Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tahminime göre bu formaları seçerken nike ile şöyle bir muhabbet geçiyordur...

Kulüp : Biz bu sene özel forma istiyoruz...

Nike : tabiki yaparız memnuniyetle

Kulüp :Peki ne kadara gelecek forma başı bize

Nike : Özel formaları size 60 liradan verebiliriz...

Kulüp : Ama katalogdakileri 30 liradan veriyorsunuz...

Nike :Adı üstünde özel forma..Bu formalar için kafa yorulacak emek harcanak,designer ücreti v.b

Kulüp : Ya boşver hacı ben senden 60 liraya alırsam kaç liraya satacam...Getir bakayım şu kataloğa ne uğraştırıyosun beni...

Not :fiyatlar ve konuşmalar tamamen hayal ürünüdür...
    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• çok şeymi istedik 4 senedir bize özel bir forma olsun dedik.
      dikkat edin bir forma geriye kalıyor 3 forma.
      bir forma yaparsın özel diye satarsın onu 100 tl den
      diğerlerinide zaten satıyorsun 70 tl den.
      ne diyelim bizi burda 4 senedir forma uleması yaptı bu başlık, her ayrıntıyı takar olduk.şimdi ceremesini ççekin.bize formaların tüm detaylarını resimlerle 4 senedir anlattınız arma öle dikiş böle kesim falan fıstık şimdi diyorsunuz ne yapayım duyumlar öleydi.
      arkadaş yazmış twitter dan nevzat beyle konuştuklarımızın hep tersi çıktı. ordada nevzat bey kaybetti.
      onur demiş ki şehri boyuyorlar.onur boyasınlar ne olacak formalar katalog şehrin duvarları boyanmış getirisi ne? duvarlarda bel fıtığı numarası değilde nike yazıyor olacak tek fark bu.gene marka değeri muhabbetini açmayalım.
      birde kulübün sitesinde inanılması güc bir acıklama var formalarla ilgili.
      şimsekli forma karadenizi yansıtıyormuş v li forma zafer demekmiş sarı başarı siyah haksızlıklara karşı secilmiş falan.bırakın bu masalları katalog formalarıona göre anlam yüklemeyin.
      dağ fare doğurdu.tek gelişme renkler tutuyor arkadaşlar.
      burcu abla katılmış tanıtıma.
      gene formamı gidip alacağım ama aklım hep tasarım formalarda kalacak.

Yorum

• "BEN DEMİŞTİM"ler havada uçuşuyor. Herkes otorite oldu

Nike markasıyla ilgim yok lakin oturup bir yol haritası çıakrdığımızda bu sene yapılan işler doğrudur.

Nike çekimleri ve forma seçimleri iyi altın rengi dışında. Şehirde uygulanan açık hava reklamları başarılı
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sabredin az kaldı geliyor çok acelecisiniz ben gördüm formalar öle böle bildiğiniz gibi değil......

evet gördük 4.sezon formalarımız ne var özellik olarak.katalog forması hepsi arkadaş yazmış amblemsiz reklamsız 40 tl amblem olunca 75 tl
          nike valla bulmuş bizimkiler gibi çerezleri daya babam daya katalog formalarını uğraşmadan para kazansın.nerede nevzat aydın ? hani özell öle böle ballandırılan formalar fransa man utd den örnek verenler. bişeyler daha yazacamda azcık ortam yatışsın.
          Fatih zerre kadar şaşırmadım bu formalara Nike sağolsun kataloğu zaten 6 ay önce açıklamıştı, şu formalar için lansmana falan da gerek yok.Yahu hep birilerini geriden takip ediyoruz olacak iş değil, bu takım iki sene üst üste aynı model formaları giymeyi Nike'dan öğrendi.Hadi katalogdan seçtiniz formaları bari daha önce hiç giymediğimiz modellerden seçseydiniz.

Yorum

• arma işini çözmediler ya bişey demiyorum daha .
            FOREVER TRABZONSPOR
            1461
            TS rh (-)

Yorum

• Nike'nin bize özel forma yapmasını falan beklemiyordum.Zaten Avrupa'da adam gibi başarımız var mı ki bize özel forma yapsınlar.Formamız kaliteli olsun yeter bana göre.Çubuklu bence güzel.Victory formayı beğendim.Önceki senelerde hiç böyle formamız olmamıştı.En çok satılan formamız olacaktır bana göre.
              Beyaz forma her zamanki formamız değişen bir şey yok.
              Sarı renkli formamız ise rezalet.Hiç tarzımıza uygun da değil bana göre.İnşallah fazla kullanmayız.
              Bu arada arma konusuna gelince.Şu güzelim armayı formaya yapıştıranların hiç mi göz zevki yok? Armanın asimetrik durmasından zevk mi alıyorlar?
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özel forma giyebilmek için ya herkes tarafından kabul gören özel bir kulüp olmak gerekir , yada bilemiyorum..
                Taraftar olarak kaç forma alıyoruz acaba? 4-5 milyon civarı taraftarımız var diyoruz. Peki geçen sene satılan forma 50 bin ile 80 bin arası bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam. O formalar da tek tek alınmıyor hani. Gurbetçi taraftarımız çok. Adam geliyor 3-5 tane alıp gidiyor. Noldu; 5 milyon taraftara düşen forma sayısı 80 bin. Eğer Trabzon' da, Olimpiyat stadında korsan formalar orijinal formaları geçmişse BİZE NAH ÖZEL FORMA!
                Ben yine gider alırım 2 tane formamı.
                Bu kadar.
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antreman T-shirtleri müthis o en basdaki kac TLdir acaba yoksa eskimi onlar?
                  Antreman malzemeleri gerçekten çok güzeller.
                  mesela onların içinde çok beğendiğim 2 tane sweet var. Geçen hafta sordum 95 lira dedi.
                  Yenilerin içinde de güzeller var.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu Burak Yılmaz a çekilen prof. fotoğrafları nerde bulabilirim ?

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tahminime göre bu formaları seçerken nike ile şöyle bir muhabbet geçiyordur...

Kulüp : Biz bu sene özel forma istiyoruz...

Nike : tabiki yaparız memnuniyetle

Kulüp :Peki ne kadara gelecek forma başı bize

Nike : Özel formaları size 60 liradan verebiliriz...

Kulüp : Ama katalogdakileri 30 liradan veriyorsunuz...

Nike :Adı üstünde özel forma..Bu formalar için kafa yorulacak emek harcanak,designer ücreti v.b

Kulüp : Ya boşver hacı ben senden 60 liraya alırsam kaç liraya satacam...Getir bakayım şu kataloğa ne uğraştırıyosun beni...

Not :fiyatlar ve konuşmalar tamamen hayal ürünüdür...
                      çok mantıklı geldi bana. bence böyle olmuştur kesinlikle

Yorum

• Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Futbolcuların giydiği formaların arkasında isim ve numara var mıydı göremedim ama Burcu Esmersoy'da 61 numara ve Burcu yazısı vardı. Yalnız bu sezon bildiğim kadarıyla isimler üste yazılacak, reklam numaranın altına gelecek...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• formalarda neden türk bayragımızın logosu yokkkkkkkk
                            ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• Gözlerimiz alisinca bu GOLD formaya ondan sonra daha cok sevecegiz bu formayi...
                              KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
                              KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
                              KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
                              KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!

Yorum

• değişiklik armalar büyük ve güzel nike amblemi büyük olmuş dikkat edin gold formada küçük
                                geçen seneden kalma olduğu için olabilir AUTHETİC yazısıda gold ve beyazda yok diğer ikisinde mevcut keşke nevzat aydın o tv programında 4 süper yerine 2 si süper deseydi
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X