Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formalarda sikayetci oldugum tek nokta, cok bol kesim olmalari...Söyle biraz Kappa vari Formalar yapmalari lazim...
    Herkes olayı kendi açısından değerlendiriyor
    Nike'ın kesimlerinin rahat olması pek çok taraftar için de avantaj. Herkes Kappa formalarının içine girecek kadar fit vücuda sahip değil. Veya genelde kışın giyilen formaların altına giyilen başka şeylerin de sığması için biraz normal ölçülerde olması lazım.

Nike formalarım L beden, fakat kardeşimin M beden forması da bana rahat oluyor. Kesim yönünden dar kesim sevenler bir alt kesimi tercih edince sorun kalmıyor. Bu konu yine konuşulmuş S bedeni bile geniş bulanlar çözümü çocuk formaları için yapılan garson modellerde bulmuşlardı.

Herkes genç değil.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkes olayı kendi açısından değerlendiriyor
      Nike'ın kesimlerinin rahat olması pek çok taraftar için de avantaj. Herkes Kappa formalarının içine girecek kadar fit vücuda sahip değil. Veya genelde kışın giyilen formaların altına giyilen başka şeylerin de sığması için biraz normal ölçülerde olması lazım.

Nike formalarım L beden, fakat kardeşimin M beden forması da bana rahat oluyor. Kesim yönünden dar kesim sevenler bir alt kesimi tercih edince sorun kalmıyor. Bu konu yine konuşulmuş S bedeni bile geniş bulanlar çözümü çocuk formaları için yapılan garson modellerde bulmuşlardı.

Herkes genç değil.

Herkesi düsünmeleri lazim yada her ayrintiyi düsünmeliler bence.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aynen, bu kesim olayı için sene başı yeni çıkan V Formalardan bir tane arkadaşıma hediye ettim.Pendik TS Club'a gittik Ali Fuat abi'nin garson beden dediği çocuk formalarından aldık 65 Lira'ydı galiba.5-10 lira daha uyguna gelmiş oldu

Ama şimdi adım gibi eminim Fatih Avusturya'da yaşıyorum, TS Club'a gidip deneme fırsatım yok yapmalılar diyecek Haklısın Fatih ççç ççç
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen, bu kesim olayı için sene başı yeni çıkan V Formalardan bir tane arkadaşıma hediye ettim.Pendik TS Club'a gittik Ali Fuat abi'nin garson beden dediği çocuk formalarından aldık 65 Lira'ydı galiba.5-10 lira daha uyguna gelmiş oldu

Ama şimdi adım gibi eminim Fatih Avusturya'da yaşıyorum, TS Club'a gidip deneme fırsatım yok yapmalılar diyecek Haklısın Fatih ççç ççç
          Yok 2 senede bir Trabzon'dayim zaten, gitme firsatim var. Mesela gecen sene gitmedim ama dayima söyledim o getirdi gelirken. 2008'den beri düzenli olarak aliyorum formami, ondan önce bir Kappa 2 tanede TsClub formasi almistim.

Yanliz Nike'in gecen sezon yaptiklari, yani energy formanin S'i, cok iyi oturdu üzerime. Ondan öncekiler cok boldu...

Cocuk formalarinida denedik, ya kisa oluyorlar ya dar, bunun ortasini tutturmalari lazim, XS diye birsey var da...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Edit......
            En son a f s tarafından düzenlendi; 02.06.2012, 18:38.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bakin Cech'e bir T-Shirt giydirmisler... Adam resmen icine düsmüs..

...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok 2 senede bir Trabzon'dayim zaten, gitme firsatim var. Mesela gecen sene gitmedim ama dayima söyledim o getirdi gelirken. 2008'den beri düzenli olarak aliyorum formami, ondan önce bir Kappa 2 tanede TsClub formasi almistim.

Yanliz Nike'in gecen sezon yaptiklari, yani energy formanin S'i, cok iyi oturdu üzerime. Ondan öncekiler cok boldu...

Cocuk formalarinida denedik, ya kisa oluyorlar ya dar, bunun ortasini tutturmalari lazim, XS diye birsey var da...
                Şahsen çok fit bir insan değilim, benim için sıkıntı yok şu an Ama görüşüne katılıyorum, arz talep meselesi bakımından dar kesim formalar da üretilmeli.Ama üretilir mi bilmiyorum.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kesınlıkle harıka bu sekılde uzun kollusunu gıy ıster gece clube gıt dugune nıkaha gıt nereye gıdersen gıt cok guzel gorunuyor ama bu renklerde olmalı mutlaka,,,

Yorum

• Başlığın son sayfasını görmek için yorum yazmak zorunda kalıyoruz abi, bu virüsü atanın Allah evladına okul okumayı nasip etmez inşallah.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• gelecek sezon nike yerine umbroyla anlaşılsa güzel olmaz mı sizce?

Yorum

• İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gelecek sezon nike yerine umbroyla anlaşılsa güzel olmaz mı sizce?
                        Umbro'nun sahibi nike.. .

Bu arada nike umbro'yu satmayi dusunuyor... Onun icin aman dikkat..
                        Uzak duralim...

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umbro'nun sahibi nike.. .

Bu arada nike umbro'yu satmayi dusunuyor... Onun icin aman dikkat..
                          Uzak duralim...
                          elden çıkarmaya çalıştığını biliyorum da şahsen umbronun tasarımları en az nike kadar güzel.hatta bence nike tan çok daha iyi.kalite olarak hiç bir fark yok.nike gibi katalogdan,tasarımı önceden belli formalar yerine özel tasarım,klas formalar yapılır.forma dışı ürünleri de çok güzel.bu standartta devam edilecekse nike ile bir daha anlaşmak bence saçmalık.

Yorum

• celtic bence dünyada bu işi en iyi yapan takım. hala liselerde görürsünüz yeşil beyaz kapşonlu ürününü.

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kesınlıkle harıka bu sekılde uzun kollusunu gıy ıster gece clube gıt dugune nıkaha gıt nereye gıdersen gıt cok guzel gorunuyor ama bu renklerde olmalı mutlaka,,,
                              güzel damatlık olur dimi =)))
                              pele good , maradona better , george best

Yorum

• Toulouse 2012-13 (Kappa):

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X