Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adidas gercekten super olur, bekleyip goreceyiz.
    En son unalforum tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 14:44.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tasarıma bakış farkı.

Adidas meselesi de bu hafta netleşecekmiş.
      iyi güzelde Nike'ın bu tasarımlarından faydalanamıyorsak bize ne katkısı var ki... Evet yönetimin yüzünden faydalanamadığımızı biliyorum. Keşke iş bilen bir yönetim olsada hakettiğimiz şekilde Nike ile yola devam edebilseydik... Ama yok ne yazıkki.
      t @Selim_Turan

Yorum

• Adidas Milan'a Kötü forma yaptı demek çok mantıksızca,Belki de Milan yönetimi belirlemiştir forma renklerini ve dizaynını,böyle büyük kulüplerin tasarımlarını özel yaptırdıklarını söylüyorsunuz sonra suçlusu sponsor mu oluyor yani? Nike firması da bize güzel forma yapmıyor,Gerek Yönetimin suçu olsun gerek katalog dizaynlarının vasatlığından olsun. Ne olur ki Adidas'ı denesek neden bu kadar Nike Fanatiğisiniz? Adidas Olmasın Başka Marka olsun farketmez,Denemeden Nasıl Bilebiliriz En iyi formayı Hangi Firmanın Yapacağını?
        Bu sene Ligde En iyi forma bence Beşiktaş'ın formaları keza antrenman ürünleri de öyle.
        Goooooooolllllll-Mario-Gomez-Dk.62-BESIKTAS-2-Basaksehir-0-AslaPesEtme-LigiKoyalimLigi-ZaferBizi.jpg13837-besiktas-tan-mario-gomez-surprizi.jpg
        "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Nike adidas buyuk firma diye cok guzel forma yapacak anlamina gelmiyor adidasa gecince de cok guzel gyecegiz anlamina da gelmiyor ama nike i daha cok sevmeme ragmen bi de adidas denemekten bsey cikmaz
          Lakin bu sene avrupa capinda oylanan en guzel forma umbronun westhama yaptigi forma secildi ve bordo mavi
          Eger adidasla anlasilacaksa umarim tsort esofman vs de anlasilir ts clubn tsort esofman zevksizligi beni benden aliyor

Yorum

• Keske imkan olsa da tum maclara bordo forma ile ciksak. Bordo formanin rakip uzerinde renginden oturu psikolojik ustunluk kurdugunu dusunuyorum.

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Keske imkan olsa da tum maclara bordo forma ile ciksak. Bordo formanin rakip uzerinde renginden oturu psikolojik ustunluk kurdugunu dusunuyorum.
              mümkünse beyaz t-shirtleri de hiç giymeyelim

Yorum

• bordo forma konusuna katılıyorum alabileceğim tek forma
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mümkünse beyaz t-shirtleri de hiç giymeyelim
                  gazetede osmanlı maçından bir cardozo fotosu gördüm sanki tenisçi gibiydi.

Yorum

Keske imkan olsa da tum maclara bordo forma ile ciksak. Bordo formanin rakip uzerinde renginden oturu psikolojik ustunluk kurdugunu dusunuyorum.
                    Yıllar önce Rıdvan Dilmen bunu itiraf etmişti.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Senelerdir beyaz rengi (şampiyonlar ligi hariç) bir teslimiyet, rakibe karşı bir "eyvallah abi" deme şekli olarak görüyorum. Oyuncuların sert oyununu da engelliyor bence.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Adidasın özel kalıplarından bordo ağırlıklı çizgileri beyaz çubuklu, tamamen bordo açık-koyu çubuklu çizgileri mavi ve altın sarısı çizgileri siyah bir set çıksa keşke

Bence efsane olur
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

renktas ben sahsen 13 yil aktiv futbol oynadim oynamayan bilmez anlamaz ama yorumun Dogru forma cok önemli bir oyuncu cok gercekten cok cok kötü olmali yada cok iyi ortasi olunca bir oyuncu phycholog olarak düsüs yasiyor ..
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Adidas ile anlaşma olursa şuan ki formalardan daha iyi formalar olacağından eminim.
                                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X