Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onlar gerçekten kırmızı mı? Güneşten mi öyle gözüküyor diyeceğim ama,bordo ne kadar o hale gelebilir?
    Şaşırdım.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onlar gerçekten kırmızı mı? Güneşten mi öyle gözüküyor diyeceğim ama,bordo ne kadar o hale gelebilir?
      Şaşırdım.
      adamlar o ürünleri trabzonspora üretmiyor ki zaten hazırda olanları yolluyorlar bizim klupte armaları basıp futbolculara dağıtıyorlar bize özel bişey yok olmayacakta

Yorum

• Kampin ilk gununde yeni kiyafetlerle cikti bizimkiler

twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Hadi canım ? ciddi misin ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• nike 3. kalite kumaşlaforma yapmayı bıraksın artık

Yorum

• Askerde bana verilen Subay pijamalarına benziyor ...

Allah'ı var hala kullanıyorum
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben biraz rahatladim

hahahah super ya !D
                # 61 Onur Recep Kivrak
                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• yok arkadaslar yapmayin gozunuzu seveyim guzel antrenman tshirtlerimiz sadece bordo nun renk tonunun iyi olmadigini soylemek lazim oyle bordo olmaz ...
                  # 61 Onur Recep Kivrak
                  " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

bu formayı aston villa formasından türettim. sade ve şık, bence
                    Trabzonspor

Yorum

• Türkiye Milli Takımı'nın giydiği antrenman ürünleriyle bizimkinin , üzerindeki çatallaşan lacivert çizgi dışında bir alakası yok ...

Elit seriymiş ... Peh !
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

mavi renkli göğüs reklamlı olanı...
                        Trabzonspor

Yorum

• 3. sınıf bir takımız, neyi bekliyordunuz ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Antrenman formasınında güzeli çirkini mi olur renktaşlar. Gayet normal görünüyorlar, bir kusurlarını göremedim ben. Eleştirmek için eleştiriyorsunuz gibi geldi bana

Formaları bekleyip görelim, o kötüyse eleştiririz.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Beğenmeyenler saygı duyuyorum fakat şu gerçeği kabullenelim artık giyebileceğimiz en iyi ürünler bunlardır.Daha iyisini kimse kusura bakmasın fakat giyemeyiz.Yahu daha şampiyonlar ligine gitmişliğimiz yok tarihimizde (adı değiştikten sonra) ama hala o ayarda takımlarla aynı ürünleri giymek istiyoruz.. Çok ilginç bir milletiz vesselam..

Yorum

• en merak ettiğim logolar yapışmamı yoksa dikişlimi olacak. Ts Club da soruyorum net bişe diyemiyor kimse .
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X