Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike'ın yeni Aston Villa'sı olmalıyız..
    Nike bize Aston Villa'dan dolayı elinde kalan kumaştan malzeme çıkartsın, TS Club'a adım atarsam ne olayım.Sırf kulübe inat en dandik ürünü bile alırım.Bu kadar zor mu gerçekten bu TS Club ?
    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike bize Aston Villa'dan dolayı elinde kalan kumaştan malzeme çıkartsın, TS Club'a adım atarsam ne olayım.Sırf kulübe inat en dandik ürünü bile alırım.Bu kadar zor mu gerçekten bu TS Club ?
      Ben öyle bir şeyi ifade etmediğim gibi öyle bir şey de olmaz zaten. Sözleşme fesh edilmedi ki Nike'ın elinde Aston Villa ürünü kumaşı neyse kalsın.

Demek istediğim Aston Villa'ya verilen önem artık bize verilebilir. Nike bunu ister ama yönetim ister mi bilemem..

Yorum

• Yorum

• bu sezonki formalarımız bana kalırsa renklendirme açısından geçen sezonunkilerin zıttı olacaktık,çucuklu forma mavi ağırlıklı olur,
          victory forma yerine de mavi kolları bordo forma gelir diye düşünüyorum,beyaz zaten her sene aynı
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            müthiş diyicek kelime bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben öyle bir şeyi ifade etmediğim gibi öyle bir şey de olmaz zaten. Sözleşme fesh edilmedi ki Nike'ın elinde Aston Villa ürünü kumaşı neyse kalsın.

Demek istediğim Aston Villa'ya verilen önem artık bize verilebilir. Nike bunu ister ama yönetim ister mi bilemem..
              Benim de kastım, Nike'ın yaptığı bu ürünlerin güzelliğinden dolayıydı.TS Club'ın modelleri ve Nike'ın modelleri bir değil.

Kastım TS Club'ın kendine biraz daha çeki düzen vermesiydi.Hani en dandiği bile TS Club ürününden daha çok taraftarı cezbeden modeller aga.
              9 # Osvaldo'

Yorum

Benim de kastım, Nike'ın yaptığı bu ürünlerin güzelliğinden dolayıydı.TS Club'ın modelleri ve Nike'ın modelleri bir değil.

Kastım TS Club'ın kendine biraz daha çeki düzen vermesiydi.Hani en dandiği bile TS Club ürününden daha çok taraftarı cezbeden modeller aga.
                Yanlış anlamışım pardon..

Yorum

• İlk olarak Burak DERYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  müthiş diyicek kelime bulamıyorum.
                  Sagol kardesim. Ben yaptim diye demiyorum bakmaya doyamadim su formaya.

İsin ilginc tarafi bu forma katalogdan. İBB'nin bu sezon giydikleri formaylan ayni. Sadece photoshopda 10 dk'da renklerini bize uyarladim.

Yani katalogdan giyinip bile cok guzel formalara sahip olmak mumkun. Sadece azicik artistik ongoru gerek o kadar. Herkes Nike bize ozel forma yapsin diyor ama sirf bizim o guzel renklerimiz bile bizi ozel kiliyor.

Tabi formanin renklerinin uygulamasi, uyumu, arma ve kumas kalitesi gibi seylere dikkat edilmeside sart...

Yorum

• @afs
                    bu seneki yazı ve rakam stilleri nasıl olacak bir bilgin var mı? ve nike nın bu seneki örneklerinden verebilir misin?
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @afs
                      bu seneki yazı ve rakam stilleri nasıl olacak bir bilgin var mı? ve nike nın bu seneki örneklerinden verebilir misin?
                      Birçok defa yeni fontların örneğini koydu Ali Fuat abi.

Barcelona formalarına bak...
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Sanırım taraftar olarak bilinçlendik. Fotomaç'ın haberine göre Trabzonspor'da geçen sezon 10 milyon liralık ürün satışı gerçekleştirildi.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bence Bu renkte bir formamiz olmali.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sanırım taraftar olarak bilinçlendik. Fotomaç'ın haberine göre Trabzonspor'da geçen sezon 10 milyon liralık ürün satışı gerçekleştirildi.
                            TS Club gerçekten hem tarafatara hitap eden hemde fiyatları daha mantıklı belirleyen bir kurum olduğunda adım gibi eminim 2 katına çok rahat çıkartırız bu farkı.Hatta 3 bile olur yeter ki onlar yapsın.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

TS Club gerçekten hem tarafatara hitap eden hemde fiyatları daha mantıklı belirleyen bir kurum olduğunda adım gibi eminim 2 katına çok rahat çıkartırız bu farkı.Hatta 3 bile olur yeter ki onlar yapsın.
                              Kesinlikle katılıyorum. Hala fiyat ve tasarım ölçüsünü tutturamadık.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Formalarda sikayetci oldugum tek nokta, cok bol kesim olmalari...Söyle biraz Kappa vari Formalar yapmalari lazim...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X