Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnce çubuklunun bizim renklere hiç gitmediğini bir ben mi düşünüyorum.
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Umbro her geçen gün dikkat çekiyor.
      7

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnce çubuklunun bizim renklere hiç gitmediğini bir ben mi düşünüyorum.
        bende aynı düşüncedeym kalın çubuklu en ideali bizim için.

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aslinda pek de fena degil.... Tabiki boyle olursa..

Formalar cikinca hemen almiycam..

Cunku ilk basta hep hata yapiyorlar. Armayi daha yapistirmasini bilmiyorlar...

Illa taraftar soylicekki dogru olsun!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sanırım bu ;
              bunu eskişehir giysin bize gitmez .
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon'dan yeni sezon ile ilgili forma duyumlarımı paylaşayım. Bilgiyi aldığım arkadaş formaları değil fakat görüntülerini gördüğünü söylüyor:
                Çubuklu formamız ince çubuklu mavi ağırlıklı ( tahmin ettiğim gibi )
                Victory formamızın beyaz olanı ( göğüsteki V mavi veya bordo )
                Bordo ağırlıklı bir forma.
                mavi ağırlıklı forma giyme zamanı gelmedimi? 2 senedir bordo forma giyiyoruz.
                bordo formavı çok sevmeyen birisi olarak düz mavi forma tercih etmemizin daha iyi olacağını düşünüyorum.
                geçen seneki çubuklu formamız da mavi ağırlıklıydı ,matem havası veriyor koyu olunca
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Avrupa Sampiyonasinda Fransizlarin giydigi formalar bence tartismasiz en güzel formalar.

Resmen hayran kaldim.

Yorum

• Fransa hangi markayla şalışırsa çalışsın formaları her daim ilgi çekici olmuştur !

pele good , maradona better , george best

Yorum

• Euro 2012 karşılaşmalarını herkes normal gözle izlerken, bu başlığı izleyenler futbolcuların formalarına, ayakkabılarına, çoraplarına, forma numaralarına, yedeklerin giydiği eşofmana kadar pek çok detaya alıcı gözle bakıyordur eminim.

Yanılıyor muyum?
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Euro 2012 karşılaşmalarını herkes normal gözle izlerken, bu başlığı izleyenler futbolcuların formalarına, ayakkabılarına, çoraplarına, forma numaralarına, yedeklerin giydiği eşofmana kadar pek çok detaya alıcı gözle bakıyordur eminim.

Yanılıyor muyum?
                        Aynen afs hatta pumayi beyenenlere anlam vermekte hala zorlanıyorum cek cum. Fontları berbat Umbro bı atılım içerisinde ama nike ve Adidas yine kalitesini konusturuyor her nekadar Adidas göze cok hitab eder olmasada kalitesi tartışılmaz
                        En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 12.06.2012, 20:15.
                        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

Euro 2012 karşılaşmalarını herkes normal gözle izlerken, bu başlığı izleyenler futbolcuların formalarına, ayakkabılarına, çoraplarına, forma numaralarına, yedeklerin giydiği eşofmana kadar pek çok detaya alıcı gözle bakıyordur eminim.

Yanılıyor muyum?

sonuna kadar haklisin...
                          ...imza...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Budur Precision modeli

bu forma yapılsın zokora colman burak ve olcan adına dört tane alırım.
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• bir tanede ben yapiyim dedim

Yorum

• fransanın formaları king beyler
                                umbro da güzel
                                pumalar kötü
                                avrupa şampiyonasından önce polonyanın formasına tabela demiştim ama tv den güzel gözüküyor.

precision forma yerine fransa modelleri de düşünülebilirdi.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X