ne kadar formalar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
cok memnun ve mutu oldum. Hersey müthis.
notlar:
-kalite yükseltilmis
-Fontlar müthis, arti TS armasi da var numaralarin icinde(benin icin süpriz oldu)
-Renklerimiz dogru
-Idman ürünleri cok fazla
-Genel olarak cok güzel gorunuyor formalar, gecen seneden daha kaliteli oldugu resimlerde bile belli oluyor
Tek begenmedigim nokta cubuklu formadaki armanin simetriyi bozmasi ve ayni cubukluda kulanilan altin font rengi
Emegi gecen herkezden Allah razi olsun
Saygilar
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi çok kıskanacaklar çok...
Onur merak etme bu modelin yeşili de var.
iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Burada var. Gerçi logo mu belli değil ama..
Yorum
-
Ben çok beğendim, yönetimi genelde eleştiren biri olarak yürekten tebrik ediyorum, antreman formaları bir muhteşem, ufak tefek problemler olabilir bu yüzden kötülemek doğru değil,insanın hepsini alası geliyor sarı şeritli antreman formasına bittim. Bu arada Giray ne etmiş öyle göbeği benim göbeği sollamış çok çalışması lazım ki eritsinKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanken cok kötü kesti onur u.onur yeni sezonda cuvallamasin.Hamiş
Yorum
-
anladığım kadarıyla mankenlerin giydikleri formalar bize satışa çıkarılacak olan formalar. örneğin arkada ülker yazısı yok ve şortda ki amblemler sağda.
futbolcuların giyeceği formalarda ise hepsi tam takır yapılmış. federasyon kuralalrı gereği şortta sol tarafda o kadar yığılma oldu. o yüzden fazla kafaya takmamamak lazım.
sarı font bence hiç gitmemiş formamıza.
ve fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı bellidir.
bordo forma : 60 lira
çubuklu forma : 70 lira
gri forma : 75 lira
beyaz forma : 60 lira
parçalı forma : 65 lira
diye tahmin ediyorum bunları yazarken mallarının hepsinin aynı olduğunu kabul edilmiştir.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu formanın arka zemini mavi.
onun üstüne sarı font gitmemiş.
bordo olarak değişir umarım.
Herkesin görüsü ayri olabilir tabi....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanladığım kadarıyla mankenlerin giydikleri formalar bize satışa çıkarılacak olan formalar. örneğin arkada ülker yazısı yok ve şortda ki amblemler sağda.
futbolcuların giyeceği formalarda ise hepsi tam takır yapılmış. federasyon kuralalrı gereği şortta sol tarafda o kadar yığılma oldu. o yüzden fazla kafaya takmamamak lazım.
sarı font bence hiç gitmemiş formamıza.
ve fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı bellidir.
bordo forma : 60 lira
çubuklu forma : 70 lira
gri forma : 75 lira
beyaz forma : 60 lira
parçalı forma : 65 lira
diye tahmin ediyorum bunları yazarken mallarının hepsinin aynı olduğunu kabul edilmiştir.
beyaz>cubuklu>gri>parcalı>bordo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum