İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 tl ye barca forması oalrak düşünmeyeceksin işte
o forma türkiyeye 90 euro üzerinden giriyor
mal ithal malı üzerine cıf ı filan da dahil olmak üzere vergilerde ekleniyor
ben hiç gidip barca forması almadım
ama o forma 90 euro üzerinden türkyieye giriş yapar
türkiyeden aldığın forma türkiyede fason oalrak ürettirilir
yani ithal vergisi binmez üstüne vs.
yani oalylar senin bildiğin gibi değil
bunu anlamak için ithalat sürecini bilmek lazım
Özel forma yapıldığı zaman min 70-80 euro olacak. Bunu da göz önünde bulundurmamız lazım..
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda biri paylaşmıştı taslağa, AFS miydi hatırlamıyorum, ama bu forma olabilir diye düşünüyorum.
Forma tasarımı olarak hiç fena değil, katalogun en güzeli hatta diyebilirim.
NOT : zurjcas link için teşekkürler.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar fake değilse eğer katalogtan da olduğu kesin mi?Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma mükemmel ama arkadaki boşluk hoş gözükmüyor,keşke çizgileri devam ettirselerdi
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma olayını bizim kadar kafaya takıp en ufak detaya kadar inceleyip bizim kadar az forma satışı yapan bir takım daha yokturYanlışım varsa düzeltin...
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca'nın söylediğine göre, lansmana kampa ilk katılan oyuncular katılacak. Geri kalanlar antrenman yapacakmış...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca'nın söylediğine göre, lansmana kampa ilk katılan oyuncular katılacak. Geri kalanlar antrenman yapacakmış...•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu katalog yazilarindan biktim usandim vallahi.....bazilarinin isi gücü katalog....baska birsey bilmiyorlar......GS ye bakin onlarda katalog giymis....ne var bunda??? size dünyanin en iyi formalari ve malzemelerini getirseler yine begenmezsiniz....benim icin forma ve malzeme önemli degil...benim icin önemli olani sadece TRABZONSPOR......
Ali Fuat Saruhan (afs) Allah sana sabir versin....gercekten isin zor.....Helal, olsun bu kadar dayanabiliyorsun bu yorumlara vallahi....İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuna kadar katılıyorum sana , sanki biz yıllardır Şampiyonlar Ligin'de mücadele eden her yıl ülkemizi Avrupa'da başarıdan başarıya koşturan bir takımızda genede bize kötü forma yapılıyor burada bazı kişiler varki Barça'nın ürünlerini bize yapsalar gene beğenmezler gene forma almazlar Afs'ye sabırlar vallahi...İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinize de katilmamak elde degil.
Bi aralar Sampiyonlar ligi oyunu vardi PCde. Orda bile "Arslanin yuvasi" diye bir bölüm vardi gs ile eslesmen lazimdi.
Kim ne derse desin gsnin Avrupada bir ismi var. Bir kerenlik UEFA kupasini almis olsalar bile...
Tekrar ediyorum, Nike bize değil bizim Nike'a uymamız; onun markasını kullanmamız gerek.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
büyük gün yarin arkadaşlar çok met ettiler formalari ama bizim milletimize bişe begendirmek çok zor unnutmayalimki önemli olan forma değil başarilamizdir o yüzden diyorumki inş şampiyonlar ligine girerizEn son zanikeli_solist tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 19:37.
Yorum
Yorum