Adamalra bak ya bizim 4 senedir solediklerimizi 1 sende yapmislar .....formanin arka yakasina galatasaray yazdirmislar icinede yazdirmislar arma dikisli forma elit.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler Abi..
Victory beyaz olacaksa V işareti Bordo ve ya Mavi yerine yarısı Bordo yarısı Mavi olsa keşke.. Öyle çok güzel bir forma olabilir..
Cok merak ettim cidden.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Şu amblemi de halletmeliyiz.Çoğu arkadaş dile getirmişti ama benim formada hiçbir şey yoktu .Şimdi formada Trabzonspor amblemi yok .
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Nottingham Forest formaları da Umbro güzel olmuş beğendim.
Nike ile sözleşmemiz bitince inşallah umbro ile çalışırız.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumbro kendini çok geliştirdi. nike dan sonra umbro ya geçmeliyiz.
Yorum
-
-
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
yeni formalar çıkmış bizim. kimin haberi var?
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
bugünlük görsel sunamıyorum ama çok net bi bilgi. hem de nike kısmından. ince çizgilerle başlayıp kalına giden çubuklu model var bi tane.
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
başka bir model de tamamen bordo, sadece yakaları mavi. üzerinde victory gölgelendirmesi var. yarın görsel sunabilirim belki size.
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
bunlar zaten defile için gelenlermiş arkadaşlar.. yarın ola hayrolaEn son Furkan S. tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 18:52.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike'den kolay kolay vazgeçmez bu yönetim. ama vazgeçerse umbro değil adidas'la çalışmalıyız bence. adidas bunların hepsine on basar.Yanlış hatırlamıyorsam nike ile anlaşmadan önce adidasa teklif verilmiş ancak bizi kabul etmemişler. Eğer böyle bir şey olduysa ben ( kulüp ) adidas markasının yanından geçmezdim.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
Yorum