Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklu formamızı çok beğendim.. gün sayıyorum almak için

Yorum

• yarın 14.00 da bakırköydeki tsclupta yeni forma satışı başlayacakmış.

ayrıca anadolu yakasında daha çok tsclup var avrupa yakasında 1 tane
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yarın 14.00 da bakırköydeki tsclupta yeni forma satışı başlayacakmış.

ayrıca anadolu yakasında daha çok tsclup var avrupa yakasında 1 tane
        Forum istanbula açılması icin surekli twit atiyorum Baskana Nevzat aydın'a ama henuz bi cvp gelmedi. Foruma cok iyi olur istanbul kluplerininde etkin oldugu yer bizimde olmamiz lazim.
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• Yıllardır üzerinde durduğum arma ve yıldız konusunda sonunda başarıya ulaştık sanırım..

Çubuklu ve bordo formadaki arma ve yıldız dikişli yapılmış, çok güzel oldu.. Yıldız ve arma sonunda büyük hale getirildi. Başardım, ben başardım!!!

Yorum

• İlk olarak Mt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]10369[/ATTACH] [ATTACH]10370[/ATTACH]

Çubuklu formamız çok güzel fakat benim hoşuma gitmeyen bir özelliğini sizinle paylaşmak istiyorum.
            Formanın arkasındaki oyuncu numarası ve oyuncu ismi beyaz renkte kullanılmış.
            Bordo düz zeminin üzerine geçmişteki gibi mavi renk kullansak sizce de forma daha bir güzel durmaz mı?
            Beyaz fonta mavi çerçeve daha güzel olur sanki yada tersş şekilde
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bugün 5 tane forma siparişini internet üzerinden verdim...
              Formaları beğendim...
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Bordo formada s beden kalmamis netten alinca.

Yorum

• forma güzel çubuklu muazzam olmuş.. alanlar aslında üzerlerine giyip boy kilo ve hangi bedeni aldıklarını yazarsa bizim gibi netten alacaklara mükemmel kolaylık sağlamış olurlar.. hatta merkezde bi tscluba gidip giyinip bilgide verebilirler. netten alacak olan çok fazla insan vardır devir artık teknoloji devri..

Yorum

• Cubuklu Harika ama bizim senelerdir bekledigimiz cift renkli Konclar yine yok. Böyle Bordo Mavi Konclar olsa var ya. Bugün west Ham de gördüm. Birde Mankenlerde gördüm TSclub un kendi konclari var. Mavi ve bizim Emblem üstünde. En azindan öyle olsa.
                    En son atomania tarafından düzenlendi; 21.08.2016, 20:54.

Yorum

• IMG_20160821_133037.jpg
                      IMG_20160821_133031.jpg
                      IMG_20160821_133020.jpg
                      Formaları yakından inceledim. Özellikle çubuklu gercekten güzel. Ozenildigi belli. Bordo formadaki beyaz şeritler hava alan boşluklu şeritler .kumaş kalitesi de gerçekten iyiydi. Beyaz formada da bordoda olduğu gibi hava boşlukları var koltuk altından bele kadar uzanan ama beyaz renk olduğundan uzaktan anlaşılmıyor. Çubuklu ve bordo formanın arması dikilmiş. Beyaz formanın ki yapıştırma. Genel olarak cubukluyla bordonun 150 lira edebileceğini söyleyebilirim ama beyaza 150 lira vermezdim

Yorum

• Çubuklu efsane

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forum istanbula açılması icin surekli twit atiyorum Baskana Nevzat aydın'a ama henuz bi cvp gelmedi. Foruma cok iyi olur istanbul kluplerininde etkin oldugu yer bizimde olmamiz lazim.
                          Bencede Forum istanbula bir Ts cluba şart. Ulaşım olarak kolay ulaşılıyor ve merkezi bir yerde bulunuyor. Günlük gezmeye bile giderken alışveriş yapılabilecek bir yer.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Bordo ve beyaz formanın tanıtımındaki armalar niye şuan satıştakilerde yok bordodaki dikime dönüşmüş beyazdakiminde de altın sarısı kontür yok tanıtımdaki gibi kaliteli armaları bekliyodum çubukludada tek hayal kırıklığım bu oldu keşke hepsinde o armalardan kullansak

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bordo ve beyaz formanın tanıtımındaki armalar niye şuan satıştakilerde yok bordodaki dikime dönüşmüş beyazdakiminde de altın sarısı kontür yok tanıtımdaki gibi kaliteli armaları bekliyodum çubukludada tek hayal kırıklığım bu oldu keşke hepsinde o armalardan kullansak
                                2.yikamadan sonra sokulen armalardanmi istiyorsun yapma renkdas dikisli saglamdir

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X