Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alptekin Akyazı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiçbir çubuklu forma malesef bu kappa nın yerini tutmadı...Bu yenisi biraz benzedi sadece...
    Evet aynen..Kappa gibisi bidaha gelmez..Efsaneydi o forma..
    Burnumda tütüyor..Tekrar öyle bi forma görebilecekmiyim acaba..
    Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Tişörtlerde Kazım'ın kullanılması pek doğru olmamış.

Onun hayatı anlamlandırdığı yerden bakınca başkanın sevdiği ifadeyle pek "etik" durmuyor.

Hayırlı olsun bu arada yeni formalarımız.

Yorum

• parçalı da yaka kalkmış bir parçalı alma zamanı geldi
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tişörtlerde Kazım'ın kullanılması pek doğru olmamış.

Onun hayatı anlamlandırdığı yerden bakınca başkanın sevdiği ifadeyle pek "etik" durmuyor.

Hayırlı olsun bu arada yeni formalarımız.
          - Nasıl yani anlayamadık .etik olmayan nedir ?
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gri formamız daha hoş görünmeye başladı bi de yakından görmem lazım.
            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak Alptekin Akyazı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiçbir çubuklu forma malesef bu kappa nın yerini tutmadı...Bu yenisi biraz benzedi sadece...
              Geçen seneki formayla kıyaslanabilirdi ama bu seneki formayla kesinlikle kıyaslanamaz.

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen seneki formayla kıyaslanabilirdi ama bu seneki formayla kesinlikle kıyaslanamaz.
                Geçen senekinin bu senekinden daha güzel olduğunumu iddia ediyosn ?

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen senekinin bu senekinden daha güzel olduğunumu iddia ediyosn ?
                  Tam tersini.

Yorum

• ne sponsor mus be, anlasmamiz bitsede kurtulsak su nike dan. Resmen ücüncü lig takimi gibiyiz. Formalarimizin hicbir özelligi yok.
                    Her sene ayni formayi yediriyorlar bize, extradan bir ürünümüz yok.
                    En son begendigim vorma kappa formasiydi, nike yerine adidas olsa daha iyi olurdu.

Yinede hersene izine geldigimde kulübe katki olsun diye aliyordum formami, bu sene hicbirsey almadan dönecegim. Yetkililer bu konuda nasil bukadar duyarsiz olur anlamadim.

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tam tersini.
                      He kelime oyunu yaptın çok pardon hocam

Yorum

• Formalarımızı beğendim
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• - Kollardaki beyaz branda hariç herşey güzel olmuş bu sefer..herkesin yüreğine sağlık..
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Herkes çubuklu formaya takmış geçen senekiyle aynı diyor bu mu geçen senekiyle aynı ?

Kaldı ki çubuklu formada köklü değişiklikler olmaz ufak estetik dokunuşlar olur. Fenerbahçe yıllardır aynı çubukluyu çıkarıyor ama yok satıyor. Bahane üretmeyelim.

Beyaz forma olmasa da olurdu ama bu federasyonun kararı ki ligdeki en güzel beyaz formaya sahibiz kumaş kalitesiyle özellikle.

Geçen sene bordo forma olması dolayısıyla bu sene bordo oldu ki bordo formamızda güzel.

Gri forma ise biraz göreceli. Gri formadan ne bekledi millet anlamadım. Bordo ve Mavi renkleri gri formada çok güzel kullanılmış.

Gördüğüm eksiklikler ise çubuklu ve beyaz formadaki Nike ve Kulüp logosu arasındaki simetri hatası ki bence önemli. Bir de yakalarda " Trabzonspor " yazabilirdi.

Ve en önemlisi "TrabzonCell" reklamının beyaz zemin üzerinde uygulanması. Bu eksikliklerin de hiçbiri Nike'den kaynaklanmıyor. Tamamiyle kulübün amatörlüğü..

Netice olarak bence formalar gayet güzel. Pazartesi bir tane almayı düşünüyorum. Artık Gri mi olur Çubuklumu orda karar vereceğim.

Yorum

• Portekiz milli takımına yapılan formalardan yapılamaz mıydı? O formalar hem daha dar duruyor oyuncunun üzerinde, hem de modeli değişik bize de böyle bir model yapabilirlerdi.

Ben formalar pek beğenmedim açıkçası.

Yorum

• Bu Çok Hoş
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Yükleniyor...
                                X