Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim taraftar harbi cok komik. forma dedigin begenip begenilmedi halde bile alinir. takima katki diyorsan taraftarim diyorsan forma isterse pembe olsun, üstünde o arma oldukca alinir.
    forma almaya maddi gücün yetmez filan anlarim ona lafim yok, ama begenmedim almiyorum nedir arkadas. 3 tane forma secenegi var zaten. en kötü ihtimal birtaneyi begenir insan.
    resmen almamak icin bahane üretmekde bir numarayiz.
    aynen katılıyorum kardeşim. benim gücüm iki taneye yetiyor alıyorum. ama şartları zorlayacam 3.yüde alacam. sırf armadan. şehir dışındayı maça gidemiyorum ama formamla destek olacam.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Ayiptir söylemesi gecen yil ts cluba 800 lira biraktim. Formasi tshirtü falan filan. Tek kurus indirim yada hediye bile istemedim. Kimisi buna enayilik der ama ben taraftarlik diyorum...

Colmandante
      ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ayiptir söylemesi gecen yil ts cluba 800 lira biraktim. Formasi tshirtü falan filan. Tek kurus indirim yada hediye bile istemedim. Kimisi buna enayilik der ama ben taraftarlik diyorum...

Colmandante
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Colmandante
          kazık yemissin abi öyle diyorlar

şakası bi yana helal olsun sana
          ben öğrenciyim 2-3 ayda bir gidip ufak da olsa bi şeyler almaya çalışıyorum ama itiraf edim bu sene sırf iho ya gıcıklığımdan forma almamıstım onu da abime doğum günü hediyesi alarak telafi etmeyi planlıyorum
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Forma almak Trabzonspor`lulugun geregidir...

Ha maddi durum olmaz orasi ayri.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Beyler formalar cumami tanitilcak bayramdan sonra die bi duyum var acil cevap yazin sovecem

Yorum

• ya konu üzüm yemek değil bağcıyı dövmek ... bahane üretmek ... zaten ne olsa almayacak adam forma boşuna kafa yoruyor laf anlatmaya çalışıyoruz... bu zihiniyette ki adam nike dünyada sadece sana özel forma çıkarsa bu mu lan forma der gene almaz. ama maça gider yönetime küfrede topçuya küfreder taraftarım lan ben der ...
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Formalar çıksa alacağızda maşallah kırmızı kitap gibi saklanıyor.

Yorum

• Bu arada bjk nin formaları da şıkmış....

14/02/2018 2015-2016 2016 Balık Avı Sezonu ne zaman açılacak? 15 Nisan 2016 tarihinde av yasağı başlayacak. Av yasağı gırgır ve trol ağlarıyla avcılık yapan balıkçılar için 1 Eylül 2016'da, trol yöntemiyle avlananlar için 15 Eylül 2016 tarihinde sona erecek. Su ürünleri avcılığıyla ilgili düzenlemeler yaparken bilimsel, çevresel, ekonomik ve sosyal hususlar göz…
                    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 00:51.
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Adidasin hat ve dizaynı Nike den daha güzel değil mi....
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İnşallah kyk bursu çıkar bana Allahım lütfen lütfen lütfen burs burs para para para amin amin amin amin
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşallah kyk bursu çıkar bana Allahım lütfen lütfen lütfen burs burs para para para amin amin amin amin
                          .
                          En son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 04:23.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler formalar cumami tanitilcak bayramdan sonra die bi duyum var acil cevap yazin sovecem
                            cuma acıklanacak. net.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adidasin hat ve dizaynı Nike den daha güzel değil mi....

Zevk meselesi....... Bence Nike 1-2 gömlek daha üstün ve güzel.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başvurular bıttımı ? nasıl ? ne zaman ? nerde? .d
                                Yok ya ne zaman başlayacak ben de bilmiiyorum hele bir bizim sonuçlar açıklansın,şimdiden burs çıksın diye dua ediyorum
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Yükleniyor...
                                X