Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kartal dan Kadiköy istikametine giderken, Maltepe Köprüsüne gelmeden Yan yolda büyük bir bina üzerinde zeynep giyim yazıyor. 4 büyüklerin bebeklere giydirilmiş formaları var binanın üzerindeki resimde. Çok rahatlıkla bulabilirsiniz.
    yenı formalar satılıyo dımı asbıler orada

Yorum

• Hala formayı tartışlanlarımız var

İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkez Trabzonspor formalarina cok sade diyor sade olmayipda nasil olsun bu alttaki forma gibi mi???

Fransa, Danimarka ve İsveç liglerinde bu görüntüyü her takımın formasında görebiliriz.Forma değil reklam panosu..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• yaa becne artık tartısmaya gerek nede olsa bellı artık

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar şimdi zeynep giyimden geldim.formalar bitmek üzere.mavi formadan 1tane (xl) bordo formadan 1 tane (xl) turuncudan da L ve XL olmak üzere 5-6 tane kalmış.
          ordaki görevli çocuk yeni formalar için yeniden sipariş verdiklerini ama ne zaman geleceğini bilmediklerini söyledi.çocuk formaları sormak için 1 günde 250 tane telefon geldiğini ve yetişemediklerini söyledi.formalar dün gelmiş geldiği gibi de bitmiş zaten.
          söylediğine göre satışlar çok iyi olduğu için nike kulübe bile forma vermek istemediğini formaları kendi mağazalarında satmak istediğini söyledi.

ayrıca bende 1 adet mavi forma aldım.
          bugun bende ordaydım 5 gıbı turuncu uzun kollu 2 tane kalmıstı alıcaktım cuval gıbı durdu ustumde ustelık large olmasına ragmen aston vılla tarzı yoktu zaten dıgerlerındende 3-5 tane vardı . sıparıs vermısler ama gelmemıs 1 aya kadar hepsı gelırmısssss yarında bıyerlerden bakıcaz artık nerden bulabılırız tum bedenler ve tum cesıtlerı nerde bulabılırız ıstanbuldaaaaaaaaaaa
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• bu arada formalar gercekten kalıte ekranda gorundugu gıbı degıl turuncuya bayıldımmmmmmmmarmalar da yamuk degıll
            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar şu saat itibariyle formalarımız Kocaeli Ts Club mağazasına (Görkem Spor) gelmiş bulunmaktadır. Almak isteyen BMN|Kocaelili arkadaşların oraya gittiğinde Bordo Mavi Net'ten geldiğini belirtip Zafer'in ismini vermesi yeterlidir Formalar çok kısıtlı sayıda gelmiştir. Acele etmeniz önemle reca olunur
              Bugün itibariyle görkem spordan 1 adet turuncu forma almış bulunmaktayım..Trabzonsporumun yoluna feda olsun

Yorum

• bence tum formalari tir icin sakliyor yonetim.

o sebeple bizler forma bulamiyoruz.
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• hani nike'ın çubuklu formaları yoktu hazır olanlardan. elli tane takıma çubuklu forma yapmışlar işte. neyse artık gelecek yılı bekleyeceğiz de umarım bu yıl gibi olmaz..
                  forma olayı aslında bir bütündür ve iyi düşünülüp planlanması gerekir. yönetim forma seçimi yaparken biraz daha özenli olabilirdi mesela. ayrıca forma dışında yan ürünler, bunların lansmanı vs. gerçekten uzmanlık ve özen gerektiren mevzular. bizim takımlarımız bu lisanslı ürün satışını bugüne kadar hafife aldılar ama işte görülüyor ki herkes bu konuda hevesli aslında. yeter ki alıcının ağzının içine kadar girin ve ürünü pazarlamayı bilin....
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• şu steau bükreşin bu sezonski çubuklu formalarına hasta oldum inşallah bize ikinci yarının başında yapılacak formalar da böyle güzel olur
                    ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

• Trabzondaki Ts Club magazasinda formalarin hepsini gördüm. Beyaz formanin haricindekiler tasarim ve görünüm olarak beklentilerin cok gerisinde. Turuncu rengin tonu da özensiz olmus. Yakalar da hosuma gitmedi. Lig baslasin hele, bakalim bir degisiklik olacak mi sahadaki formalarda. Olmayacaksa caresiz gelecek seneyi bekleyecegiz. Forma isi bu sene biraz muallakta kaldi ve aceleye geldi. Onun icin Nike elinden geleni yapti diye düsünüyorum.
                      Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• İlk olarak canafar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şu steau bükreşin bu sezonski çubuklu formalarına hasta oldum inşallah bize ikinci yarının başında yapılacak formalar da böyle güzel olur

Bu forma Basel'in yav
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Yurtdışında oturan arkadaşlar... Şehrinde forma bulamayanlar az önce gitti gidiyor.com'da keşfettim...

http://urun.gittigidiyor.com/100-ORJ...QQidZZ11702806 bu link size yardımcı olabilir. Birde polar hediye ediyorlarmış ! ! ! Bilsem burdan alırdım
                          En son OnurKul tarafından düzenlendi; 15.08.2008, 04:54.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• gören, dokunan arkadaşlar;

yakalı formaların yakaları sağlam mı?

yıkamayla yumuşar mı, güzel duruyor mu?
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hani nike'ın çubuklu formaları yoktu hazır olanlardan. elli tane takıma çubuklu forma yapmışlar işte. neyse artık gelecek yılı bekleyeceğiz de umarım bu yıl gibi olmaz..
                              Trabzonspor'un renklerini taşıyan ( koyu bordo - açık mavi ) sponsoru Nike olan, çubuklu forma giyen bizden başka takım yok dünya üzerinde. Dolayısıyla kırmızı, beyaz, yeşil, lacivert, siyah gibi dünya üzerinde çoğu kulübün kullandığı renklerden oluşan çubuklu veya düz modeller temin etmeniz sorun olmuyor. İlla çubuklu diye bize lacivert kırmızı forma yollasalardı kıyamet kopardı herhalde.

Nike çubuklu forma ile Nike bordomavi çubuklu forma farklı şeyler. Üstelik çubuklu Nike forması giyen takımlar, bizim gibi yeni sponsorluk yapmamış zaten yıllardır sponsorları aynı olan takımlar. Formaların sözleşmeleri, tasarım çalışmaları, üretimleri çok çok önceden planlanıp yapılmış takımlar. Bizimle aynı şartlarda değiller yani.

Ne güzel dünya üzerinde bizim için sıfırdan forma üretiyorlar, üstelik bizim istediğimiz kumaş kalitesi, model ve renklerde. Seneye bize özel tasarlayacakları formalarla yepyeni başarılara ulaşırız inşaallah.

Formaları olimpiyata saklıyor olabilirler. Yurdışından ithal olduğu için, üretimi, Trabzon'a ulaşması, armaların basılması, sponsorların logolarının transferi, ambalajlanması, bürokratik işlemler, resmi yazışmalar ve bütün bu işleri yapan insanların sayısının azlığı zamanı uzatıyor.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 15.08.2008, 09:57.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi seni burda bulmuşken sorayım.Dün yolda giderken aklıma geldi.Bu sene 41.yıl dolayısıyla 41 kere maşallah tişörtlerimiz olabilir mi yaparlar mı sence böyle bişey.Senin müsait zamanında bu tarzda örnekler verebilir misin
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X