

Yorum

Yükleniyor...
                                X