Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu başlıktan şunu anladım..

Bu taraftar ne kadar konuşursa konuşsun..

Belli kimseler istediğini yapıcak...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hadi madem krampon giymediniz, bari beyaz yerine koyu renk spor ayakkabı seçin. hepsini geçtim ayakkabıların bağcıklarını bağlayın yahu !
      benim 4,5 yaşındaki oğlum bile ayakkabılarını bağlayabiliyor.
      burda okudum,bir arkadas krampon yerine spor ayakkabi giymek cok akillica iyi olmus dedi.sizde niye krampon giymediler diyorsunuz,ya bu kulüp yönetim ne yapsin arkadaslar.kimseye yaranamiyor.burdan bile elestiri aliyorsa diyecek bir sey yok.
      iho istifa.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşin kötüsü çubuklunun bordosuda farklı,

eee beyazlamı giyeceğiz çubukluları, hoş görüntü olmayacak ama ne yapalım..
        dogrusu cubuklunun altina en uygunu beyaz sort olur bence

Yorum

• Çubuklu formayı özlemişiz . Beyaz formamız halen en şık olanı ki bu pek iyi bir durum değil .

Her şeye rağmen çok kötü değil .

Allah bu formalarla şampiyonluk görmemizi nasib etsin .

Yorum

• taraftar olarak takımımızı çok seviyor ve zamanımızın büyük bir çoğunluğunu bu uğurda harcıyoruz, haliyle de her şeyi didik didik ediyoruz ...birimize doğru gelen diğerimize yanlış geliyor, herkes fikrini söylesin söylemesine ama bu yüzden lütfen kimse kimseyi kırmasın , lütfen

Yorum

• Arkadaşlar yapmayın, çubuklu formayı güzel gösteren beyaz şort ve bayaz konç tur.
              İnşallah çubuklunun altına beyaz şort giyiniriz.
              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                korktuğum başıma geldi

en büyük şüphem nike formalarımızda formaya özel ayrı bir şort üretilmemesiydi.

egemenin forma ve şortunun mavi renklerinin ton farkı sizide rahatsız etmedi mi?
                Evet bu fark çok rahatlıkla anlaşılabiliyor.Üstelik şortlar da geçen senenin şortları.

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su resimde Gökhanin üzerindekine bakin

Ali Fuat Abicim HARIKASIN
                  egemen'in ve ferhat'ın üzerindekinden alacağım allah kısmet ederse.

Yorum

• arma işi insanı sinir ediyor.. bir formanın en önemli yeri en önemli kısmı nedir !?
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• tanıtım sadece bu mu yoksa mankenler olcak mı
                      Eski kullanıcı adı: olikos61
                      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Egemen'nin üzerinde forma iyi duruyor sanki

Nike Amblemi ile TS amblemi ayni Izadami Tüm formalarda
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike Amblemi ile TS amblemi ayni Izadami Tüm formalarda
                          Çubuklu hariç hepsi aynı hizada.

Yorum

• İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            egemen'in ve ferhat'ın üzerindekinden alacağım allah kısmet ederse.

egemenin üstündeki mükemmel bi tişört aman allahım almalıyııımmmm ...
                            tzercin61

Yorum

• Ts Club sitesi ne kötü bir sitedir ki, hala satışa başlanmamış.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aman ha ! sakın hataları, yapılan kusurları belirtmeyin. Yapılan işte ciddiyet istemeyin, hele hele burada dile getirmeyin...
                                Sonra ''saldırı'' ile suçlanırsınız, benim gibi.
                                Saldırı ağır kaçmış olabilir. Acımasız bir eleştiri diyelim arzu ederseniz. Bilmiyorum belkide ben hatalıyım takımımın futbolcusuna toz konduramıyorum.
                                http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X