İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
-
Dün 2 TS Club mağazasına da uğradım. Formaları beğendim. Stad altındaki mağazada çalışan görevli, armanın 2 çubuk üzerinde, yani simetrik modelini benden öğrendi.Orada sadece mavi çubuk üzerinde armalı forma vardı. Formaya isim yazdırılmadan sadece numara yazdırmak isterseniz, yapıyorlar birşeyler haberiniz olsun
(Sadri Şener'deki TS Club'da 5 6 TL
)
Sadri Şener binasındaki TS Club görevlisi arkadaşla da armaların yapıştırma olmasını konuştuk. O'na göre arma dikişli olunca, ister istemez formada çekmeler oluyor ve bu da formanın erken yırtılmasına yol açıyor. Simetrik armalı formalar orada var.
Yapıştırma arma için kişisel not: Yapıştırma armalı formalarımın armalarında şimdiye kadar hiç bir bozulma olmadı. Sanırım biraz da nasıl yıkandığı ile alakalı bir durum.En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 08:54.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Yalnız şu mavi-beyaz çubuklu formada çok iyi beTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün 2 TS Club mağazasına da uğradım. Formaları beğendim. Stad altındaki mağazada çalışan görevli, armanın 2 çubuk üzerinde, yani simetrik modelini benden öğrendi.Orada sadece mavi çubuk üzerinde armalı forma vardı. Formaya isim yazdırılmadan sadece numara yazdırmak isterseniz, yapıyorlar birşeyler haberiniz olsun
)
Sadri Şener binasındaki TS Club görevlisi arkadaşla da armaların yapıştırma olmasını konuştuk. O'na göre arma dikişli olunca, ister istemez formada çekmeler oluyor ve bu da formanın erken yırtılmasına yol açıyor. Simetrik armalı formalar orada var.
Yapıştırma arma için kişisel not: Yapıştırma armalı formalarımın armalarında şimdiye kadar hiç bir bozulma olmadı. Sanırım biraz da nasıl yıkandığı ile alakalı bir durum.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün 2 TS Club mağazasına da uğradım. Formaları beğendim. Stad altındaki mağazada çalışan görevli, armanın 2 çubuk üzerinde, yani simetrik modelini benden öğrendi.Orada sadece mavi çubuk üzerinde armalı forma vardı. Formaya isim yazdırılmadan sadece numara yazdırmak isterseniz, yapıyorlar birşeyler haberiniz olsun
)
Yapıştırma arma için kişisel not: Yapıştırma armalı formalarımın armalarında şimdiye kadar hiç bir bozulma olmadı. Sanırım biraz da nasıl yıkandığı ile alakalı bir durum.
Benimde hiçbir formamın logosu kopmadı ancak renkleri soldu çirkin bir görünüm aldı
Ayrıca tüm formaların logoları yine yapıştırma mı?En son Misina tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 09:04.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Yahu bende gri formayı bize özel yapıyorlar sanmıştımO kadarda burada bize özel yapıldığı filan konuşuluyordu..
Meğersem oda katalog ürünüymüş..
Her neyse, nasıl olduğu mühim değil ben formalarımızı gerçekten çok beğendim; bilhassa çubuklu ve gri formayı..
Bu bize özel forma yapılma muhabbeti de, 2 senede bir firma değiştirirsek zor olur gibime geliyor. Biraz istikrar..
Herkes kappa formalara takmış, yahu kappa zamanı benim gibi ekstra large adamlar forma giymeye hasret kalmıştıkefsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Olmamış
Yorum
-
Formayı beğenmeyenler veya hiçbirşeyi beğenmeyenlerle ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. Kardeşim Suat ile birlikte Barcelona'nın bir maçını izliyoruz, Barça o maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmıştı. Kardeşim bana "Abi bak Trabzonspor taraftarı Trabzonspor'u bırakıp, Barcelona'yı tutarsa maçı nasıl izler seyret deyip kendisini izlememi istedi: Maçı oynanıyor Suat yorumluyor " La tutma ayağında topu ver! Yamuk ayaklı böyle mi orta yapılır? La bas! Yok arkadaş bu takımdan adam olmaz! Yerli diye hoca getirduk habu oynattığı futbola bak. Habu İbrahimovic'i bize kim aldırdı öbür zenciyi niye sattık? Vur! Bu takım adamı kanser eder, bassanıza lan! Al yine yanlış pas. Bu Messi artis zaten İngiltere'ye gitmek istiyormuş, satın gitsin bu adamı. Bu formalar nedir arkadaş hep aynı Nike bizi kazıklıyor..." böyle devam etti. O günlerde dünyanın en güzel futbolunu oynayan takımını böyle arızalı Trabzonspor taraftarı modunda izleyince bütün karizmaları çiziliyor adamların.
Bu anımı neden anlattım, beklentilerimizi doğru ayarlamalı ve fikirlerimi bilgilerin üzerine inşa etmeliyiz. Değerlendirmeleri yaparken insaf duygusunu bir kenara bırakırsak adaletsizlik yapmış oluruz. Elimizdekinin kıymetini bilmek için illa kaybetmeye gerek yok, biraz şükredebilirsek her şey çok daha güzel olacak. Derdimiz ben demiştim, demek değil iyiye güzele ulaşmak olmalı. O da çaba ve sabır gerektiriyor.
Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın yeni ürünlerini gördük işte hiçbir albenisi olmayan ürünler. Forma asıl olarak futbolcuların işini doğru yapması için tasarlanmış ürünler. O ürünler tasarım, kesim, kumaş, estetik ve psikolojik olarak futbolcuya artı değer katar mı, bence çok katar ve bunun etkilerini bu sene daha çok göreceğiz. Maç öncesi bile diğer takımlar bizimkilere gıpta ile bakacak eminim.
Sadece futbolculara değil, Trabzonspor ürünü alan herkese diğer takım taraftarları gıpta ile bakacak emin olun.
Yeniliğin keyfini çıkarın, daha yeni başlıyoruz...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı beğenmeyenler veya hiçbirşeyi beğenmeyenlerle ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. Kardeşim Suat ile birlikte Barcelona'nın bir maçını izliyoruz, Barça o maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmıştı. Kardeşim bana "Abi bak Trabzonspor taraftarı Trabzonspor'u bırakıp, Barcelona'yı tutarsa maçı nasıl izler seyret deyip kendisini izlememi istedi: Maçı oynanıyor Suat yorumluyor " La tutma ayağında topu ver! Yamuk ayaklı böyle mi orta yapılır? La bas! Yok arkadaş bu takımdan adam olmaz! Yerli diye hoca getirduk habu oynattığı futbola bak. Habu İbrahimovic'i bize kim aldırdı öbür zenciyi niye sattık? Vur! Bu takım adamı kanser eder, bassanıza lan! Al yine yanlış pas. Bu Messi artis zaten İngiltere'ye gitmek istiyormuş, satın gitsin bu adamı. Bu formalar nedir arkadaş hep aynı Nike bizi kazıklıyor..." böyle devam etti. O günlerde dünyanın en güzel futbolunu oynayan takımını böyle arızalı Trabzonspor taraftarı modunda izleyince bütün karizmaları çiziliyor adamların.
Bu anımı neden anlattım, beklentilerimizi doğru ayarlamalı ve fikirlerimi bilgilerin üzerine inşa etmeliyiz. Değerlendirmeleri yaparken insaf duygusunu bir kenara bırakırsak adaletsizlik yapmış oluruz. Elimizdekinin kıymetini bilmek için illa kaybetmeye gerek yok, biraz şükredebilirsek her şey çok daha güzel olacak. Derdimiz ben demiştim, demek değil iyiye güzele ulaşmak olmalı. O da çaba ve sabır gerektiriyor.
Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın yeni ürünlerini gördük işte hiçbir albenisi olmayan ürünler. Forma asıl olarak futbolcuların işini doğru yapması için tasarlanmış ürünler. O ürünler tasarım, kesim, kumaş, estetik ve psikolojik olarak futbolcuya artı değer katar mı, bence çok katar ve bunun etkilerini bu sene daha çok göreceğiz. Maç öncesi bile diğer takımlar bizimkilere gıpta ile bakacak eminim.
Sadece futbolculara değil, Trabzonspor ürünü alan herkese diğer takım taraftarları gıpta ile bakacak emin olun.
oturdugum yerden kalktim ve alkisliyorum!!!Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı beğenmeyenler veya hiçbirşeyi beğenmeyenlerle ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. Kardeşim Suat ile birlikte Barcelona'nın bir maçını izliyoruz, Barça o maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmıştı. Kardeşim bana "Abi bak Trabzonspor taraftarı Trabzonspor'u bırakıp, Barcelona'yı tutarsa maçı nasıl izler seyret deyip kendisini izlememi istedi: Maçı oynanıyor Suat yorumluyor " La tutma ayağında topu ver! Yamuk ayaklı böyle mi orta yapılır? La bas! Yok arkadaş bu takımdan adam olmaz! Yerli diye hoca getirduk habu oynattığı futbola bak. Habu İbrahimovic'i bize kim aldırdı öbür zenciyi niye sattık? Vur! Bu takım adamı kanser eder, bassanıza lan! Al yine yanlış pas. Bu Messi artis zaten İngiltere'ye gitmek istiyormuş, satın gitsin bu adamı. Bu formalar nedir arkadaş hep aynı Nike bizi kazıklıyor..." böyle devam etti. O günlerde dünyanın en güzel futbolunu oynayan takımını böyle arızalı Trabzonspor taraftarı modunda izleyince bütün karizmaları çiziliyor adamların.
Yorum
-
Forumda üslup konusunda zaman zaman sıkıntı olabilir ama bu beğenmeyenleri kınamayı anlayamıyorum açıkçası.
Şahsen bu yılki formaları beğenmekle beraber düşüncem o ki Nike yaptı diye herkes formaları beğenmek zorunda değil. Kişisel zevkler farklı olabilir; mesela bir otomobili illa bmw yaptı diye herkes beğenmek zorunda değil, tamam çok iyi olabilir ama herkese hitap etmez.
Sonuçta burası forum, herkes kendi fikrini söylemek için burada.
Bırakın beğenmeyen arkadaşlar da niye beğenmedikleriyle beraber fikirlerini açıklasınlar.
Her olumsuz mesajdan sonra, yazılan mesajı hatalı gibi gösteren, nike formaları öven karşı mesajlar biraz anlamsız ve komik bence.En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 12:01.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma asıl olarak futbolcuların işini doğru yapması için tasarlanmış ürünler. O ürünler tasarım, kesim, kumaş, estetik ve psikolojik olarak futbolcuya artı değer katar mı, bence çok katar ve bunun etkilerini bu sene daha çok göreceğiz. Maç öncesi bile diğer takımlar bizimkilere gıpta ile bakacak eminim.
Allah Allah, yani formanızda nike logosu varsa neredeyse maça 1-0 önde başlıyorsunuz. Şimdi bu ürünleri "tarihimizin en büyük utancı, büyük bir rezalet" olarak görmek ne kadar anlamsızsa, körü körüne savunmak da o kadar yanlış. "Ha gayret, büyük bir çaba ve sabır sonunda istediğimizin çok daha güzelini elde edeceğiz, güzel günler göreceğiz çocuklar" mantığını, piyasaya sürülen bir ürün için ortaya koymanızın hikmetini anlayamadım doğrusu.
Canın isterse alır, istemesen almazsın. Veya beğenmesen bile sırf kulübe katkı olsun diye satın alırsın. Kime ne?BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum