Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şu kramponlar konsept tasarım mı , yoksa sahalarda da futbolcuların ayaklarında görebilecekmiyiz ,
    doğrusu çok merak ediyorum
    pele good , maradona better , george best

Yorum

• Oyunu sadece devrim değiştirebilir. Flyknit teknolojisinin Nike Magista'yı yıl boyunca 180 prototip testinin ardından nasıl mümkün kıldığını keşfet:http://nike.com/Magista

En son a f s tarafından düzenlendi; 20.05.2014, 17:53.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Galatasaray formalarını takip eden arkadaşlardan bu siteyi takip edenler var biliyorum. Önceki sayfalarda Nike'ın yeni sezon kataloğu yayınlandı. Orada bulunan modellerin hiçbiri olmayacak. Çorap konusunda TFF'den onay bekleniyor. Formalar çıkınca içindeki sürprizi de göreceksiniz. Beyaz modelde bordo mavi renkler formanın üstünde arma tarafında.

Ondan bundan değil bizzat birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler ki bilip söylemediğim şeyler daha fazla. İnanmak istemeyen inanmasın.

T bantlı delikli formayı geçen sene de giyme şansımız vardı ama yine kulübün tercihinden dolayı Nike göndermedi. Bu sezonu da bekleyin görün.

Mesele Trabzonspor'un ekonomik gerçekleri ve kulüp yapısı içerisinde kulüp ve taraftar için en doğru çözümü üretmek.
        afs abi birinci formamiz cubuklu mu olacak yada aston villa tarzi birsey mi? ve shortlar hakkinda bilginiz var mi abi? ve yine coraplar konusunda sizi rahatsiz edecegim.. konclarimiz nike in dünya kupasinda her takimi icin giydirdigi sekilde olacak degilmi?

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma sponsorluğu için Samsung Galatasaray'a yıllık 10 Milyon Euro teklif etmiş. Gazprom 12 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyormuş, teklif etmezse yeni sponsor Samsung'muş. 5 yıllık anlaşmayla 50 milyon euro cepte

Fly Emirates çok güzel duruyor yalnız Ama hayalden öteye geçmez o ayrı

Samsung bize hepten sponsor olsaya, hem forma reklamı hem stad ismi
          Fly Emirates Türkiye piyasasinda degiller.Ha girmeyi düsünüyorlarsa , onu bilemem....ama Gazprom onlara sponsor olma ihtimali 1%....

Gazprom okudum kadariyla sadece kulüp renklerinde mavi olan kulüplere sponsor oluyormus.Nerde okudumu sorma, bi alman dergide okumusdum sanirim.
          En son El_Matador tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 18:30.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fly Emirates Türkiye piyasasinda degiller.Ha girmeyi düsünüyorlarsa , onu bilemem....ama Gazprom onlara sponsor olma ihtimali 1%....

Gazprom okudum kadariyla sadece kulüp renklerinde mavi olan kulüplere sponsor oluyormus.Nerde okudumu sorma, bi alman dergide okumusdum sanirim.
            Bizim renklerde mavi var. Bize sponsor olsalar süper olur.
            En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 18:48.

Yorum

• Türk Telekom ile olan anlaşmamız nasıldı? Yıllık kaç para alıyorduk?

Yorum

• Konu:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında Ekim/2008 döneminden itibaren geçerli olacak ve 6 sezon devam edecek olan pazarlama ve reklam konulu bir sözleşme ile 01.06.2009 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek ve 5 sezon boyunca devam edecek olan ana sponsorluk ve tanıtım konulu bir sözleşme olmak üzere toplam iki adet sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmelerin gizlilik maddeleri gereği mali hükümleri hakkında açıklama yapılmayacaktır
                22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

Galatasaray formalarını takip eden arkadaşlardan bu siteyi takip edenler var biliyorum. Önceki sayfalarda Nike'ın yeni sezon kataloğu yayınlandı. Orada bulunan modellerin hiçbiri olmayacak. Çorap konusunda TFF'den onay bekleniyor. Formalar çıkınca içindeki sürprizi de göreceksiniz. Beyaz modelde bordo mavi renkler formanın üstünde arma tarafında.
                  Evet onların sitesinde seninle ilgili bir şeyler yazıyordu. Arma tarafında nasıl olur kafamda canlandırmaya çalışıyorum da hiç net bir tahmin yapamadım. Herhalde ya muhteşem ya da berbat bir şey çıkacak karşımıza. Çok merak ediyorum hakikaten
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• psg nin siyah formasina benziyecek diye korkuyorum

90lilarda vardi bizde pumaydi sanirim beyaz forma birer bordo mavi cubuklan

öyle bisey olsa gerek
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Laser II, scudetto,park derby muazzam / trophy fena değil.
                      Keşke katalogtan seçseydik
                      Laser II mavi ağırlıklı yakalar bordo süper güzel olurdu.
                      Park derbyde ise buz mavi ve beyaz güzel olurdu.
                      Çubuklumuz şu da olabilir aslında malum bu sene portonun eskilerini giydik ;

Yorum

Ondan bundan değil bizzat birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler ki bilip söylemediğim şeyler daha fazla. İnanmak istemeyen inanmasın.

T bantlı delikli formayı geçen sene de giyme şansımız vardı ama yine kulübün tercihinden dolayı Nike göndermedi. Bu sezonu da bekleyin görün.

Mesele Trabzonspor'un ekonomik gerçekleri ve kulüp yapısı içerisinde kulüp ve taraftar için en doğru çözümü üretmek.
                        Bu forma mı ?

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş'ın Avrupa'ya gidememe durumu varmış. Onların yerine biz Şampiyonlar Ligi elemelerine gidersek ve elemeleri geçersek daha iyi bir sponsor bulabiliriz.
                          rakipler çok zorlu. turu geçsek bile playoffta baya zor rakipler var.

Yorum

• Bize özel formalar yıllardır milli takımlarda deneniyor, özellikle adı sanı duyulmamış ülkelerin takımlarında, sonra özenle katalog dışı TS için üretiliyor:

Yorum

• Sanmam bu forma olamaz, olmamalıdır.

Yorum

• Bu iyi oldu bence
                                En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 20.05.2014, 01:07.

Yorum

Yükleniyor...
                                X