Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Forma sızsa da rahatlasak artık.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

bjknin formaları gelmiş adidasa benim hatun gönderdi fotoyu güzel formalar bence çok düz sade ama şık.

Yorum

• Siyah beyaz ve kırmızı kombin mükemmel olmuş(!)
        Tebrik ederim.
        Hele siyah beyaz müthiş!

İğrenç gözüküyor. Beğenmek zorunda değilim. Beğenmedim.
        Renkleri normal olsa güzel ürünler.
        Colman'ın üzerindeki güzel. Onun da arması buharlaşmış.
        Neyse.
        Sonuçta zevk meselesi. Siyah beyazdan aşırı derecede rahatsız oldum.

Yorum

• Beşiktaşın formaları çok güzel bence. Herkes vodafone logosunun içindeki kırmızılık formayı çirkin gösterecek diyordu, adamlar uydurmuş kılıfına çokta güzel durmuş bence
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• 1. city nin bize uyarlanan forması harika sadece gold olan yer mavi olsa daha güzel durabilir

2.antrenman kitleri hiç hoşuma gitmedi model güzel renkler ofsayt herkesin zevki ayrı tabi

3.bjk nin siyah forması özellikle de yaka kısmı harika vodafone yazmasa alıp Ts armasıyla yer değiştiresim geldi o kadar

4.Formalar yakalı ama 9 çubuklu değil

Yorum

• Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Ofspor yeni sezon formasi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bu 9 cubuklu degil diyen arkadaslar nasil sayiyor nerden bu bilgiyi aliyorlar cok merak ediyorum.

aynen su sekilde forma

B-M-B-M-B-M-B-M-B

9 iste

ayrica amblemin bordo cubugun üstünde olmasi armayi gizliyor gibi. ama zaten yildizi kücücük yapan zihniyet onu nerden görcek
                  En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 19:17.
                  2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu 9 cubuklu degil diyen arkadaslar nasil sayiyor nerden bu bilgiyi aliyorlar cok merak ediyorum.

aynen su sekilde forma

B-M-B-M-B-M-B-M-B

9 iste

ayrica amblemin bordo cubugun üstünde olmasi armayi gizliyor gibi. ama zaten yildizi kücücük yapan zihniyet onu nerden görcek
                    Kollar haric formanin govdesinde kac tane cubuk var?

Senin dedigine govdede 5 cubuk var.
                    En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 19:20.

Yorum

• Beşiktaşın formalarında bana kalırsa birkaç yanlış karar var. Onların dışında güzeller.

Birincisi siyah formadaki kartal tüyü motifi. Apaçi ekolüne döndürmüş bir anda. Aynı formanın altına kırmızı şort koymuşlar ama öyle kullanılacağını sanmıyorum.

İkincisi beyaz formadaki çizgiler. Reklamı kırmızıya oturtalım derken neredeyse göbeğe almışlar. Ayrıca oranda da bir sıkıntı var gibi görünüyor.

Üçüncüsü, kırmızı renk kullanımındaki gereksiz ısrarları. Her formaya, sanırım biraz da vodafone kırmızısı etkisiyle, mutlaka kırmızı sıkıştırmışlar. Bence çok da doğru bir karar olmamış.

Benim görüşlerim bu şekilde.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu 9 cubuklu degil diyen arkadaslar nasil sayiyor nerden bu bilgiyi aliyorlar cok merak ediyorum.

aynen su sekilde forma

B-M-B-M-B-M-B-M-B

9 iste

Rentaş bak iki mesaj üstteki bilbao formasını düzken 9 çubuk ancak forma giyinikken iki çubuk koltuk altında kalıyor dolayısıyla 7 sayılır gibi. İkiside doğru yani 7 diyenlerle sen aynı şeyden bahsediyoruz
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• abicim anladimki herkez cubugu farkli sayiyor. benim saydigim benfica formasi gibi 9 cubuk. o iki kirmizi koltuk altindaki kalan cubuklarida sayinca 11 ediyor.
                          kollarin basladigi yerdeki beyazdan saymaya baslayinca 8 kere renk degisiyor, yani 9 cubuk ediyor. ben öyle sayiyorum, bizim forma ayni o sekil.

herneyse. artik formayi anliyan anlamistir zaten.
                          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynen su sekilde forma

B-M-B-M-B-M-B-M-B

9 iste

neyse bekleyip görelim
                            En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 19:41.

Yorum

• Formayı bir ben tam anlamadım herhalde

Yorum

• Corinthians

Yorum

Yükleniyor...
                                X