fotoğraftan beğenmedim ne yalan söyleyeyim ama bide yakından görmek gerek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Konu ile alakası yok gibi görünüyor fakat önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyorum:
Mesajlarınızda lütfen Türkçe yazım kurallarına ve forum kurallarına dikkat eder misiniz? ( Hakaret içeren, argo, tahrik edici veya kaba, boş şeyler yazmayalım )
türkcem fazla iyi degil
sizin gibi türkce dersi görmedim
bazi kelimeleri yanlis yazabilirim sonusta ama anlayan anlar
Yorum
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi demogojiye gerek yok.
Şöyle yapıyorsan helal olsun falan...
Basel ile Trabzonspor'u kıyaslamaya gerek de yok.
Sadece ne kadar tanındıklarını incelesek yeterli.
...
Sanırım ikinci demogojiyi de Sivas ile Trabzonspor'u kıyaslayarak yaptınız.
Hadi bir de Sivas ile Trabzonspor'un ne kadar tanındığını inceleyelim.
Fazlasıyla yeterli örnekler değil mi bunlar?
...
İsviçre'de Trabzonspor'dan haberdar olan kaç kişi var ki Türk olmayan?
Sana bi olay anlatayim
1991 senesinde isvicreye geldim ben, sen 2 yasindaydin galiba...
Hangi siniftan okula basliyacagim diye test yapmam gereken yere gittik,bi hoca benim test etti.
Teste baslamadan önce sohbet ettiler babamlan biraz,adam nerden geliyosunuz diye sordu babama,babam trabzon deyince
adam: oooooooooooo trabzonspor deyi verdi ve parmaginlan bana cok iyi isareti yapti..
bende ozamanlar biz neymisiz deyi verdim ve bu olayi babam hale daha anlatir...
senin anlayacagin avrupada ilk taninan türk takimi gs ile birlikte bizdik, ve suana kadar her konustugum isvicrelilen futbol muhabbeti acildiginda trabzonsporu tanimayan cikmadi..
Ve sadece isvicreliler degil italyanindan tut fransizi almanni kime sorarsan sor tanimayan yok.
Galiba trabzonsporu kendi taraftarimizdan bile iyi tanimislar..
Son olarak sana sunu söylüyorum forma konusu zevk ve beklenti meselesi ve tartisilir sen begenirsin ben begenmem bunlar olabilir
fakat trabzonsporun marka degerini benimle tartismaya kalkma....Sinirlerim yipraniyokeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sözlerin galiba bana
türkcem fazla iyi degil
sizin gibi türkce dersi görmedim
bazi kelimeleri yanlis yazabilirim sonusta ama anlayan anlarkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede biseyleri bilip bilmeden yorum yapmaya hic gerek yok...
Sana bi olay anlatayim
Hangi siniftan okula basliyacagim diye test yapmam gereken yere gittik,bi hoca benim test etti.
Teste baslamadan önce sohbet ettiler babamlan biraz,adam nerden geliyosunuz diye sordu babama,babam trabzon deyince
adam: oooooooooooo trabzonspor deyi verdi ve parmaginlan bana cok iyi isareti yapti..
senin anlayacagin avrupada ilk taninan türk takimi gs ile birlikte bizdik, ve suana kadar her konustugum isvicrelilen futbol muhabbeti acildiginda trabzonsporu tanimayan cikmadi..
Ve sadece isvicreliler degil italyanindan tut fransizi almanni kime sorarsan sor tanimayan yok.
Son olarak sana sunu söylüyorum forma konusu zevk ve beklenti meselesi ve tartisilir sen begenirsin ben begenmem bunlar olabilir
fakat trabzonsporun marka degerini benimle tartismaya kalkma....Sinirlerim yipraniyo
İyi geceler Çolakoğlu, başka bir gün devam ederiz umarım."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
Şu koldaki saçma ÜLKER yazısı düzeltilemezmi , nedir bu beyaz zemin sevdası ? Yada hangi zihniyetle yapılıyor bu amaç nedir yani formayı batırmak mı?Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Yorum
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sözlerinize inanmamı beklemiyorsunuz herhalde.
İyi geceler Çolakoğlu, başka bir gün devam ederiz umarım.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana degil banada olabilir, ama burada edebiyatcilar var onlarin arasinda bizim yazmamiz dogru olmaz yarim yamalak türkce ile
ama ayrimcilik yapiyorlar iste
gurbete yasayan anlar
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede biseyleri bilip bilmeden yorum yapmaya hic gerek yok...
Sana bi olay anlatayim
fakat trabzonsporun marka degerini benimle tartismaya kalkma....Sinirlerim yipraniyo
isviçre de türk olmayan bizi tanıyan kim var diyo arkadas sanırım bir tane bile isvicreliyle konuşmadan, bak konuşan var ve tanıyormuş. kendimizi tam olarak bilelim ilk önce.
bence burada bazı kişilerde istikrar isteme hastalığı oluşmuş. takımda son zamanlarda hiçbir şeyde istikrar olmadıgından burdaki bazı kesim bundan etkilenmiş takım içinde ne varsa istikrar istikrar sabır sabır! forma konusunda 1 yıl sabredilir sabrettikte. bu yıl yine hüsran evet forma pumadan iyi ancak niye puma ile karşılaştırıyosunuz ki kappa gibi özel davransın bize en azından! koskoca nike koskoca Trabzonspor'a 2 yılda sözde yaklaşık 8 forma yapmış ben ne yazık ki 2 tane forma diyebilecegim şey gördüm birincisi geçen seneki aston villa modeli ikincisi olmaya aday olanda bu seneki çubuklu.
sonuç olarak nike ile istikrara hayır diyorum daha da sabredemem bu konuda! geçmişe bakıyorum 1 yıl boyunca 1 yıl verdik biz nike a olum bize süper formalar yapacaklar diyip durdum ama formalara bi baktım ki 2 günde öyle yapılmış formalar sanki neyse sezon sonu nike a veda ederiz inşallah!
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yani şu formayı Baselin büyüklüğüylemi açıklıycaksınız çok merak ediyorum?? bunada onlar Barcelona,bizim formamızın kalitesiz olması normal deyin..
Yorum
-
yani şu formayı Baselin büyüklüğüylemi açıklıycaksınız çok merak ediyorum?? bunada onlar Barcelona,bizim formamızın kalitesiz olması normal deyin..
Kaynak : BMNkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum