Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yakasi filan hep ayni. tek kollarin ucundaki ince cizgi yok.
    vay arkadaş formanın zaten olayı o
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Formaları az çok anlayan anladı zaten.Bence daha fazla uzatmanın anlamı yok bütün kulüplerin formaları belli bizim formalarda şimdi ortaya çıksa ne olacak sanki?
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Keske "lille" in sarisi gibi olsaydi iyidi

Yorum

• nerede yeni formalar?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ben hala hiçbir şey anlamadım, anlayanlar bizden başka aynı formaları giyecek olan takımların formalarını paylaşabilir mi?

Yorum

• Merakla bekliyoruz.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çubuklu: 7/9 çubuklu, polo yaka, kollar da çubuklu, formada V deseni var ve bordo ağırlıklı.
                Beyaz forma: PSV'nin beyaz forması.
                3. forma da Lille'in kırmızı formasının farklı renklisi. Koldaki çizgi de yokmuş.

Yorum

• Bjk bayan taraftarı için dekolte forma çıkarmış. ) Ama tutar..
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bu kulübün amatörlüğünden bıktım.
                    yahu yeter be!

Şu armaya ve yıldıza bak. Allah aşkına utanmanız yok mu sizin ?
                    Amatörlüğünüz artık arşa yükseldi.

Beş para etmez işleriniz yüzünden her sene aynı senaryo devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çubuklu: 7/9 çubuklu, polo yaka, kollar da çubuklu, formada V deseni var ve bordo ağırlıklı.
                      Beyaz forma: PSV'nin beyaz forması.
                      3. forma da Lille'in kırmızı formasının farklı renklisi. Koldaki çizgi de yokmuş.
                      formaların geleceği yok en iiisimi senin yazdığın şekilde herkes nasıl forma hayal ettğini yazsın bakalım taraftar ne istiyor

Yorum

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formaların geleceği yok en iiisimi senin yazdığın şekilde herkes nasıl forma hayal ettğini yazsın bakalım taraftar ne istiyor

Renktaş ben formaları görmedim. Burda son zamanlarda yazılanları özetledim.

Yorum

• Psv nin beyaz forma bizede aynisi olcak

Kollarinda cizgi yok renkleri farkli 3. formamiz
                          Cubuklida 7-9 cubuklu kollarida cubuklu v desenli forma
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Nike elit takimlarin bazilarina yeni bir kalip cikarip 3-4 takima uyguluyor.renkleri degistirip gecen yil atlerico madridin sari siyah formasi cimbomun fume formasi portonun mavi formasi hepsi ayni kalipti nike bazen elit takimlara boyle seyler yapiyor.nike elit taoinlarin diger iki formasini ozel yapuyor bize bu yil bir ozel iki elit kaliplardan yapmislar heralde buna da sukur bence guzel formalar bizi bekliyir
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Psv nin beyaz forma bizede aynisi olcak

Kollarinda cizgi yok renkleri farkli 3. formamiz
                              Cubuklida 7-9 cubuklu kollarida cubuklu v desenli forma

Şöyle düzeltelim hocam.

PSV:

Lille:

Yorum

• Nefret ediyorumm yaa. Armalar o kadar küçük yapılıyor ki, sanki kendi armamızdan utanıyoruz arkadaş!
                                Üzerimizde armamızı taşıdığımız belli olsun istiyoruz, çok mu!
                                Bir bordon var bir de mavin
                                Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

Yükleniyor...
                                X