Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu t shirtler "kuyis" tarafından mı üretiliyor
    Onlarda o kadar çap var mı ya bir polar fikri verdim beceremediler.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bilmiyorum t shirlerin kurgusu bana biraz onları andırdı da
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu ufaklin üstündeki t schirta ne yazior merak etim ya

25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle bi reklam olsaydı parçalı formadaki avea reklamı gibi yapılacaktı muhtemelen daha büyük tepki toplayacaktı. eğer reklamları ve armaları nike işlemeye başlarsa ve baskı olarak değilde kumaşına işleyerek reklamı yapacaksa nike , bu stil reklam kullanalım.

bu şekilde olmasın. ben şimdiki haline razıyım
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Kamera farkliligi görünior dimi bu fotoraflari haber61 sayfasindan aldim demeki bizim külüp fotorafcilari daha profossyoneler

25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• Çubuklu beklediğim gibi olmadı. Yakalı olsaydı bir kolu bir kolu da mavi olsaydı bence daha şık olurdu... Yine de Formalar çok güzel ama lansmanı pek iç açıcı değil..

Bizim yönetim her şeyi iyi yapıyor ama reklamı beceremiyor..
              Sahada değil de stüdyoda çekmeliler resimleri..
              Şöyle bir de güzel bir reklam filmi..
              Bir de şu çubuklu formanın içinde Fatih Tekke'yi gördük mü tam olur..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ben ürünleri beğendim
                bi çubuklu bi beyaz şort bide gökhan ünal ın üstündeki tşörtden alıcam inşallah
                (ama biraz para biriktirmem gerekiyor)
                Bordo Mavi...

Yorum

• kim ne derse desin bordoyla mavinin yan yana olduğu formalar daha bi çekici gözüküyo. düz renk formalar o kadar da hoş değil görüntü açısından. inş gri formada bordo ve mavi kullanılır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bilen yok mu ya bu forma tanıtımı sadece futbolcularlamı olacak
                    Ahmet neyin peşindesin =) polat alemdar cubukluyu tanıtacakmıs Mehmet ben bu arada =)

Yorum

• çubuklu formanın da kumaşı beyaz forma gibi mi ? çubuklu güzel olmuş ama ya =) tanıtımda da geçen seneye göre baya yol kat etmişiz. gri forma çıkacak mı ? sözümüz var bir arkadaşa onu yerine getirebilecek miyiz acaba ?

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar türk telekomun yazısının böyle kötü durmasının nike ile ya da bizimle alaksı yok. Bu türk telekomun logosu. Adamların kurumsal kimliği. Sen kafanaa göre onda değişiklik yapamazsın. Ayrıca Geyse nin formalarında da aynı yazı mevcut. bu durumun değişmesi için türk telekomun logosunu değiştirmesi lazım
                        bu yazıya sen logomu diyosun bunun neresi logo resmen yazı. photoshopta veya world de yazılan bir yazıdan farkı yok.Bunun neresinde var logo...

Yorum

• türk telekom sahibi olsam resti çekerim o kadar para veriyorum size bune

Yorum

• İlk olarak oflu1061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            türk telekom sahibi olsam resti çekerim o kadar para veriyorum size bune
                            sallamanında bu kadarı,

o yazıyı onlar yazdırdı öyle
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen de milleti kendine güldürme. eski sayfalara bak bi zahmet, ne demek istediklerini anlarsın
                              Ben okudum fakat neden bahsediyorsun anlamadım? Eğer anlamak için 600 sayfa geri gitmem gerekiyorsa bir zahmet yazıverde anlayayım.

Tekrar söylüyorum kimse sanmasın ki yok üstündeki yazı kötü diye forma almıcam, alıcam üstelik amca çocukları ile 6-7 tane alıcaz. Üstüne bide şu siyah T-shirtten alıcam.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sallamanında bu kadarı,

o yazıyı onlar yazdırdı öyle
                                nerden biliyorsun?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X