Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gri-bordo uyumu fena gözükmüyor.
    keşke bu modelin gövdesi gri değilde mavi olsaydı.

ayrıca tozluklardaki beyazlık ne alaka.
    hiç hoş görünmüyor.

Yorum

• Gri formaya aşık oldum. ama kollardaki Trabzoncell reklamının beyaz zemini görüntüyü bozuyor. Gri forma alacağım büyük ihtimalle..
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Gri forma şimdilerde daha güzel görünüyor.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Futbolcu isimleri geçen seneki fontlardan yazılmış. Ya da küçük harfle yazdıkları için öyle de gelebilir. Bilgisayarın Caps Lock tuşu mu çalışmıyor bi işi tam yapın..

Yorum

• Yorum

• Buda bana kapak olur göz doktoruna gitmek lazım en yakın zamanda..

Yorum

• G.Antepin sponsoru daha basılmamış formalara
                biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• tesadüfen gördüm. beyaz dedigin böyle olur:

Yorum

• Antep Adidas giyiyor..of of şöyle formalarımız olmadı ki,şu kaliteye bakar mısınız..Nike bu işi bilmiyor..(!)

Şaka bi yana,Gri formaya aşık oldum..Sanırım forma tercihimi gri forma için kullanacağım.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gri-bordo uyumu fena gözükmüyor.
                      keşke bu modelin gövdesi gri değilde mavi olsaydı.

ayrıca tozluklardaki beyazlık ne alaka.
                      hiç hoş görünmüyor.
                      bu tozluk isini söyleye söyleye agzimda tüy bitti ama kimsenin umurunda degil. Cubuklunu altinada mavi beyaz tozluk olacak. Böyle bir büyük Takima yakisiyormu, sanki hali saha takimi

Yorum

• Gaziantepin forması son senelerde gördüğüm en kötü formalardan.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Antep Adidas giyiyor..of of şöyle formalarımız olmadı ki,şu kaliteye bakar mısınız..Nike bu işi bilmiyor..(!)

Adidasın aynı modelini 2008-2009 sezonunda ofspor kullanmıştı.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Valla ne yalan söyleyim ofsporun forması bizimkinden daha güzel gözüktü gözüme

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Antep Adidas giyiyor..of of şöyle formalarımız olmadı ki,şu kaliteye bakar mısınız..Nike bu işi bilmiyor..(!)

Şaka bi yana,Gri formaya aşık oldum..Sanırım forma tercihimi gri forma için kullanacağım.
                              İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adidasın aynı modelini 2008-2009 sezonunda ofspor kullanmıştı.

2 sezon önce Mersin İdman Yurdu'da giymişti yanılmıyorsam.
                              *alıntıladığım mesajdaki kalınlaştırılmış ünleme dikkat

Yorum

• Gri forma mükemmel !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X