Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamalra bak ya bizim 4 senedir solediklerimizi 1 sende yapmislar .....formanin arka yakasina galatasaray yazdirmislar icinede yazdirmislar arma dikisli forma elit.

Yorum

• umbro kendini çok geliştirdi. nike dan sonra umbro ya geçmeliyiz.
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Afedersiniz de kendimizi yırttık yıllardır beyaz formamız şu gs'nin forması gibi olsun diye, demek ki yapılabiliyormuş. Nıke'da sövmeye gerek yok bu işten anlamayan zerre anlamayan insanlar başımızda olduğu için daha çok saçma formalar giyeriz.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• "Bu sezonki formalarımız da güzel ama seneye çok daha güzel olacak valla bak."

Umbro taraftarıyım.

Yorum

• Ğs'nin beyaz forması gibi bir beyaz formamız olsun istedik. Beş senedir dilimizde tüy bitti. Adamlara ikinci senesinde yapmışlar. Fışki koklananun nayki
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkürler Abi..

Victory beyaz olacaksa V işareti Bordo ve ya Mavi yerine yarısı Bordo yarısı Mavi olsa keşke.. Öyle çok güzel bir forma olabilir..
              Allahini seven, bu islerden anlayan biri bu formayi yapsin!!

Cok merak ettim cidden.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şu amblemi de halletmeliyiz.Çoğu arkadaş dile getirmişti ama benim formada hiçbir şey yoktu .Şimdi formada Trabzonspor amblemi yok .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Nottingham Forest formaları da Umbro güzel olmuş beğendim.

Nike ile sözleşmemiz bitince inşallah umbro ile çalışırız.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    umbro kendini çok geliştirdi. nike dan sonra umbro ya geçmeliyiz.
                    nike'den kolay kolay vazgeçmez bu yönetim. ama vazgeçerse umbro değil adidas'la çalışmalıyız bence. adidas bunların hepsine on basar.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
                        yeni formalar çıkmış bizim. kimin haberi var?

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
                        bugünlük görsel sunamıyorum ama çok net bi bilgi. hem de nike kısmından. ince çizgilerle başlayıp kalına giden çubuklu model var bi tane.

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
                        başka bir model de tamamen bordo, sadece yakaları mavi. üzerinde victory gölgelendirmesi var. yarın görsel sunabilirim belki size.

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
                        bunlar zaten defile için gelenlermiş arkadaşlar.. yarın ola hayrola
                        En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 18:52.

Yorum

• Umbro falan geçin bence bunları , nike taş gibi forma yapıyor. Sadece sorun şurda bizim formalar kötü , gayet güzel modelleri var.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nike'den kolay kolay vazgeçmez bu yönetim. ama vazgeçerse umbro değil adidas'la çalışmalıyız bence. adidas bunların hepsine on basar.
                            Hangi adidas? Teri dışarı atan çorap üretemeyince nikenin tasarladığı çorabın formülünü çalan adidas mı? Yanlış hatırlamıyorsam nike ile anlaşmadan önce adidasa teklif verilmiş ancak bizi kabul etmemişler. Eğer böyle bir şey olduysa ben ( kulüp ) adidas markasının yanından geçmezdim.
                            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• ............................................
                              En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 18:52.

Yorum

• Ya Umbro diyorsunuz da beyler, zaten Umbro'nun sahibi de Nike. Ne fark edecek ki Umbro'ya geçsek?

Yorum

Yükleniyor...
                                X