Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Niye Aston Villa tarzli formanin kullanilmadigini düsünebiliyorum. Cünkü Aston Villa tarzi forma piyasaya ciksaydi tam 4 adet bordo veya mavi renkli formamiz olacakdi (parcali, düz mavi, cubuklu, aston villa tarzi) ve bencede fazla olurdu.

Simdiden seneye icin istegim(yönetime de mail atacam): 1)Düz mavi ve parcali forma kaldirilsin ve onun yerine AFS in yapdii aston villa formanin negatifi yapilsin
    2) Cubuklunun bir yeni modeli yapilsin
    3) Gri forma

Bana göre bu 3 forma yeter bize seneye!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abisi illaki Ferhat'ı görmek istiyorsan al burdan bak. Daha bu yaşta feryad-ı figan, maşallah

çubuklu hariç hepisi güzel değil!

inşallah şortlar kaliteli olur!
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Çubuklu formalar güzel bence. Beğendim.
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Çubuklu turuncu ve mavi formayı alırım
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bu sene çubuklu ve beyaz formamızdan alacağım.Ferhat'ın ve Tayfun'un üzerindeki T-Shirtlerden de almayı düşünüyorum.Güzel olmuşlar..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Egemen bir numara zaten onu kenara ayırıyoruz da Umut'ta fena değil hani
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• yalnız sortlar uyumlu değil sanki formarlarla renk olarak

Yorum

• ya beyler kimse niye sormuyor?çubukluı dışındaki formalar geçen senekilerin aynısı...ortada büyük bir farklılık mı var da ben göremiyorum?

Yorum

• gecen sene de ayni bu sene de ayni cok amatörce bir tanitim foto studioya gitseler 2 dakika hemen halediyorlar manzara isi, isik isi, birde futbol ayakabisi ve tozluk niye adam gibi giymiyorlar anlamis degilim... bunlar fazla vakit ve naikt alan isler de degilki

Yorum

• Su resimde Gökhanin üzerindekine bakin

Ali Fuat Abicim HARIKASIN
                      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Ali Fuat abinin, sadece Egemen'in üstündekini bize sunduğunu düşünüyorum.

Bence diğerlerinde onunla alakalı.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak delfino61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya beyler kimse niye sormuyor?çubukluı dışındaki formalar geçen senekilerin aynısı...ortada büyük bir farklılık mı var da ben göremiyorum?
                          dogrudur abi ama zaten bu yil 80% cubuklu forma giyecegiz sadece rakip takim ile uyusmassa deplasmanda baska forma giyeriz.. kisin da gri forma geldimi iki adet formamiz olacaktir (cubuklu, gri) digerleri taraftar icindir, ekonomik forma(mavi,turuncu), kaliteli forma(beyaz), ...

Yorum

• 1967 yazılı tişörte bayıldım.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak delfino61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya beyler kimse niye sormuyor?çubukluı dışındaki formalar geçen senekilerin aynısı...ortada büyük bir farklılık mı var da ben göremiyorum?
                              Yahu sora sora bıktık arkadaş. Biraz da olanın keyfini çıkarmaya çalışıyoruz
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Çubuklu gherçekten harika görünüyo .
                                SÜRMENELİİİ...
                                https://twitter.com/karabekir61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X