Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri forma harbiden çok stil duruyor oyuncuların üzerinde.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• aynen atılıyorum belkide son zamanlarda kullandığımız formaların en hoş olanlarının başında gelecek diye düşünüyorum
      giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Arkadaşlar, yeni formasının arkasına isim veya numara yaptıran var mı? Varsa fontlar eski mi yeni mi?
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• ben de gri ve çubuklu arasında kalmıştım...şimdilik gri 1 çubuklu 0

Yorum

• Formaları futbolcuların üzerinde görünce daha çok seveceğimizi söylemiştim.

Sırada formayı Süper Kupa ile süslemek var.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 10:06.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gri formanın uzun kollusu çok yakışır bana .
              DOZER CEMİL

Yorum

• Onurun üzerinde siyah forma müthiş durdu . siyah bi formamız ola bence çok güzel olurdu

Yorum

• Formaları bide Colman'ın üzerinde görmek lazım .
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar, yeni formasının arkasına isim veya numara yaptıran var mı? Varsa fontlar eski mi yeni mi?
                    Yok mu yeni fontlu forma alan?

Yorum

• Gökçe Abi;

İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

numaralardaki logomuz

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattaranın formasının logosuna bakın
                        biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• İlker, iş yerimdeki engellemeden dolayı fotoları göremiyorum. Yukarıda verdiğin fotoyu anlatır mısın bana? Forma hangi forma? Fontun rengi ne? Eğer rakam 61 ise 1'in üstteki çıkıntısı var mı? Yani 1 şeklide mi l şeklide mi?

Yorum

İlker, iş yerimdeki engellemeden dolayı fotoları göremiyorum. Yukarıda verdiğin fotoyu anlatır mısın bana? Forma hangi forma? Fontun rengi ne? Eğer rakam 61 ise 1'in üstteki çıkıntısı var mı? Yani 1 şeklide mi l şeklide mi?
                            Abi,forma gri forma bordo font kullanılmış,bordo numaranın etrafında 1-2 cm kalınlığında formadan daha gri bir renkle rakamlar çevrelenmiş.61 numara seninde söylediğin gibi 1'in üzerinde çıkıntısı var eski fontlar gibi düz değil.Numaraların alt orta bölümünde TS logosu var.Geçen yıl Barça'nın kullandığı fontların aynısı.

Yorum

• Teşekkürler İlker.

Yorum

Teşekkürler İlker.
                                Rica ederim Abi,Hayırlı işler,Kolay gelsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X