Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hadi madem krampon giymediniz, bari beyaz yerine koyu renk spor ayakkabı seçin. hepsini geçtim ayakkabıların bağcıklarını bağlayın yahu !
    benim 4,5 yaşındaki oğlum bile ayakkabılarını bağlayabiliyor.

Tüm yorumlar karşısında sakin kalmaya çalıştım hepsi formanın veya ürünlerin daha iyi olması için yazılmıştı.

Amaaaa Saldırının böylesi Pes

Var olan hata var bunlar konusunda hem fikiriz fakat zorla kusur arıyoruz.
    En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 18:59.
    http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• Alanzinho ve Yattara'nın Üzerinde Nasıl Duruyor ya Onlarda Gelseymiş Keşke
      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tüm yorumlar karşısında sakin kalmaya çalıştım hepsi formanın veya ürünlerin daha iyi olması için yazılmıştı.

Amaaaa Saldırının böylesi Pes

Var olan hata var bunlar konusunda hem fikiriz fakat zorla kusur arıyoruz.
        Usta ne saldırısından bahsediyorsun ?

Yorum

• .................(edit)
          En son NuDGeRR tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 20:38.

Yorum

• çubuklunun mavisi ile şortların mavisi aynı değil gibi, banamı öyle geliyor yoksa?

Yorum

• korktuğum başıma geldi

en büyük şüphem nike formalarımızda formaya özel ayrı bir şort üretilmemesiydi.

egemenin forma ve şortunun mavi renklerinin ton farkı sizide rahatsız etmedi mi?
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çubuklunun mavisi ile şortların mavisi aynı değil gibi, banamı öyle geliyor yoksa?

usta aynı anda aynı şeyi yazmışız bende bunu vurgulamak istiyordum. şortlarımız hep ikinci planda kaldı. lakin değinmekte fayda var. şortlarımızda ufak detaylar hoş olmazmıydı misal yanlarında çizgi kuşak gibi.

Yorum

• İlk çıktıklarında çokta beğenmesemde; özellikle çubuklu forma, futbolcularımızın üstünde çok hoş durmuş.

Aslında nike'a kızmaktan çok, ufak tefek nüanslara dikkat etsek formalarımız çok daha göze hoş gelecek.

Mesela şu armamızın, daha büyük ve dikiş olması bu formaları çok daha güzel gösterecektir.
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    usta aynı anda aynı şeyi yazmışız bende bunu vurgulamak istiyordum. şortlarımız hep ikinci planda kaldı. lakin değinmekte fayda var. şortlarımızda ufak detaylar hoş olmazmıydı misal yanlarında çizgi kuşak gibi.

İşin kötüsü çubuklunun bordosuda farklı,

eee beyazlamı giyeceğiz çubukluları, hoş görüntü olmayacak ama ne yapalım..

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      korktuğum başıma geldi

en büyük şüphem nike formalarımızda formaya özel ayrı bir şort üretilmemesiydi.

egemenin forma ve şortunun mavi renklerinin ton farkı sizide rahatsız etmedi mi?

ilk dikkatimi çeken şeydi benim de.
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Avrupa Kupalarında giyeceğimiz forma hangisi.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

malesef... (gerçi ben şort kullanmıyorum almadım almamda , belki caprisini alırım. bugün baktım güzel geldi bana nikeın capri si )

forma ayrı ürün şort ayrı ürün olunca böyle oluyor malesef. dediğim gibi ürünlerimizi takım halinde üretilmemesinin dezavantakı bu. renk farkı kadar kumaş farkı da var formaları ve şortları yakından inceleyen görecektir.

bu yüzden çubuklu formayla birlikte beyaz şort giyilmesi taraftarıyım

Yorum

beyazla giysek daha hoş olur bence
                            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Aman ha ! sakın hataları, yapılan kusurları belirtmeyin. Yapılan işte ciddiyet istemeyin, hele hele burada dile getirmeyin...
                              Sonra ''saldırı'' ile suçlanırsınız, benim gibi.

Yorum

• Egemen'nin üzerinde forma iyi duruyor sanki

@tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X