İlk olarak bilhan_55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak bilhan_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlis yere o zaman Trabzonspor kendi ürünlerini yolluyor..
Yorum
-
belki yönetimle alakali birseydir yani ürünlerle ilgilenen yöneticiler dikkatsiz olabilir veya islerini yere getiremiyo olabilirler.. veya baska bir sorun var bilmedigmiz.. yada Trabzonspor bu durumdan memnun.. ama sahsen ben inaniyorum ki eger Avrupada Almanyaya veya baska bir ülkeye TS CLUB acilsa cok büyük anlamda ilgi görür neden Almanya dedim cünkü yanilmiyorsam en cok türk orada var.. Almanyada acilmis olsa sahsen ben giderdim yani ürün almaya.. ve inaniyorum ki bir cok avrupada yasayan Trabzonsporlu da isterdi..SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
ben acikcasi 9. ayda Trabzona gittigmde cok genis kapsamli bir alisveris yapicaktim 3 farkli forma almak istiyordum ve diger TS CLUB ürünleri.. fakat simdi bu armadan dolayi cok kararsizim bir yandan arma cikiyor alma diyorlar.. bir yandan da istiyorum o formalari.. cok berbat bi durum gercekten..SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
burda kölnde de 4 büyükler diye bir magaza acildi bir iki ay önce orda da bizim orijinal formalarimiz satiliyor, internet adresi: http://4buyukler-fanshop.de/
Yorum
-
İlk olarak bilhan_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya benim demek istedigim öyle parca parca satmasin.. yahu bildigmiz TS Club magzasi acilsin iste.. benimde 3 sene önce aldigim forma duruyo blacksilva 90 derece yikanmaya ragmen2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bilhan_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya benim demek istedigim öyle parca parca satmasin.. yahu bildigmiz TS Club magzasi acilsin iste.. benimde 3 sene önce aldigim forma duruyo blacksilva 90 derece yikanmaya ragmen
Yorum
-
buraya almanyayada birtane ts club acilmasini cok isterim. ben trabzona gidemiyorum, 8 senedir de tr ye gidemedim ve bende bu senneki formalari cok istiyorum. annemler yarin gitcekler getitircem bakalim ne olcakama böyle zor oluyo. acsalar kölne veya bochuma bir ts club bizde rahat edelim. internetten de alamiyorum visa card yok. istedigim antreman ürünleri de internet sayfasinda bulunmuyor
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu formadaki basitliğe vurdumduymazlığa sıradanlığa bak ya.. yazıklar olsun..
niye alayım ki, sonu hüsran..
forma almakta tereddüt edenler varsa almasınlar..
Trabzonsporumuzun yenilenen yeni sezon formaları tasarım ve ürün kalitesi olarak üst düzeyde.
Alıp, almamakta karasız olanların sevebileceği en az bir forma mevcut yeni kolleksiyonda.
En son a f s tarafından düzenlendi; 21.07.2010, 07:58.
Yorum
-
- Arkadaşlar Forma Almaya Niyetli Olmayanlar almasın ama Kimseye de Alma felan Demesinler , Nasıl Taraftarlıktır Bu ..
- Bu Kadar Forma İçindede Zevkinize Uygun Bi Forma Bulamıyorsanız Oda sizin sorununuz..
- Lütfen Herkes Taraftarlık Bilnci İçersinde Hareket etsin Biraz..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum