Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu Taraftar icin kullanilan Fontlardan TFFye ne?

Acikcasi ben bu aciklamadan hic tatmin olmadin. Bence buram buram Yalan kokuyor...

Acaba Tanitimda Futbolcularin üstündeki Fonbtalr icinde Tffden Izin alindimi ...
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu Taraftar icin kullanilan Fontlardan TFFye ne?

Acikcasi ben bu aciklamadan hic tatmin olmadin. Bence buram buram Yalan kokuyor...

Acaba Tanitimda Futbolcularin üstündeki Fonbtalr icinde Tffden Izin alindimi ...
      Zaten herşey hep yalan dolan Izzet, boşver takma !!!

Herşeyin altında bit yeniği aramanın manası yok...

Fontların kullanımı için TFF'den izin gerekiyorsa öyledir. (Nokta)
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• Konu Futbolcular icin kullanilan Fontlar degil.

Zaten kullanilacak olan Fontlarin yerine eski Font kullandiktan sonra, sucu Tff ye yikmak da Taraftara ihanettir. (Nokta)

Tsclupa gidip L beden isteyen anneme, "Fark yok denecek kadar az" diyerek XXL verende Tsclup mesela...

Yada Recep Abimizin aldigi ürününe bak, Armadaki hata Korsanda yoktur...

Ne yani Tsclup yillardir yaptigi Hatalari söylemek, Bit yenigi aramak mi oldu?

Gökcebey abimiz gitmis özellikle sormus Font olayini, simdi istemedigi FOnt yollanmis, suc TFFnin öylemi?

Birdahakisine TFFye Faks cek, öyle al Formani madem Gökcebey abi.
        En son izzet tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 14:31.
        Trabzonspor

Yorum

• Tekrar e-posta yolladım. Halil İbrahim bey, TS Club'lardaki satış görevlilerinin bu durumu bilemeyeceklerini, karışıklığın bundan dolayı olduğunu söyleyip özür diledi. Yeni fontların önümüzdeki haftadan itibaren kullanıbileceğini ümit ettiğini belirtti. Satış görevlilerine böyle bir durumun bildirilmemesi hata tabi. İlk başlarda TFF'nin iznini beklemeden yeni fontları kullanmışlar, sonra da ne olur ne olmaz deyip TFF'nin iznini beklemeye kadar vermişler. Fakat İzzet dediğin gibi taraftara satacağın formanın fontunun TFF'nin izniyle ne işi var anlamadım. Alt tarafı font yahu ne var bunda diyen olabilir. Böyle olacağını bilseydim önümüzdeki hafta alırdım formamı derim bende.

Neyse, bu işler düzelir de bizim kuşak yetişebilir mi bilmiyorum.
          En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 14:49.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bosver abi ya.

Ne zaman Tsclupa gitsem Meydanda, illaki bir Sacmalik oluyor.

Profesönellikle uzaktan yakindan alakasi yok. En son gittigimde zaten cok otantik ve yerel bir Arabesk Kasedini koymuslar, dinliyiorlardi.

Bir soru sordugumda, "olur, olur" "gelir, gelir" "Hallederiz ya..." tarzi cevaplarda cabasi..
            Trabzonspor

Yorum

• Afs

söyle bi site tasarlasalar sizce nasıl olur bence süper olur
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• adamin kolunda saat var!!! ;-)

bizde olsa kiyamet kopardi!
                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adamin kolunda saat var!!! ;-)

bizde olsa kiyamet kopardi!

yav abi tamam öyle diyosunda onlarda kopmadığı ne malum..biliyormuyuz hayır eeee ?

Yorum

• Bu arada bugün gri formam gelmişti.L beden geldi ve normalde L beden giymeme rağmen forma uzun ve bol oldu,M beden değişimi için geri gönderdim.(internetten sipariş verecek olanlar beden farklılığına dikkat etsin) Ama forma bende olduğu yarım saatte şunu diyebilirim harika bir kumaş kalitesi var geçmiş yıllarla mukayese dahi edilmez.

Yorum

• Benimde iki sene önceki formam L idi. Yani kollar mavi olan nike nin ilk forması şimdi forma almayı düşünüyorum. Birkaç kişiden daha duydum. Daha önce L giyiyormuş şimdi M almış. Bendemi M alsam fikri olan varsa cevap yazabilirmi? Bu arada boyum 185 cm
                      En son sinex52 tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 18:21.

Yorum

• İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benimde iki sene önceki formam L idi. Yani kollar mavi olan nike nin ilk forması şimdi forma almayı düşünüyorum. Birkaç kişiden daha duydum. Daha önce L giyiyormuş şimdi M almış. Bendemi M alsam fikri olan varsa cevap yazabilirmi? Bu arada boyum 185 cm
                        Boyun 1.85se tam net bir fikir veremeyeceğim renktaş(benim boyum 176 olduğundan).Ama sana şunu söyleyebilirim o söylediğin forma(Aston Villa tarzı) bende de mevcut ve L beden giyiyorum.Ancak grinin L bedeni ondan neredeyse 10 cm daha uzun ve vücuduma tam oturmadı.

Ek olarak:Formayı alsan bile geldiğinde eğer üstüne olmazsa falan geri gönderip bir beden küçüğünü veya büyüğünü isteyebilirsin.
                        En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 19:07.

Yorum

• Bu sezon çubuklu forma dışındaki formalarda da uzun kol istiyoruz! Yetkililere duyurulur.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formaları dün ilk kez yakından gördüm.Armalar ,forma üzrerindeki sponsporlar hepsi kafasına göre takılıyor

Yorum

• Fener'in yeni sezon formalarıyla ilgili haber;

"Fenerbahçe'den 9 çubuklu forma

Fenerbahçe Kulübü yöne sezon öncesinde formada çok önemli değişikliklere gitti. İlk önemli değişiklik klasik çubuklu formadaki 5 olan çubuk sayısı 9'a çıkarıldı. Bunun nedeni ise Sarı-Lacivertli kulübün futbol, basketbol voleybol, kürek, masa tenisi, yüzme, boks, atletizm ve yelken gibi 9 branşta yarışması. İkinci önemli değişiklik ise tüm branşlardaki takımların içeride ve deplasmanlarda tek tip forma giyecek olmaları. Ayrıca geçen yılki amblemli forma büyük sürprizdi. Bu yılda bir süpriz forma hazırlandı. Ancak bu forma sır gibi saklanıyor. Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları 19.07'de açıklanacak. 22 Temmuz'da ise Fenerium'lardan satışa sunulacak.
                                "

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Bu da apayrı bir haber;

"Bu forma çok konuşulur!
                                Bir ara yaşadığı durgunluğu, Abdullah Kiğılı'nın göreve gelmesiyle birlikte atan Fenerium, yeni sezona yeni bir düşünce ve formalarla girmeye hazırlanıyor. Yıllardır, kulübün lisanslı ürünlerini satan Fenerium'a büyük ilgi gösteren ve adeta “para basan mağaza” haline getiren taraftarların ilgisini canlı tutmak isteyen Abdullah Kiğılı'nın bu düşünce içinde yepyeni bir forma hazırlattığı belirlendi. Fenerbahçe'ye gönül verenler, yıllarca klasik çubuklu formadan vazgeçzmezken, geçen sezon satışa sunulan “Arma” formanın bir numaraya oturmasını dikkate alan Kiğılı, yeni sezonda yepyeni bir formayı taraftarların beğenisine sunacak. Bir sır gibi saklanan yeni formanın, Parlement mavisinden oluştuğu ve çok gözalıcı olduğu belirlendi. Yöneticiler, taraftarların bu formaya büyük ilgi göstermesini bekliyor.

Pazartesi günü tanıtılıyor

Pazartesi günü yapılacak 2010/11 Fenerium Sonbahar-Kış Koleksiyonu, A takım antrenman ve kamp ürünleri ile lisanslı ürünlerin sunumunda, yeni formanın da tanıtılacağı öğrenildi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek sunumun ilk iki gününün mağaza ve bayilere yönelik, son günün satış noktalarına özel olacağı açıklandı. Sarı-Lacivertli futbolcular, pazartesi günü başlayacak olan Belçika kampında yeni ürünleri giyecek.
                                "

En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 10.07.2010, 11:41.
                                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X