Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eline sağlık Kemal, fakat benim yapıştırdığım en son Aston Villa formasının üzerindeki reklam photoshopta eklenmiş gibi geldi bana, ( baskı veya gerçek gibi durmuyor hiç gölge yok ) etiket üzerindeki tarih 2008 mi yoksa 1996 mı çözemedim. Yaka içindeki Bright Future yazısı Aston Villa'nın mı diye kontrol etmedim. Eski bir formayı veya reklamsız halini çekip yeni sponsorlarını eklemiş olabilirler. Yakında lansmanlarını yapınca görürüz. Bizim gibi dünya üzerinde formaları heyecan ve merakla bekleyen başka insanlar da var. Bir kısmı dedikodu, bir kısmı tasarım, çoğu zamanda formanın aynısı ile karşılaşabiliyoruz.

Bu sitede yeni formaları heyecan ve merakla takip eden bunca insan var. Her gün acaba başlıkta bu sefer ne haber ve görüntü var diye ziyaret ediliyor. Daha da ötesi yalnızca BMN tarafından değil, başka siteler ve insanlar da bizi izliyor.

Herkes mutlu heyecanlı mı, hayır. İnsan emeğini, bilgisini yok sayıp, sırf bizim üzerimizden BMN'ye saldırmak için fırsat kollayanlar da var ne yazık ki. Bu kadar güzel işlere 'tasarımcıklar' 'çalmışlar' diyenler acaba hayatlarında böyle bir iş ortaya koyabilmişler midir? Hiç sanmıyorum. Ya da kendi sitelerinden böyle bu kalitede işler çıksaydı neler söylerlerdi tahmin edebilirsiniz.

Sabırla bekliyoruz. Formalar çıkınca bazı şeyleri daha net göreceğiz.
    Anlayan, ne demek istediğimi gayet net anladı.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi artık iyice rahatladım.. Yattaraya giydirdiğin forma olacak gibi gelmeye başladı iyiden iyiye.. sabırsızlanıyorum..
      Hadi eyvallah..

Yorum

• arkadaslar, bu sene Bursa seftalileri Kappa giyecek .. Denizli ise Lescon olmus

Yorum

• Türkiye'de Nike ürünLerinin sadece bizde oLması biLe avantaj...
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• etikette july 2008...yani temmuz 2008

Yorum

• PaveL Nedved yeni forması iLe..

Yorum

• Bakın Porto'nun sitesinde kimi buldum:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma fiyatLarı hakkında herkesin akLında "acaba" düşünceLeri var..

Bakın ArsenaL'in bu seneki forması resmi sitesinde satışa sunuLmuş..

Bu forma 35 Euro...

Şortu ise 15 Euro..

Yorum

• ah be, özledim Stephanov' u

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkiye'de Nike ürünLerinin sadece bizde oLması biLe avantaj...
                      Bildiğim kadarıyla Ankaraspor ve Eskişehirspor da Nike giyinecek..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Şu Ankaraspor Eskişehirspor konusu yine açıldı

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bildiğim kadarıyla Ankaraspor ve Eskişehirspor da Nike giyinecek..
                          Sponsor tanımıyla birtek bize sponsor olcaklar.Türkiye milli takımından sonra...

Yorum

• Arsenal'in formalari Pound olmasi lazim. 35 Avro biraz fazla ucuz
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Stepanov gibi adamı verdik ya yazık.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sponsor tanımıyla birtek bize sponsor olcaklar.Türkiye milli takımından sonra...
                                Ben anlaşma açısından demedim.. Yanlış anlaşıldı sanırım.. Bunu eleştiri olarakta söylemedimki.. Arkadaş sadece bizde olacak dedi bende sadece bizde değil dedim.. Tabiki anlaşma şartları sponsorluk düzeyi bizde daha fazladır..

Ayrıca ilginç bir not ekliyeyim bu sene Süper Lig'de Puma giyen olmicak..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X