Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kulübün ihbar maili vardı oraya bildirelim yönetimle temasa geçilmeli bu konuda
    İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Korsan ürünler ile ilgili kulübe ve Nike'a mail attım.
    Bence önemli bir konu bu. Kâr bölünmesin diye başkasına ürününü sattırmayıp, korsana göz yumarsan, o haksız kazançta taraftarın da hakkı olduğunu unutmamalı bu işin sorumluları.

Lisanslı ürün diye yırtırken, bu işten birilerinin haksız kazanç elde etmesini içime sindiremiyorum.
    Aynı olayı Fenerbahçe için yapsınlar bakayım, bakalım neler olurdu.

O kadar haber yapmalarına rağmen, şurada şu korsan ürün yapanları yakaladık ve ceza aldılar diye bir haber göremedim ben.
    Olimpiyatta resmi ürünle korsanı yanyana satılırken gördüm o ayrı.

Biz taraftar olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz kanaatindeyim. Korsana prim verecek halimiz yok.
    Kulübün Türkiye'nin dört bir yanından haberi olmayabilir, biz uyarımızı yaptık, sonucu sabırla bekliyoruz.

Mailde şaka olarak şunu da yazdım " Kulüp veya Nike bu korsan ürünler konusunda bir adım atmayacaksa, Kulüp bu işleri korsanlara yaptırsaydı da taraftar mağdur olmasaydı bari"
    korsan ürün satan bir halı sahayı adres telefon internet adresi ile birikte (ki sahibi malesef Trabzonlu) klübe bildirdim. Takipçisi olacağımıda söyledim. bakalım ne olacak bu yer cezasını çekecek mi.

Bu iş bence ihbarlık felan bir iş değil. Neyin ihbarı bir ihbar hattı kurmuşlar bence boşuna. adam olimpiyat stadında satmıyor mu bunu? ben neyi ihbar edeyim yanına al avukatını polisi maçlardan önce stad etrafında ve yakınlarında turla. Adamlar zaten saklanmıyor ki, he ben sana kenarda köşede, pazarda mal satan olursa onu haber veririm. Verdimde bakalım söylediğim yer devam edecek mi bu işe eğer devam ederse bir mail daha atacağım klube hala bir gelişme olmazsa aklımda farklı şeyler oluşacak. onu şimdi buraya yazmayayım.

Yorum

• TFF 2. Lig 4. Grup'ta Trabzon Karadenizspor, Çankırı Belediyespor'u deplasmanda 3-1 yendi.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Dün akşam Porto maçındaki formalar çok güzeldi aynı kumaştan ve kaliteden olmalı formamız, Porto'nun çubuklusu güzel ama Ali Fuat usta senin Yattara'ya yaptığın gibi forma en güzeli olur o olmazsa inşallah Porto'nunki gibi olur, çok ince çubuklu güzel durmuyo 2 çubuk kalın veya Porto'nunki gibi olan mükemmel olur, Atletico Madrid tede çubuklu forma var ama onun çubukları çok ince ve 5-6 çubuk birden hoş durmuyo ,Yönetimimize Yattara'ya uyarladığın formayı umarım göstermişsindir o formadan diğer takım taraftarları bile özenip alır nasıl Barcelona formasına herkes hayran olup alıyo oda öyle olur tabi başarılı olmamızda gerekiyo bunun yanında.
        DOZER CEMİL

Yorum

• [QUOTE=a f s;1778706]Korsan üründe kumaşın naylon olduğu ve kalitesizliği belli oluyor.
          Ali fuat usta çubukluyu bilmem ama Aston Villa tarzı formamızın kalitesi birebir aynı adamlar yapmış naylon filan değil aynısı.Zaten çok kaliteli değil biliyosun kaliteli olan formamız Beyaz forma diğerleri 2.kalite .
          DOZER CEMİL

Yorum

• onur 61 formalar çok güzel olmuş..

Yorum

• Forum saati sorunu nedeniyle kaldırmak durumunda kaldığımız mesajlar şu şekilde arkadaşlar;

İlk olarak innocence tarafından gönderildi

bu forma için ne diyorsun ALi fuat abi ?
              İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi
              ben yuh diyorum kardeş uyarmı? adamlar çubuklu forma yapmışlar bu nedir ya?
              İlk olarak x_man tarafından gönderildi
              ASTON VİLLA TARZI FORMALARMIŞ açıkçası benim zoruma gidiyor aston villa kimmiş yahu ondan küçükmüyüz biz neden bizim orjinal formamız olamıyorda taklit ürünlerle yetiniyoruz keşke sponsorumuz kappa olsaydı onlar daha güzel forma yapıyorlardı
              İlk olarak yusufyilmaz tarafından gönderildi
              iki formada güzel.bilakis cubuklusu daha hoş.nerde ürünler hani delirdik burda forma forma diye
              Korsan üründe kumaşın naylon olduğu ve kalitesizliği belli oluyor.
              Çubukların kalınlığı bizim hoşumuza gidecek oranda. Doğru kumaş kalitesinde bizim renklerimiz daha güzel görünecektir. Tabii formaya özellik katacak detaylarla birlikte.

Aston Villa tarzı diye ünlenen bu model aslında çubuklu kadar klasik bir forma modeli. Diğer renklerde aynı modelden forma giyenler bu kadar dikkat çekmiyor. Bunun nedeni de renklerimizin özel oluşu. Bizim renklerimize en yakın renkler olan ve bu modeli klasik olarak giydikleri için Aston Villa veya Westam United deyince bu model çağrışım yapıyor o kadar.

Aston Villa İngiltere tarihinin en büyük dört veya beşinci takımından biri ( Geçenlerde bu konu ile ilgili istatistiki bir haber vardı ) bütün dünyada bilinen köklü bir marka. Biz marka olarak henüz o seviyelere ulaşamadık maalesef.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bütün uzun kollu formaların fiyatlarını biri yazsa.Bir de uzun kollu formalar Haznedar Ts Clup'ta var mı?
                Bordo ve Turuncu Uzun Kollu 79 Ytl

Bordo Mavi parçalı 75 Ytl

diğerlerinin uzun kollusunu mağazalarda görmedim bile
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ikinci yarıya çubuklu forma çıkacak mı ??
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Adamlar puma-nike karışımı bir forma yapmışlar helal olsun

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ikinci yarıya çubuklu forma çıkacak mı ??
                      parcali foma ikinci yari

yeni sezoa ancak yetisiyor Cubuklu
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün sirkecide büyük postanenin orda dolaşırken Taklit Nike formalarımızı gördüm adamlar yapmış diğer 3 istanbul eziklerinin formalarınıda yapmışlar hatta abartmışlar 4 takımın polar gibi mont tarzı bişeler yapmışlar bizimki Nike doğal olarak arkasında Karadeniz Fırtınası 1967 adamlar ürün çıkarmada baya hızlılar çubukludan tut Monta kadar Nike 20 lira mont formalar 15 ten satıyolar çok vahim ama durum böyle .
                        İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kulübün ihbar maili vardı oraya bildirelim yönetimle temasa geçilmeli bu konuda

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar bu formayı gittigidiyor.com'dan buldum...Bu nasıl iş anlamadım...Korsan mı değil mi...Kafam acayip karıştı...

Bu korsan ürünler konusunun takipçisi olmalıyız.
                        Eskiden ürünler pahalı olduğu için insanlar korsana yönelirdi şimdide pahalı fakat bilinçli taraftar parayı verip orjinal ürün alacak tabi bulabilirse.

Ali Fuat abi olimpiyat stadında korsanla orjinalin yanyana satıldığını söylüyor.Hadi diyelim istanbul uzak yer yahu Trabzonda spor malzemeleri satan her dükkanda korsan ürün var.stadın 50 m karşısındaki spor mağazalarında bile var stadın önündeki tezgahlarda bile var.

Hem korsancılar işi ilerletti artık hologram da kullanıyorlar ve yaptıkları ürünlerde eskisi gibi korsan gibi durmuyor.Geçende aston villa tarzı bir forma gördüm orjinal olduğunu sanıp incelemeye başladım.fakat korsan olduğunu ense bölümünde etiket olmadığından farkedebildim yani çok profösyönelce yapılmış bir forma idi.

Tribünlerimizin 3 te 2 si açık Trabzonda haftanın 3-4 günü yağmur yağan bir yer.

Böyle bir durumda en çok ihtiyaç olan şey yağmurluktur.

Sivas maçı öncesi poşet naylonundan yapılmış bordo mavi renlerde korsan yağmurluklar 5 ytl ye satılıyordu.

Bizim Herşeyden önce pratik düşünebilen günlük karar verebilen bir Ts Club Müdürüne ihtiyacımız var.

Korsana savaş açtık tarzından onlarca haber okudum fakat korsancılıktan bir kişinin hakkında işlem yapıldığını ceza aldığını görmedik.

Kulübe korsan satış yapan onlarca adres bildirdim hala eski tas eski hamam korsanlar yerli yerinde duruyor.
                        En son Misina tarafından düzenlendi; 26.11.2008, 20:17.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Korsan üründe kumaşın naylon olduğu ve kalitesizliği belli oluyor. Korsan iş yapanlar yaptıklarının ticari zeka değil, haksız kazanç ve kul hakkı olduğunun farkında değil mi acaba?

Çubukların kalınlığı bizim hoşumuza gidecek oranda. Doğru kumaş kalitesinde bizim renklerimiz daha güzel görünecektir. Tabii formaya özellik katacak detaylarla birlikte. Aslında adamlar klasik çubuklu forma yapmışlar, Adidas olsa Adidas yapacaklarmış, Nike olduğu için Nike yogosu yapmışlar, herşey taklit.

Bu korsan konusunda bizim dışımızda Nike'ın da adım atması gerekir, en azından kendi markası ile ilgili olanlarda.

Aston Villa tarzı diye ünlenen bu model aslında çubuklu kadar klasik bir forma modeli. Diğer renklerde aynı modelden forma giyenler bu kadar dikkat çekmiyor. Bunun nedeni de renklerimizin özel oluşu. Bizim renklerimize en yakın renkler olan ve bu modeli klasik olarak giydikleri için Aston Villa veya Westam United deyince bu model çağrışım yapıyor o kadar.

Aston Villa İngiltere tarihinin en büyük dört veya beşinci takımından biri ( Geçenlerde bu konu ile ilgili istatistiki bir haber vardı ) bütün dünyada bilinen köklü bir marka. Biz marka olarak henüz o seviyelere ulaşamadık maalesef.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 27.11.2008, 15:25.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalarımız İnterspor'a Ne zaman gelecek?

İstanbul'da ki İnterspor Mağazalarının Adreslerini Nereden Bulabiliriz?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalarımız İnterspor'a Ne zaman gelecek?

İstanbul'da ki İnterspor Mağazalarının Adreslerini Nereden Bulabiliriz?
                              Kanyonda var bi tane. En üst katta. Ulaşımı zaten kolay taksimden metroyla 10dk.
                              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• arkadaslar interspor mu intersport mu
                                interspor die yazıyor da.
                                büyük ihtimalle intersport olmalı...

adreslere bakmak için örütbağlarına bakın

Seçili ürünlerde sezon indirimi başladı! Futbol, basketbol, voleybol, yüzme ve kış sporlarına dair aradığın her şey Intersport'ta!

Fitness ve spor markalarında en uygun fiyatlarla alışverişin en güvenilir adresi.
                                "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                                Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X