görenlerin söylediklerine göre psv'nin çubuklusu da bizimkine çok benziyor. sadece yakada ki siyahlık bizde yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle düzeltelim hocam.
PSV:
Lille:
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Colman tişörtüne büyük arma bekleyenlere şaşırıyorum. Yahu tişört be o tişört kocaman armanın ne işi var orada ?
Estetikten yoksun konuşmayın..
Yorum
-
İlk olarak guci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNefret ediyorumm yaa.Armalar o kadar küçük yapılıyor ki, sanki kendi armamızdan utanıyoruz arkadaş!
Üzerimizde armamızı taşıdığımız belli olsun istiyoruz, çok mu!
Antrenman ürünü de olsa arma ve yıldız göze hitap edecek.
Nike logosunun yanında kulübün arması rezil bir halde duruyor.
Bizim taraftar her konuda çok bilgili(!) olduğu için onlara normal geliyor.
Yorum
-
Antrenman formasının kollarındaki renklerin Trabzonspor'la bağlantısı yok o da tamam da neden gider de malum takımlardan birinin renklerini kabul edersin ? Tasarımı beğenip o renkler sebebiyle dahi vazgeçenler olacaktır, haklıdırlar.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Colman tişörtüne büyük arma bekleyenlere şaşırıyorum. Yahu tişört be o tişört kocaman armanın ne işi var orada ?
Estetikten yoksun konuşmayın..
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ragazzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Barcelona'nin forma tanitimi, vizyon yoksunu amatörler (!) internetten duyurmuslar.
forma satisindan kazanclari az yillik aldiklari yüksek
gayse nin yeni anlasmasina benzer sekilde
bizde bir gün 300 bin adeti gecersegik bizede öyle sponsorluk önerirler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
@afsbordobank Yeni formalar bayramda satışta olacak. Üçü de birbirinden şık birbirinden güzel bordo mavi formalar
Akşam twitter da gördüm bunu.Var mıdır aslı astarı,Ağustos ortaları çıkar formalar deniliyordu diye biliyordumKUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@afsbordobank Yeni formalar bayramda satışta olacak. Üçü de birbirinden şık birbirinden güzel bordo mavi formalar
Akşam twitter da gördüm bunu.Var mıdır aslı astarı,Ağustos ortaları çıkar formalar deniliyordu diye biliyordumgördükden sora dün formalar hakkında tiyolar aldık ama okadar
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
Yorum