Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bilhan_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bidahakine antalyaya gidersem oranin resmini cekip koyarim foruma.. yalan borcum yok size..
    o dediğin yerde yanlış biliyor..

Yorum

• yanlis yere o zaman Trabzonspor kendi ürünlerini yolluyor..
      SAMSUN UNDERGROUND RAP
      55

Yorum

yanlis yere o zaman Trabzonspor kendi ürünlerini yolluyor..
        zaten bu kulüpte yolunda giden bişi yok ki..

Yorum

• belki yönetimle alakali birseydir yani ürünlerle ilgilenen yöneticiler dikkatsiz olabilir veya islerini yere getiremiyo olabilirler.. veya baska bir sorun var bilmedigmiz.. yada Trabzonspor bu durumdan memnun.. ama sahsen ben inaniyorum ki eger Avrupada Almanyaya veya baska bir ülkeye TS CLUB acilsa cok büyük anlamda ilgi görür neden Almanya dedim cünkü yanilmiyorsam en cok türk orada var.. Almanyada acilmis olsa sahsen ben giderdim yani ürün almaya.. ve inaniyorum ki bir cok avrupada yasayan Trabzonsporlu da isterdi..
          SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• Şu formadaki basitliğe vurdumduymazlığa sıradanlığa bak ya.. yazıklar olsun..
            niye alayım ki, sonu hüsran..

forma almakta tereddüt edenler varsa almasınlar..

Yorum

• ben acikcasi 9. ayda Trabzona gittigmde cok genis kapsamli bir alisveris yapicaktim 3 farkli forma almak istiyordum ve diger TS CLUB ürünleri.. fakat simdi bu armadan dolayi cok kararsizim bir yandan arma cikiyor alma diyorlar.. bir yandan da istiyorum o formalari.. cok berbat bi durum gercekten..
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• burda kölnde de 4 büyükler diye bir magaza acildi bir iki ay önce orda da bizim orijinal formalarimiz satiliyor, internet adresi: http://4buyukler-fanshop.de/

Yorum

• Yorum

• formalari almak istiyorsan al dostum, 30 derece de yikarsan ters cevirip hic birsey olmaz. benim gecen seneden cubuklum halen ilk gündeki gibi. dikkat edersen birsey olmaz

Yorum

• ya benim demek istedigim öyle parca parca satmasin.. yahu bildigmiz TS Club magzasi acilsin iste.. benimde 3 sene önce aldigim forma duruyo blacksilva 90 derece yikanmaya ragmen
                      SAMSUN UNDERGROUND RAP
                      55

Yorum

ya benim demek istedigim öyle parca parca satmasin.. yahu bildigmiz TS Club magzasi acilsin iste.. benimde 3 sene önce aldigim forma duruyo blacksilva 90 derece yikanmaya ragmen
                        Kardes kusura bakma ama, 3 sene önceki formam duruyor diyorsun. Hani bizim Puma formamiz vardiya yapiskanli Armalarin ilk senesi. Koyu Mavili Cubuklu... O Formayi defalarca yikadim arma yerinde... birtek rengi solmaya basliyor yavas yavas. Onuda gayet dogal karsiliyorum okadar yikamaya. Demek istedigim sey, senin o dedigin Formalarin armasi muhtemelen nakisli. Onlarin kopmamasi filan normal. simdiki armalarimizla kiyasliyamazsin. Sen eger bi ürünü dogru sekilde yikamiyorsan eger, sucu Kulüpte araman yanlis bence. Sana hak verdigim konu su Isim Yazi Fontu. Ama senin aldigin yerdende Orijinal Ts Clubun yazi fontunu bekliyemezsinki. Adamalar kendilerine göre bir magza. Ts Clubdan aliyorlar 10,15 Forma kendi magzalarinda satiyorlar. Yani Trabzonspor Kulübüyle baglantisi olmayan bir magazadan orjinal yazi beklemekde yanlis. Ama umarim bu hatalarindan ders cikartisin birdaha TS Club dan baska yerden yazi yazdirmazsin, formalarini dogru sekilde yikarsin.
                        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

ya benim demek istedigim öyle parca parca satmasin.. yahu bildigmiz TS Club magzasi acilsin iste.. benimde 3 sene önce aldigim forma duruyo blacksilva 90 derece yikanmaya ragmen
                          onlar nakisli diye, bende kappa zamanki armalari begeniyorum. saglam duruyo. 90 sene sonra bile durur

Yorum

• buraya almanyayada birtane ts club acilmasini cok isterim. ben trabzona gidemiyorum, 8 senedir de tr ye gidemedim ve bende bu senneki formalari cok istiyorum. annemler yarin gitcekler getitircem bakalim ne olcak ama böyle zor oluyo. acsalar kölne veya bochuma bir ts club bizde rahat edelim. internetten de alamiyorum visa card yok. istedigim antreman ürünleri de internet sayfasinda bulunmuyor

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu formadaki basitliğe vurdumduymazlığa sıradanlığa bak ya.. yazıklar olsun..
                              niye alayım ki, sonu hüsran..

forma almakta tereddüt edenler varsa almasınlar..
                              Bu nasıl mesajdır? Forma almak istemeyenler almasın, ama kimse kimseye siz de almayın demesin şu sayfalarda.

Trabzonsporumuzun yenilenen yeni sezon formaları tasarım ve ürün kalitesi olarak üst düzeyde.

Alıp, almamakta karasız olanların sevebileceği en az bir forma mevcut yeni kolleksiyonda.

En son a f s tarafından düzenlendi; 21.07.2010, 07:58.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• - Arkadaşlar Forma Almaya Niyetli Olmayanlar almasın ama Kimseye de Alma felan Demesinler , Nasıl Taraftarlıktır Bu ..

- Bu Kadar Forma İçindede Zevkinize Uygun Bi Forma Bulamıyorsanız Oda sizin sorununuz..

- Lütfen Herkes Taraftarlık Bilnci İçersinde Hareket etsin Biraz..
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X