Gri forma harbiden çok stil duruyor oyuncuların üzerinde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Formaları futbolcuların üzerinde görünce daha çok seveceğimizi söylemiştim.
Sırada formayı Süper Kupa ile süslemek var.En son a f s tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 10:06.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, yeni formasının arkasına isim veya numara yaptıran var mı? Varsa fontlar eski mi yeni mi?hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ
Yorum
-
İlker, iş yerimdeki engellemeden dolayı fotoları göremiyorum. Yukarıda verdiğin fotoyu anlatır mısın bana? Forma hangi forma? Fontun rengi ne? Eğer rakam 61 ise 1'in üstteki çıkıntısı var mı? Yani 1 şeklide mi l şeklide mi?hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker, iş yerimdeki engellemeden dolayı fotoları göremiyorum. Yukarıda verdiğin fotoyu anlatır mısın bana? Forma hangi forma? Fontun rengi ne? Eğer rakam 61 ise 1'in üstteki çıkıntısı var mı? Yani 1 şeklide mi l şeklide mi?
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler İlker.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum