ya ben anlamıyorum dünya devi nike cubuklu formayı neden bu kadar kötü yapmiş anlamak mümkün değil.ah 95-96 sezonundaki cubuklu forma nerde..simdikinin ablemi küçük,tasarımı basit bence nike bizim takımı önemsemiyor ikinci kalite ürünleri bizlere satmaya çalışıyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben anlamıyorum dünya devi nike cubuklu formayı neden bu kadar kötü yapmiş anlamak mümkün değil.ah 95-96 sezonundaki cubuklu forma nerde..simdikinin ablemi küçük,tasarımı basit bence nike bizim takımı önemsemiyor ikinci kalite ürünleri bizlere satmaya çalışıyor..devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
çok profosyonel çalışıyoruz
ceyhun ve ferhat ın kolunda ülker reklamı yok
turuncu forma da nike ın ambleminin siyah olması hoş olmamış
ilk çıkan resimlerde bide siyah şort vardı inşallah öyle birşey olmaz
düz renkli formalarda logo amblem simetrisi güzel ama çubukluda amblem biraz aşağıda kalmış
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalar futbolcuların üstünde çok iyi gözüküyor.Vallaha heyecanlandım şimdi.
Ne zaman satışa sunulacak İstanbulda acaba bu konuda bir bilgi varmı?
Formalar Cumartesinden sonra İstanbul mağazalarında satışta. Görmüş olduğunuz T-Shörtler ise tsclub istanbul mağazalarında satışa sunuldu.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tayfun'un üzerindeki çok hoşuma gitti...''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher formanin arkasinda trabzonspor yaziyormu?
fiyatlar nasil
Çubuklu formanın arkasında yazıyor.
Diğerlerini bende bilmiyorum.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tayfun'un üzerindeki çok hoşuma gitti...
Tüm Modeller TsClub İstanbul Mağazalarında mevcut.. Ayrıca Gökhan'ın üzerindeki bay ve bayan olarak iki farklı kalıpta üretildi.
Yorum
-
Çubuklu forma bu fotoğraflarda daha güzel gözüküyor. Mavi forma çok sade kaçmış. Parçalı forma da güzel.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum