Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hamsiyi sevmiyorsan bu senin sorunundur..hamsii trabzonla özdeşleşmiş bişedir bundan utanç duyuyorsan bu gene senin sorunundur..ayrıca hamsili forma diye bir şey de yok.sadece renk olarak benziyecek..öyle hamsi resmi falan olmayacak..

Trabzon'u hala sadece kentin takımı olarak görüp, sadece Trabzonlulara hitap eden kalıplara sokmak çok yanlış.Bu takımın taraftarlarının çoğunluğu Trabzonlu değil.Hamsiyi sevmeyen bu takımı tutmasın diyenden tutunda hamsiden utanıyosunuz diyerek konuyu basit gösterenler var çok yazık.Böyle alışılmadık birşey yapılıcaksa taraftarların çoğunluğunun kabul edeceği birşey yapılmalı.Herkes benimsemeli.Buradaki üyelerin bile yarısı karşı çıkıyor.
    Trabzonspor'un 7-8 veya 10 milyon taraftarı var.Bunların ne kadarı Trabzon'lu? Çoğunluğu değil.Bu takımın Ankara'da, İzmir'de İstanbul'da Erzurum'da vs. her ilde tarafarı var.Bunların hamsiyle bir alakası var mı? Yok ! Sevmek zorundalar mı ? Hayır ! Hamsi seven bir kısmı memnun etmek adına kalan diğer bütün taraftarı rahatsız etmeye değecekse yapılsın.Hamsiden utanmıyorum ama ben hamsiyim diyerek övünmemi beklemeyin saçmalamayın!Yani Trabzonsporlu olan herkes Trabzon'un kültüründeki her öğeyi sevmek zorunda değil.Buna da saygı duyulmalı.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• bu sabahki antremandan tolganin üstündeki avea yazisin rengi gitmis.ütünler bukadar adi mi yaaaaa
      25# Alan Carlos Gomez da Costa
      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
      / Rize Ardesenli

Yorum

• çubuklu nike çıksın mutlaka alacağım
        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
        -ismail-

Yorum

• hamsili forma yapılmayacak . hamsi nin renklerinde bir forma yapılacak mesela gri forma gibi...

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu sabahki antremandan tolganin üstündeki avea yazisin rengi gitmis.ütünler bukadar adi mi yaaaaa

Bir sorun olsa hepsinde olması lazım. Tolga kendine daha yeni bir eşofman üstü geçirmemiş işte ne var bunda. Belki de yerde yuvarlandığı için olmuştur ki bir kalecinin yerlerde yuvarlanması kadar doğal ne olabilir? Avea yazısı ürün değil, ürünün üzerine transfer edilmiş bir logo o kadar da komplocu olmayalım.

Armaların nakış olması çok daha güzel gösteriyor ürünü. Nakış yerine transfer yapılan armaların da bir an önce yenilenmesi lazım.

O armalardan ne kadar yapıldıysa bundan sonra hiç kullanmamak lazım. Armadaki Trabzonspor logosu orantısız, renkleri yanlış ve en önemlisi malzeme iki yıkamada mahvolacak kadar kötü bir malzeme. Onun yerine çok daha güzel görünecek kaliteli malzemeler var onlardan kullanılmalı.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bana Kir gibi geldi Tolga nın eşofmanı...
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Giyim sponsorumuz Ramsey, 10 Şubat - 10 Mayıs tarihleri arasında taraftarlarımıza yönelik bir kampanya düzenledi.

Ramsey'in yeni sezon ürünlerinde her 300 TL ve üzeri alışverişlerde taraftarlarımızın, yapılacak çekiliş sonrası oyuncularımızın imzaladığı lisanslı top, forma, 2 adet VIP, 2 adet Kapalı Tribün ve 2 Adet Maraton Tribün kombine bileti kazanma şansı bulunuyor.

Ayrıca, çekiliş sonucu belirlenecek şanslı taraftarlarımız hediyelerini futbolcularımızdan alma ve onlarla birlikte fotoğraf çektirme imkanı da yakalayacaklar.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 10.02.2009, 16:18.

Yorum

• ödemeyi nasil yapacam almanyadan ürün alirsam. kredi karti kullanmiyorum. almanyadan ürün siparis eden varsa bana özelden veya burda cevap yazsin lütfen.

Yorum

• Vakıfbank Taraftar Kartları Bizleri Bekliyor

Bu yıl en çok beğenilen forma tasarımımızdan esinlenerek dizayn edilen Vakıfbank Trabzonspor Taraftar Kartları kart hamillerine gönderilmeye başlandı.

Üstelik yeni başvuru yapan ve kartı onaylanan ilk 2.000 kişiye de lisanslı atkı-bere seti hediye edilecek. Önümüzdeki aylarda taraftar kart sahipleri için başlayacak kampanyalarla, kart sahipleri özel hediyeler kazanacaklar.

Taraftarlarımız TS yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaralarını yazıp 5724'e SMS göndererek yada www.vakifkart.com.tr 'den başvuru işlemlerini hemen yaptırabilirler.

Yorum

• Bi yerde gümüş yüzükler gördüm nike la alakası yok ama çok beğendim yüzükleri eklemek istedim bakalım siz beğenicekmisiniz....

Bu ötekisine göre farklı

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

seneye böyle bir formamız olsa nasıl olur türkiyede pek kullanılmayan bi tarz kısa sürede bzimle özdeşeşen bi model olur
                        bu olmasa bile bordo gövde mavi kol tarzıyla devam etmemiz lazım diye düşünüyorum
                        eski fotoğraflara bakıyorm bizimle özdeşleşecek bir forma stili göremiyorm hersene farklı şeyler denenmiş
                        çubuklu formanın çubukları bi kalın bi ince bi satndart yakalanamamış
                        fener deyince çubuklu galatasaray deynce parçalı forma gelio insanın aklına ama trabzonspor deyince baskın bi model yok
                        bence güzel degil
                        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Büyük olan yüzük çok güzel ya kararma felan olmaz ise alınır gerçekden muhteşem.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• tolganin formasi galiba photoshop yüzünden oldu.

gecenlerde yine böyle bir problem vardi, bir arkadas dediydi "resimler daha kaliteli görünsün diye renkleriyle oynarken oluyor" diye...

bilmiyorum ben photoshopdan anlamam ama belki yardimci olur...

NOT: hemen kendimi düzeltiyim, Tolganin formasi bir resimde daha böyleydi... yata kalka oldu demekki

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet, zenginliğimizden olduğuna emin misin?
                              =) zenginlik tabi mehmet

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çalışıyor...
                                X