İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyiptir söylemesi gecen yil ts cluba 800 lira biraktim. Formasi tshirtü falan filan. Tek kurus indirim yada hediye bile istemedim. Kimisi buna enayilik der ama ben taraftarlik diyorum...
ColmandanteBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyiptir söylemesi gecen yil ts cluba 800 lira biraktim. Formasi tshirtü falan filan. Tek kurus indirim yada hediye bile istemedim. Kimisi buna enayilik der ama ben taraftarlik diyorum...
Colmandante
şakası bi yana helal olsun sana
ben öğrenciyim 2-3 ayda bir gidip ufak da olsa bi şeyler almaya çalışıyorum ama itiraf edim bu sene sırf iho ya gıcıklığımdan forma almamıstım onu da abime doğum günü hediyesi alarak telafi etmeyi planlıyorumTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
ya konu üzüm yemek değil bağcıyı dövmek ... bahane üretmek ... zaten ne olsa almayacak adam forma boşuna kafa yoruyor laf anlatmaya çalışıyoruz... bu zihiniyette ki adam nike dünyada sadece sana özel forma çıkarsa bu mu lan forma der gene almaz. ama maça gider yönetime küfrede topçuya küfreder taraftarım lan ben der ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Bu arada bjk nin formaları da şıkmış....
http://rozethaber.com/15-07-2014-besiktas-futbol-takiminin-2014-2015-sezonu-formalari-tanitildi.html14/02/2018 2015-2016 2016 Balık Avı Sezonu ne zaman açılacak? 15 Nisan 2016 tarihinde av yasağı başlayacak. Av yasağı gırgır ve trol ağlarıyla avcılık yapan balıkçılar için 1 Eylül 2016'da, trol yöntemiyle avlananlar için 15 Eylül 2016 tarihinde sona erecek. Su ürünleri avcılığıyla ilgili düzenlemeler yaparken bilimsel, çevresel, ekonomik ve sosyal hususlar göz…En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 00:51.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah kyk bursu çıkar bana Allahım lütfen lütfen lütfen burs burs para para para amin amin amin aminEn son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 04:23.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler formalar cumami tanitilcak bayramdan sonra die bi duyum var acil cevap yazin sovecem
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidasin hat ve dizaynı Nike den daha güzel değil mi....
Zevk meselesi....... Bence Nike 1-2 gömlek daha üstün ve güzel.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşvurular bıttımı ? nasıl ? ne zaman ? nerde? .dBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
Yorum