Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lille formalarına dikkat. Nike ile 2. seneleri

Yorum

• Cidden kırmızı siyah beyaz kombinesi iğrenç ötesi olmuş. Geçen seneki antreman formaları çok güzeldi hala daha giyiyorum ama bu senekileri almam.

Yorum

• bence normal antreman formasına bile karısır oldunuz .

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lille formalarına dikkat. Nike ile 2. seneleri
          Hocam Lille Fransada şampiyonluktan şampiyonluğa koştuğu için(????), senede en az 100.000 forma sattığı(????) ve Avrupa'da kaldırmadık kupa bırakmadığı(????) için çok normal 2. senelerinde özel forma ve antreman kitlerinden giymeleri .Yoksa Trabzonspor gibi değiller yani.Zaten Trabzonspor kim ki..
          yAlCiN

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lille formalarına dikkat. Nike ile 2. seneleri
            lille nin siyah forma sının yakaları efsane

Yorum

• Antreman ürünlerinin bordo mavi olması gerekmez. Maçta değiliz ve satış yapılmıyor. Antreman... Ayrıca ürün demek de ne kadar doğru o bile tartışılır.
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 21:40.

Yorum

• Madem kolları siyah yaptın yanına beyaz koyma, madem beyaz yaptın yanına siyah koyma. Güzel de durmamış zaten.
                .

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abicim anladimki herkez cubugu farkli sayiyor. benim saydigim benfica formasi gibi 9 cubuk. o iki kirmizi koltuk altindaki kalan cubuklarida sayinca 11 ediyor.
                  kollarin basladigi yerdeki beyazdan saymaya baslayinca 8 kere renk degisiyor, yani 9 cubuk ediyor. ben öyle sayiyorum, bizim forma ayni o sekil.

herneyse. artik formayi anliyan anlamistir zaten.
                  Kollarda kac cubuk var?
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Antrenman ürünlerinin modeli güzel de benim bildiğim 2-3 senedir kırmızı; neden lacivert,gri,mavi değil anlamak güç yani hakikaten Beşiktaşı andırmış.
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• aha lille
                      lille'in formasina özel diyorsaniz bizimkide özel...

anlayin artik
                      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aha lille :d

Anlayin artik :d
                        valla lille özel değil ama bjk nin siyah forması baya bi özel

Yorum

aha lille

anlayin artik
                          Bundan anladigim bizim 3.forma lillein formasi heralde
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• cubukluyu yeterince anlattim.
                            beyaz forma belli zaten. arka sayfalarda resmi bile var.
                            ücüncü formayida anladiniz artik. rengini bilmiyorsunuz tek. ama onuda simdikden söylim sakin hic giymedigimiz bi renk beklemeyin. görünce bumuydu yani sir gibi saklanan renk diyip gülceksiniz.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

cubukluyu yeterince anlattim.
                              beyaz forma belli zaten. arka sayfalarda resmi bile var.
                              ücüncü formayida anladiniz artik. rengini bilmiyorsunuz tek. ama onuda simdikden söylim sakin hic giymedigimiz bi renk beklemeyin. görünce bumuydu yani sir gibi saklanan renk diyip gülceksiniz.
                              kardes lille in kirmizi firmasindan bahsediyoruz heralde
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Paylaşın artık şu formaları yoksa delirecem artık. Dünya sırrı mıdır bu ya Allah Allah

Bu taraftarın yüzünü ne güldürecek?

Yorum

Yükleniyor...
                                X