Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• görenlerin söylediklerine göre psv'nin çubuklusu da bizimkine çok benziyor. sadece yakada ki siyahlık bizde yok.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şöyle düzeltelim hocam.

PSV:

Lille:

düğmeli yaka bi formamız olmadı gitti

Yorum

• Formalar bahsettiğiniz gibiyse , hayal kırıklığı yaşamayız bence.
        Oldukça iyi duruyorlar.

Yorum

• Şu Colman tişörtüne büyük arma bekleyenlere şaşırıyorum. Yahu tişört be o tişört kocaman armanın ne işi var orada ?

Estetikten yoksun konuşmayın..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu Colman tişörtüne büyük arma bekleyenlere şaşırıyorum. Yahu tişört be o tişört kocaman armanın ne işi var orada ?

katılıyorum

Yorum

• Barcelona'nin forma tanitimi, vizyon yoksunu amatörler (!) internetten duyurmuslar.

Yorum

• İlk olarak guci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nefret ediyorumm yaa. Armalar o kadar küçük yapılıyor ki, sanki kendi armamızdan utanıyoruz arkadaş!
                Üzerimizde armamızı taşıdığımız belli olsun istiyoruz, çok mu!
                Yıllardır bunu anlatmaya çalışıyoruz.
                Antrenman ürünü de olsa arma ve yıldız göze hitap edecek.
                Nike logosunun yanında kulübün arması rezil bir halde duruyor.

Bizim taraftar her konuda çok bilgili(!) olduğu için onlara normal geliyor.

Yorum

• Antrenman formasının kollarındaki renklerin Trabzonspor'la bağlantısı yok o da tamam da neden gider de malum takımlardan birinin renklerini kabul edersin ? Tasarımı beğenip o renkler sebebiyle dahi vazgeçenler olacaktır, haklıdırlar.
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Ürünleri seçen şahısların isimleri yazıldı buraya. Hami Mandıralı ve Serkan Ünver. Hami'nin taktığı kaşkollara bakınca seçtiği ürünlere çok kızmıyorum seçtirenler utansın..

Zevki sıfır insanlardan nedir çektiğimiz..

Yorum

• Formanın yakasının arkasına "Trabzonspor" yazısı ya da amblem işlemek çok şık olabilir. Sanırım bir sezon bunu yapmıştık. Bu iş formalar geldikten sonra kulübün elinde olan bir seçim mi?

Yorum

• Beyaz formamiz PSVnin bordo mavi versiyonu olacaksa, kesinlikle efsane denilebilir

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu Colman tişörtüne büyük arma bekleyenlere şaşırıyorum. Yahu tişört be o tişört kocaman armanın ne işi var orada ?

İyide ortada estetik sorunu yokki. Simetri sorunu var, logoyu ortalamadılar.

Gesendet.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ragazzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Barcelona'nin forma tanitimi, vizyon yoksunu amatörler (!) internetten duyurmuslar.
                            onlarda pazarlama nike üstleniyor
                            forma satisindan kazanclari az yillik aldiklari yüksek
                            gayse nin yeni anlasmasina benzer sekilde

bizde bir gün 300 bin adeti gecersegik bizede öyle sponsorluk önerirler
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @afsbordobank Yeni formalar bayramda satışta olacak. Üçü de birbirinden şık birbirinden güzel bordo mavi formalar

Akşam twitter da gördüm bunu.Var mıdır aslı astarı,Ağustos ortaları çıkar formalar deniliyordu diye biliyordum
                              KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @afsbordobank Yeni formalar bayramda satışta olacak. Üçü de birbirinden şık birbirinden güzel bordo mavi formalar

Akşam twitter da gördüm bunu.Var mıdır aslı astarı,Ağustos ortaları çıkar formalar deniliyordu diye biliyordum
                                Ali Fuat abi burda zaten kendi cevaplar gördükden sora dün formalar hakkında tiyolar aldık ama okadar
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Yükleniyor...
                                X